Nakış Bayanlar fikrinize ihtiyacım var

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

unbendable

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
303
1
116
Bursa
İstediğim işleme ipliklerini bulamadım adı üsütnde büyük şehirde yaşıyorum güya ama ben bulamaıdm işte zamanım olmadığından sokak sokak arayamayacağım da şimdi sorum şu kızlar

bu resimde görmüş olduğunuz dmc markalı 105 renkten oluşan bir set.
satış yut dışında ülkemize kargo ile gönderimi var ve toplamda kargo ile 25 dolar gibi bir fiyata gelecek bana bilmek istediğim bu markayı özellikle bu paketi kullanan var mı nasıl tavsiye eder misiniz yardımcı olu rmusunuz bu konuda kızlar büyük açmazdayım şu an ...:uhm::uhm::uhm:

bunlar muline ipse ve 105 renkse ve de dmc ise asla 25 dolar olamaz,bi yanlışın olmasın.......onların tanesi şimdi 1 milyon falan..ama muline değilse bilemem..mulinede dmc gayet iyi markalardandır......

banada fiyat çok komik geldi bir dalavere olabilir canım
yurt dışından alacağına kız türkiyeden al zati millet krizde ülkemizde kalsın paran dimi ama :)

banada fiyat çok komik geldi bir dalavere olabilir canım
yurt dışından alacağına kız türkiyeden al zati millet krizde ülkemizde kalsın paran dimi ama :)

renk renk böyle satılan yer bulamadım ki kız öyle gezip arama şansım da olmuyor netten araştırıyorum ama yok hep bu domino tarzı dantel kuklasının miniği tarzında olanları gösasteriyorlar onların da tanesi 2.5 lira renk renk almaya kalktığımı düşünsenize ((

ülkemizde kalsın para da ben de batmıyayım di mi ama senağlama

bunlar da mesela 100 renk 20 dolar ama sadece usa e kargosu var kızlar birinin ordan kaşılayıp göndermesi gerekcek..
bunların marka da csn
Cross stitch & embroidery özellliği de bu ...

türkiyede bu şekilde renk kartelası oluşturabileceğim bir yol bilen var mı kızlar

bakın kızlar bunlar da dmc nin 120 renk numarasını belirtiyorsunuz dmc renk kartelasından
36 dolar + 8 dolar da türkiyeye kargosu var bu nasıl anlaşma sizce soruyorum zira bi kere alıcam pişman olmakistemiyorum böyle bişeyde
düşünsenize 120 renk 44 dolar

70 lira falan yapıyo 70 liraya 120 renk iyi buralarda 70 liraya anca 35 renk alabilirim...

offf çok kararsız kaldım kızlar yaa

Son düzenleme:
Kizlar ben bu iplerden aldim,ebay"dan siparis verdim gonderen kiz Filipinlerden idi, 80 cile DMC, cesit renk/hatta renkleri kendim sectim/ve tum masraflar 16 yuro tuttu,iplerden cok memnunum ebayda cok uygun fiyata ip ve hatta etemin de bulabilirsiniz

ben de ebay de bakyorum canım ama iplikleri bilmiyorum hiç kullanmadım görmedim dahi ama yabancı kaynaklarda hep kaliteli uzun ömürlü olduğundan bahsediliyor.
tek sıkıntım buraya kargo işlemini çok pahalıya gerçekleştiriyor olmaları ((
ipliklerin ederi kadar kargo var üzerine (

biri alıp gönderse daha ucuza mı gelişr acaba ?

yurt dışından gelecek bir tanıdığın falan varsa onlara spariş ver en azından kargo ücreti ödemez sin

canım bana kalırsa alma derim
iyice aratırdıysan ve oralarda yoksa yurtdışından alana kadar istanbuldan al
bende kullanıyorum bunlardan burda her tafiyete tanesi 1 tl alabiliyorum renk çeşidi çok ve o yuzden bu şekilde alman iyi olmaz bence
duşunsene bir işin yarım kaldığını yeniden almak almak zorunda kalacaksın ve renkler birbirini tutmuyor. o yuzden en yakın ve en kolay ulaşabileceğin yerden almanı tavsiye ederim.

canım haklısın da ne bileyim işte toptan satan bir yer mi bulsam istanbula da çok uzak değilim ama gelme imkanım yok baklaım firmalara mail attım cevap gelir belki

hadi sana bi guzellik yapayım :))
turkiye genelinde dmc satış noktalarını görmek için

bursada da bir çok firma varmış :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…