Bayanlar kızım 2. Ay aşısınıı oldu bugün

2 ay aşıları ateş yapar ateş yapmasın die aşıdan sonra hemşireler 1 çay kaşığı carpol verirler veya ver die söylerler anneye carpolda ateş düşürücü ağrı kesici olduğundan uyku yapar helede bu ilaçla ilk tanışan bebeğiniz için zaten carpol vermediysenizde aşılarda uyku yapar çünkü bebeğiniz ilk kez bu kadar aşıyı bir arada vuruluyor veya ilk kez ilaç içiyor geçmiş olsun yarın daha toparlanmış olacaktır 6 saatte bir 3 kez carpol verilmesi önerilir aşılardan sonra

ayy canım ya ne kadar resmi olmuş mesajım düzgün yazmak istedim ama doktor gibi konuşmuşum aşlede çok doktor olunca hastalıklarıda resmi dille anlatır oldum sanırım :))))))))))) geçmiş olsun minik bebeğine

bizde yeni olduk ama hemşireler ağrı ateş beklemiyoruz dediler. olmadıda ama olursa ateş düşürücü verebilirsin dediler.. sadece 3-4 saat sonra çok huysuzlanıp ağladı, ağrımı yaptı yoksa ağır mı geldi bilmiyorum.. 3 tane birden yapılınca çok ağırına gitti zaten hep dudak büktü bütün gün..

bizde bugün olduk ve halide bahar öyle ağladı öyle ağladıki...

eve gelene kadar susmadı ki sağlık ocağı ile ev arası yürüyerek 25 dk.

hep ağladı. gece ve sabah calpol vermiştim aşıdan gelincede verdim yine

de biraz ateşlendi. şimdi uyuyor aslında tam uyumuyor ama baygın

gibi.. uyuyor işte

KRİKİTOS bılgılendırıcı cevabın ıcın coooook tesekkur ederım.sagol canım.

ROSEBUUD35 benımkıde kolunu kaldırmadı.dun cok halsızdı.bugun daha iyi canım.

SONBAHAR bnımkıde eve gelene kadar agladı.Allahtan ev yakın.Bazılarının bebıslerı asıdan sonra sustu.hıc aglamadı.benımkıde pek nazllı :) Bıde benımkı en zayıfıydı ıclerınde.Uzuldum :(

Bİzde bugun yaptırdık aşımızı.. yavrum benım aglarken sesi kesildi :1no2: şimdi uyuyor... umarım ateş yapmazz yavruma

Back
X