Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayanlar hamile olmaya çalışanlar hamilelik geçirmişler yada hamile olanlar bakarmı?
Kızlar birbuçuk yıllık evliyim çocuk istiyorum hayırlısı ile,adetim 30 kasımda başlayacak ve ben 32 günde bir adet oluyom bu ay garip bişey oldu daha adetime onbeşgün var yani adetimin onyedinci gününde kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı hissettim akabinde çok az bir kanama oldu damla şeklinde yani silince yada nasıl desem akıntı şeklinde geldi ertesi gün bitti bunun sebebi ne olabilir bu durumu yaşayan yaşamış olanlar bilgi verebilirmi lütfennn sebebi ne olabilir?
Boş geçmemeye çalışıyorum inşallah olur hayırlısı ile yumurta çarlayıncamı yoksa yumurta büyüyüncemi bu şekil kanama gelir? Teşekkürler cevabın için rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah hayırlısı ile
Boş geçmemeye çalışıyorum inşallah olur hayırlısı ile yumurta çarlayıncamı yoksa yumurta büyüyüncemi bu şekil kanama gelir? Teşekkürler cevabın için rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah hayırlısı ile