Bayanlar lütfen cevap..5 haftalık hamileyim ve su gibi akintim var!!

yagmur5373

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
55
24
298
Merhaba hanımlar. 5 haftalik hamileyim ve sık sık şu gibi akintim oluyor ve sarı akintim da geliyor. Pazartesi Dr a gidicem ama bekleyemiyorum korkuyorum. Böyle bir durum yaşayanlar lütfen cevaplayabilir mi??

Cnm doktorunun telefonu yok mu?ben böyle bir durum ne yaşadım ne duydum.yada acil bir kadın doğum hastanesine git bu saatte sanırım oralarda doktor bulabilirsiniz.

Cnm doktorunun telefonu yok mu?ben böyle bir durum ne yaşadım ne duydum.yada acil bir kadın doğum hastanesine git bu saatte sanırım oralarda doktor bulabilirsiniz.
Dru aradım bana ilk 3 ay müdahale edilmiyor dedi sorun yok dedi çağırmadı bile. Ama içim hiç rahat deil genelde sonraki aylarda oluyormuş endiseleniyorum pazartesi gidicem. Sarı akıntı enfeksiyon belirtisiymis. Korkuyorum inşallah kötü bişey yoktur

Merhaba hanımlar. 5 haftalik hamileyim ve sık sık şu gibi akintim oluyor ve sarı akintim da geliyor. Pazartesi Dr a gidicem ama bekleyemiyorum korkuyorum. Böyle bir durum yaşayanlar lütfen cevaplayabilir mi??
korkma hamılelıkte cok normal bende hala devam edıo

korkma hamılelıkte cok normal bende hala devam edıo
Teşekkürler cevap verdiğin için. Elimde deil ilk hamileligim ve enfeksiyon bebeğe zarar verir ve düşük olabilir diye okudum ondan korkuyorum allah korusun. su gibi bi akintim da oluyor devamli sarı akıntı da var. Normali nasil onuda bilmiyorun. Be bu yuzden çok evhamliyim.

Teşekkürler cevap verdiğin için. Elimde deil ilk hamileligim ve enfeksiyon bebeğe zarar verir ve düşük olabilir diye okudum ondan korkuyorum allah korusun. su gibi bi akintim da oluyor devamli sarı akıntı da var. Normali nasil onuda bilmiyorun. Be bu yuzden çok evhamliyim.
evham yapma canım doktora gorundugunde zaten gerek duyarsa o sana gebelere gore antıbıyotık verır ama normal akıntı yanı benımde hala devam edıo ılk basta su gıbıydı

Rabbim sağlıkla kucagina almayi basıp etsin inşallah. Pazartesi gidicem inşallah bişey yoktur
amin canım cumlemızın ıns korkma hıc gebelıkte normal bu akıntılar evham yapıp stres yapıp bebegını tehlıkeye sokma kendınıde yıpratma gebelıkte akıntı netten bak belkı bıraz daha rahatlarsın

amin canım cumlemızın ıns korkma hıc gebelıkte normal bu akıntılar evham yapıp stres yapıp bebegını tehlıkeye sokma kendınıde yıpratma gebelıkte akıntı netten bak belkı bıraz daha rahatlarsın
Netten baktığım için endiselendim zaten canım çünkü düşük sebebi olabiliyormus diye yazıyor hepsinde tabi normal de olabiliyormus bu akintilar ama tabi ben normal mi deil mi ayrımını yapamiyorum

Netten baktığım için endiselendim zaten canım çünkü düşük sebebi olabiliyormus diye yazıyor hepsinde tabi normal de olabiliyormus bu akintilar ama tabi ben normal mi deil mi ayrımını yapamiyorum
korkma hıc canım sıkıntıda etme kendıne ben enfeksıyonda gecırdım bu gebelıgımde bulantılarım yuzunden antıbıyotıkte ıcemedım cok sukur bısey yok ılk kontrolunde doktoruna soyle ama kafanada takma moral en ıyı ılac

Bende aynı şeyi yaşadım hala yaşıyorum sanırım 14. Haftamda doktoruma su gibi sıvı geliyo dediğimde bi isim söyledi hatırlamıyorum normal dedi ayrıca benimde en başından beri enfeksiyonum var ama hiç ilaç kullanmadım sancılandım acile gittim sistit dendi tek kullanımlık antibiyotik veriyolar doktoruna söyle ve bol su iç şimdi benim azalmış çok şükür ki...bide mutlaka üşütmemeye çalış çok önemli..

Bende hamileydim o haftalar sari degilde surekli su gibi akintilar cok geliyordu bu normal ama sari bilemiycem

Evet canım kullanıyorum folik asit de kullanıyorum folbiol
Canım ben progestanı fitil olarak kullanıyodum ve onu kullandığım sure boyunca hep sulu akıntım oldu sonra bırakınca biraz azaldı çünkü baya ipislak oluyodu cok rahatsız oluyodum şimdilerde de akıntım oluyo ama okadar cok degıl ama ben doktora sorduğumda bebegın suyu gayet iyi azalma yok su azalması tarif ediyosun Demişti bana

Canım ben progestanı fitil olarak kullanıyodum ve onu kullandığım sure boyunca hep sulu akıntım oldu sonra bırakınca biraz azaldı çünkü baya ipislak oluyodu cok rahatsız oluyodum şimdilerde de akıntım oluyo ama okadar cok degıl ama ben doktora sorduğumda bebegın suyu gayet iyi azalma yok su azalması tarif ediyosun Demişti bana
Şimdi ne kadarlık hamilesiniz. Izmir'de misiniz nickinizden dolayi sordum. Eğer izmirdeyseniz Dr tavsiye eder misiniz? Benim daha 5 haftalik olduğu için suyum olduğunu sanmıyorum Dr a bende sordum korkma düşükle ilgili bi durum deil dedi progestanı ben hap şeklinde alıyorum ve akintim dediğin gibi çok rahatsız edici

Şimdi ne kadarlık hamilesiniz. Izmir'de misiniz nickinizden dolayi sordum. Eğer izmirdeyseniz Dr tavsiye eder misiniz? Benim daha 5 haftalik olduğu için suyum olduğunu sanmıyorum Dr a bende sordum korkma düşükle ilgili bi durum deil dedi progestanı ben hap şeklinde alıyorum ve akintim dediğin gibi çok rahatsız edici
17 haftalık hamileyim ismirdeyim ege üniversitesinde Prof Dr ege Nazan tamvergene gidiyorum pirimli olarak tüp bebegın doktoru benim tüp bebek deil ama bakıyo genede konuştuğunda cok memnunum benim ilk gebeliğim gelişmediği icin kürtaj oldum sonra hamile kalamadım falan bu doktoru buldum tavsiyeler üzerine cok tatlı bir doktor hic bir şeyi atlamiyo hiçbirşeyi riske atmıyor tavsiye ediyorum canım sen kime gitmeyi dusunuyosun izmirde

Back
X