• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar siz olsanız ne yaparsınız? lütfen yardım..

islek07

papatya
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
124
0
96
Eskişehir
kızlar eeşimin yengesinin kardeşi vefat etti.oraya taziye ziyaretine gidecektik fakat gideceğimiz gün onlar(yengemler)eniştesinin 40 ı olduğu için oraya uğrayacaklarmış.ve eniştesinin kızı eşimin eski sevgilisi sizce o mevludede katılmalımıyım eşimin ailesi seviyor o aileyi ne yapayım senağlama

kızlar eeşimin yengesinin kardeşi vefat etti.oraya taziye ziyaretine gidecektik fakat gideceğimiz gün onlar(yengemler)eniştesinin 40 ı olduğu için oraya uğrayacaklarmış.ve eniştesinin kızı eşimin eski sevgilisi sizce o mevludede katılmalımıyım eşimin ailesi seviyor o aileyi ne yapayım senağlama

çok karışık geldi ilk bakışta...

böyle bir durumda kimse eski sevgilinin yeni eşi olarak bakmayacaktır sana...
sonuçta kızın babası vefat etmiş... insanlar böyle zamanlarda ne kadar çok kişi gelirseo kadar sevinirler...

hem mevlüde katılmak da sevaptır... sen vefat eden kişinin hayrına dua edersin... aklını da o sırada başka şeylerle meşgul etme zaten ; hayırlı olur... yerimseniben

bencede canım gitmelisin nekadar canını sıksada bu durum..eşin birkere seni seçmiş seninle evlenmiş..zaten bir taziye dileyip geliceksiniz.. uzun süre kalmassınız olur biter..senin için zor olucaktır ama sen olumlu tarafından bak canım olaya...bunu yapman senin kendine olan güveninide gösterir..Allah eşinle bir ömür boyu mutluluk nasip etsin canım..:teselli:

bencede gitmelisin canım...geçmişe mazii derler o artık senin kocan hem o durumda kimse düşünmez bunlarıı git yane:delphin:

ben çok zorunlu bir durum olduğunu düşünmüyorum.
çok yakın bir akraba değil ki.
bence gitsen de olur gitmesen de.
evlerine zaten gidecekmişsiniz.

bence hiç takma zaten sen ewlenmıssın
bence o senden cekınsın esın senı tercıh ettı
göğsunu gere gere git derim
bunu taktıgını bellı edersen sunu dusunebılırler ewlılıgı ıyı degılbak oglanın aklı hala bızı kızda kalmıs dedırttırme derim

Gecmiş gitmiş.
Gögsümü gere gere giderim:1closedeyes:
Hiç bilmiyormuş gibi davranırım:delphin:

bencede git ...kimsenin aklına bile gelmez öyle bir durum gelse bile eşin senin yanında .............

Back
X