BaYaNLaR NaSiL eRKeKLeRe KeNDiLeRiNi BeGeNDiRiRLeR

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BAYANLAR NASIL KENDILERINI ERKEKLERE BEGENDIRIRLER

• Ankete Katılan
    82
E

EU1

Ziyaretçi
aslinda cok kolay ama önce sizin yorumlarinizi bekliyorum opuyorum sekerciklerim:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.

böyle bi çabam olmadı ama zaten erkekleri de bu çekiyor bence doğal kızlar her zaman daha çok ilgi görür kendini kasan ay şöle yapsam ne düşünür ay böle desem çekici olurmuyum diye düşünen kızlar kasıntı sınıfına girer ve erkekler böle kızlarla ilgilenmezler ilgilenseler bile başka bişey içindiiirŞeniz

problem bende ölese ya doğal oluorum yok makyaj yapıorum yok sanırsam ben çirkinim:çok üzgünüm::bbo:

problem bende ölese ya doğal oluorum yok makyaj yapıorum yok sanırsam ben çirkinim:çok üzgünüm::bbo:

kız ne alaka be? anacım ne çirkin kızlar var yakışıklıları götüren ooo...tiple pek alakası yok bence sadece bakımlı ol ve rahat ol doğal ol kasma kendini beğendirmek için yeter

bakımlı olmak çok önemli
çok güzel olmasada elleri tırnakları dişleri temiz mis kokulu saçları temiz kızlar dikkat çeker

Yaradan herkesi güzel ve akıllı yaratmış da bu nimetleri kullanmayı da bize bırakmış. Aklımızı kullanarak bakımlı olmaya,güzelliğimizi kullanarak da cazibeli olmaya çalışmalı ki diğerlerinden farkımız olsum di mi?lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

arkadaslar yorumlariniz icin tesekkurler bencede bakim ve dogallik yani hareketlerde dogallik

bencede bakımlı ve doğal olmak a.s

doğalım......doğalım.....doğalım...... :dance:

eşimde der zaten her fırsatta , senın bu doğallıgına vuruldum en basta diye..
herkes yapmacıktı etrafında diyerek sözlerini de tamamlar :asigim: :asigim:

b ve c s1kki :D
ama dogal oldugumda daha cok hoslarina gidiyordu :D

bakimli ve cazibeli
ama evliysen dogl bence

Back
X