Cilt Bakımı Ürünleri bayanlar yardım istiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ozlmavc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
3
0
1
36
Arkadaşlar Cildimde ilgili sorun yaşıyorum hassas bir cilde sahibim ve bu nedenle birçok krem kullandım Yüzümde çil lekesi akne lekesi ve güneş lekesi bulunmakta Burada beni bayağı bi üzüyor izden en etkili hassas ciltler için bilinen bir krem varsa yazmanızı İstiyorum veya eczanede yapılan kremleri yazmanızı İstiyorum Şimdiden teşekkür ederim

benim cildime iyi gelen sana yaramayabilir eczanede cilt analizi yaptirirsan onlar seni hangi krem kullanman konusunda yonlendirirler

her önerileni kullanmayin derim.herkesin cildi farkli daha kötü olmasina bile sebep olabilirsiniz istemeden.yüz yani bu el ayakta degilki.doktora gittinizmi bilmiyorum gitmediyseniz hemen gidin zaten onlar krem veriyorlar sizin cilt tipinize ve sorunlariniza gore.gecmis olsun..

Bi cildiyeye gidin anlatın gereken kremi verir bana iyi gelen sana iyi gelmeyecek belki iyce suratın berbat olcak krem öyle çokta etki etmiyor sonuçta cilt bakımı peeling falan güzellik merkezinde öyle bişey yaptırabilirsiniz

Yorumlariniz icin tsk ederm vakit ayırıp cvplar yazdınız ama dediğiniz gibi gittim uzman cilt doktoruna ama pek fayda görmedim malesef

Yorumlariniz icin tsk ederm vakit ayırıp cvplar yazdınız ama dediğiniz gibi gittim uzman cilt doktoruna ama pek fayda görmedim malesef

Ozaman dediğim gibi lekelere en etkili iyi bi güzellik merkezinde carbon peeling falan oyle bir yöntem cilt yenileniyor temizleniyor araştırın öyle biyer

ünv hastanesine gidin dermatolojiye, tavsiye ile olmaz bu iş, ufak tefek bişi değil anlaşılan

benim kullandığım size yaramaz ki, mesela ben bioderma kullanıyorum, görümcem bende kaldığında 2 gün kullandı yüzü sivilce kustu... iyi bir uzman doktora gidin ve onun önerilerini kullanın.

Eczanelerde hazirlanan yapma yani majistral ilaclar da doktor recetesi ile yapiliyor. Eczaci kendi kafasindan karar vermez ya da siz, eczacim tart bana ordan 100 gr rezorsin-salisilikasit diyemezsiniz. Isterseniz ilgili bolumden majistral ilac hazirlatan doktorlar hakkinda bir konu acin ya da varsa bir konu oradan tavsiye alin. Allah sifa versin, en kisa zamanda cozulur insallah.

Bazi sorunlara doktorlar bile care bulamiyor verdikleri ilaclar bir ise yaramiyor ve insan alternatif careler ariyor ,saga sola birilerine sorarak cozum bulmak istiyor. Umarim cozumu bulursun. Benim cildimde de cillerim var ama ben cok seviyorum canim

Ay noolur kendinize ve hemcinslerinize bayan demekten vazgecin yaaa
Sorunuza gelince eczacilaf cok guzel ilaclar hazirliyor. Biraz tuzlu olur ama deger,mutlaka guvendiginiz bir eczaciya danisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…