Doğuma Hazırlık Bayanlar Ocağınıza Düştüm. Bebek Mobilyaları konusunda Yardımcı olun Lütfen!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar bende bu konuda çok kararsız kaldım tam gecen gün belisın bebek oda takımı almaya giderken başka birşeye karar verdim.güzel sürgülü dolap almayı düşünüyorum iki kapılı ebeveyin dolaplarından biraz daha küçük oluyor ama kullanışlı hem cocuğun bütün eşyaları girer hemde kendi eşyalrımızın bir kaçı.birde beşik almayı düşünüyorum.benim cocuk odasında bir de baza olduğu için büyümeyen beşiklerden alacam.ama bazanız yoksa yerinizde varsa büyüyen beşikten tavsiye ederim.bu arada belisin oda takımları hem güzel hem uygun istanbulda eskidj mağazalarında var pazarlıkta yapabilirsiniz..mdf de var suntalam da.tavsiyem mdf almanız daha uzun ömürlü.

selam kızlar bende bu konuda çok kararsız kaldım tam gecen gün belisın bebek oda takımı almaya giderken başka birşeye karar verdim.güzel sürgülü dolap almayı düşünüyorum iki kapılı ebeveyin dolaplarından biraz daha küçük oluyor ama kullanışlı hem cocuğun bütün eşyaları girer hemde kendi eşyalrımızın bir kaçı.birde beşik almayı düşünüyorum.benim cocuk odasında bir de baza olduğu için büyümeyen beşiklerden alacam.ama bazanız yoksa yerinizde varsa büyüyen beşikten tavsiye ederim.bu arada belisin oda takımları hem güzel hem uygun istanbulda eskidj mağazalarında var pazarlıkta yapabilirsiniz..mdf de var suntalam da.tavsiyem mdf almanız daha uzun ömürlü.

canım hangi eskidji mağazasından aldın? Birde bana Mdf lerin fiyatlarını ve aldığın mobilyanın modelini yazarsan çok sevinirim.

Merhaba bu konu gerçekten kafa karıştırıyor.bende bebek odası yapıp yanına birde beşik alacaktım çilekten .eşim hep arabalı yataklara özeniyordu.oğlum birbuçuk yaşına gelince arabalı oda alıcım diyordu hep. Bizde hafta sonu çileğe gidince direkt arabalı biconsept oda takımını ve çileğin sallanan beşiğini aldık.yatağında yatamaz bir buçuk yaşına kadar beşiğinde yanımızda yatacak sonra zaten odası a geçince oyun zamanları geliyor o zaman odasını kullanır diye düşündük . Dolabını şifoyerini zaten kullanıcım sadece yatağı bekleyecek biraz. Eğer iki sene sonra arabalı oda yapacaksan şimdiden alabilirsin. Beşik alırsın yanına şimdilik sonranda diğer bebeğin beşikte yatar büyüyen beşiklerin enleri dar oluyor onda da büyünce rahat etmiyorlar. Gene değiştirmek zoru da kalırsın ama sen bilirsin iyi karar ver.

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben de bebek beşiği bakıyorum bi sitede bambu beşik buldum ama fiyatı beni düşündürüyor çünkü diğer sitelerde 400tl civarıyken bu sitede 129tl arada çok fark var ne yapsam bilemedim güvenilir bi site midir acaba??

Atlas Bambu (Natural)

Valla çok uygunmuş ama siteyi de araştırmak lazım haklısın

Şİmdi o sitede 89 tl ye bir beşik gördüm ismini arattırdım başka sitelerde 400 küsür çıktı arada fark çok emsal beşik olsa olabilir diycem ama aynısı bana mümkün gelmedi bu kadar ucuz olması..

canım hangi eskidji mağazasından aldın? Birde bana Mdf lerin fiyatlarını ve aldığın mobilyanın modelini yazarsan çok sevinirim.

canım ben haramidere ekıdj den beşiğini aldım mdf belisin beşiği modeli de doğa.ama buyuyebilen almadım.internetten yazarsan çıkar yatağıyla birlikte 600 e aldım.ama belisin uyku setini beğenmediğm için ordan almadım.annemler almış bana çok güzel gelin home markası krem rengi ayıcıklı modeli teddy bear normalde 300lira demişler de ona 190 a indirmişler.bu arada bebek odasının dolapları küçük diye dolap yaptırmaya karar verdim.sürgülü bayağı büyük o da beyaz rengi mdf 900 e yaptırdık.ikisi 1500 e geldi hem kullanışlı hem de güzel oldu.o dolabın bir kısmına bebeğin eşyaları girer bir kısmına da bizim ıvırzıvırlar.tavsiye ederim.normalde bi bebek odasının dolabı 1200 lira ben kocaman dolabı 900 e yaptırıyorum.libas mağazanın adı da

arkadaşlar birşey sormak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Temmuzda doğumum var inş... dün beşik aldık cok büyük değil 3 yaşına kdr fln yatabileceği bişey... adam yatağı uyku seti içinde 450 ye verdi bize ancak ben karyola beşiği önceden düşünmediğim için fiyat araştırması yapmamıştım 450 beşik fiyatı diğerleri hediye gibi düşündüm alırken şimdi 125 lira uyku setinin fiyatı diyorlar yatagınkini bugün sorucam bu ikisini iade edip onun yerine ıvır zıvırlarımı alırım diye düşünüyorum yatağı daha kaliteli bişey uyku setini de daha kafamdaki gibi bişey alıtım diye düşünüyorum... ancak bebek yatağı konusunda kararsızım 3 sene kullanacağı bişey için yataş, işbir ya da kaliteli bi markadan almak gerekirmi yoksa içindeki yatak da yeterli olur mu annem zaten ince şilte gibi yatak da yaparız diyor kararsız kaldım... :(

hadi ama bayanlar yardımcı olun lütfen.

canım bebek mobilya takımı boşa para harcamak bence ben düşünmüyorum sadece sallanan beşik düşünüyorum ilk 1 yıl odasını kullanamicak senle aynı odada kalır büyük ihtimal bence biraz büyüyünce çocuk dası almak daha mantıklı hem uzun vadede kullanır ama sen bilirsin yinede tabi

selam kızlaaar ben kızıma hamileyken binbir hevesle büyüyen karyola beşiklerden aldık.sonra bebişim doğunca onu yatak odasına almak istedik çocuk geceleri ağladığında duyamam falan diye.. beşiği bir odadan bir odaya taşımak çok zor.bizde gündüzleri oturma odasında yatması için üstüne birde park yatak aldık. ve o mobilya beşiği aldığıma çok pişmanım.zaten daha geçenlerde sattım beşiği:1: oğlum doğduğunda ona da park yatak aldık.. ve çok memnunum çocuklarım biraz daha büyüdüğünde daha doğrusu geniş bir evimiz olunca ikisine de oda yapmayı düşünüyorum.kızlar benim tavsiyem mobilya beşikleri daha sonra alın boşa masraf etmeyin..çünkü park yatakları 3 yaşına kadar kullanabiliyorlar.park yatakların üst katlarını 6 aya kadar kullanılıyor ve katlanıyo tatile giderken bile götürebilyosunuz..
şimdi çok güzel tüllü hesaplı modeller var..kesinliklee tavsye ediyoruuum:3: Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

slm bayanlar,ben de büyüyen karyolayı tavsiye etmiyorum çevremde kulalanlar hiç gereği yok dediler ben de park yatak aldım onu yatak odamıza yerleştirdim..ilk çocuğum olduğu için hevesle de oda hazırlamak istedim kullanışlı olsun diye 3 kapılı gardrop ve şifonyer bir de istikbalden yavrulu baza aldım..mobilyalar belis in doğa modeli ve sade beyaz gerçeten de sade ve güzel bir model..odada ferah duruyo,şifoniyer ve dolaba 900tl verdik..ankarada yaşıyorum o kadar şık ve güzel modeller vardı ki hepsi lake ve orjinladı fakat onlar çok pahalı:(..belisin modeli güzel orta halli çocuğunuzun ilerde de kullanabileceği bir model.. $1364238562394.webp $1364238583982.webp $1364238603105.webp

bu odamızın tamamlanmamış hali kızlar sadece mobilyaları göstermek istedim

Güle güle iyi günlede kullanın canım. Çok güzelmiş bebeğinin odası. Ben de çocuk odası takımı ile park yatak alacağım, bebek odası almayacağım boşuna. Benim pek çok arkadaşımda öyle yaptılar çok memnunlar.

Ben bebeğime oda yapacağım doğumundan 1 ay sonra da bebeği odasına alacağım sağlıklı gelişim açısından bunun gerekliliğine inanıyorum. Belis in çapa modelini beğendim 3 kapılı dolap şifonyer büyüyebilen beşik 2100 lira fiyat aldım mdf den yapılmış hem şık hem de kaliteli tavsiye ederim belis mobilyayı fiyatları uygun bence şifonyeri almazsan daha da uygun olur

Merhabalar.
Günlerdir İnternet sayfalarını didik didik ediyorum. Kafama Göre Birşey yok. Bir Büyüyen Beşik ile 3 Kapılı Gardorap Alacağım. 3,000 tl 2500 Tl en az 2000 tl çok nadir biraz pahalı geliyor bana. Ben ileride çocuk odası yapmak istiyorum arabalı karyolalardan. Bu kadar para verdiremem. Babam Alıcak Gerçi Ama yazık. İstanbulda oturuyorum. Nerden Aldınız Mobilyalarınızı Bana Firma İsimleri ile Fiyatlarını Verebilirmisiniz. Mdf mi Sunta mı yazarsanız çok sevinirim.

cnm madem ileride arabalı yatak alacaksın şimdi büyüyen alma normal beşik al.yoksa arabalı yatağa ne zaman yatacak 3 yaşındada arabalı yatak alırsın.eğer illaki büyüyen karyola istiyorsan açılınca gerçekten tek kişilik yatak boyutunda oluyorsa al yoksa diğerlerini alınca arada bir ölçüsü olıuyor ne yatak ne nevresim yorgan bulunmuyor.ben bunu yaşadım malesefki

bende tepeden aldım cokta memnunum gardrobunu uzun yıllar kullanabılıcek Allahın izniyle.ama keske besigini en derin modelden alsaydım simdi ayaklandı ve tehlikeli duruyor.cıkarmak zorunda kalıcam parmaklıkları.mumkun oldugunca derın almanızı tavsıye ederım.

merhaba; benim oğlumun odası tamamı çllek.ten. baby safari. büyüyen karyola oluyor, 3 kapılı gardırop ve 1 tane çamaşırlığı var 2450 ye gelmişti eylülde aldık.. birde çilek ten küçük beyaz sallanan beşik almıştım (300 tl ) bu aya kadar onu kullandık bizimle aynı odadaydı. şimdi kendi odasına aldım. mobilya olarak çok memnunum . ayrıca gardırop kesinlikle 3 kapılı tavsiye ederim.
aksesuar olarak yine aynı takımın perdeleri vardı ondan aldım. yeşil orta halısı aldık o da o zaman 200. du.

mobilya olarak almadık ama beşiği park yatak olanlardan baby2go nun hanedan sallanır olandan.. bizde ileride çocuk odası planladığımız için çok lükse kaçmadık binliralar vererek ikeadanda çok kullanışlı bi gardrop aldık konsol gibi olanlardan 6 adaet 3 solda 3 sağda olmak kaydıyla genişşş ve uzunca çekmeceleri var üstünede dekoratif bi camla sergilemişlerdi onuda aldık . oturma odamıza tv ünitesi gibi kullancaz tv mizi koyup.. beşikte bi köşede olacak öle yani

Back
X