- 26 Mart 2016
- 19
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi melekbebeklerrr
-
olma ihtimalim var mıdır sence canım çok merak edıyorum test yapmaktanda korkuyorum pozıtıf çıkar dıyeBence test yapabilirsin hemen
ıçımı rahatlattın fakat karnımın alt bölgesındekı şişlik ve kıpırtılar korkutuyo benı gun geçtıkçe2 kere adet olmuşsun
hamile değilsindir
Valla benim icimedogan cnm. Hamilesin yani 2 ay adet gormemen bide sislik var diyosun uzme kendini yarin test al yap benim dememle olcak bisiy degil tabiki ben bilemem sadece fikir yurutuyorum soyldklerine gore bence yap kurtull tatlim herseyon hayirlisiolma ihtimalim var mıdır sence canım çok merak edıyorum test yapmaktanda korkuyorum pozıtıf çıkar dıye
canım 2 aydır adet görüyorumValla benim icimedogan cnm. Hamilesin yani 2 ay adet gormemen bide sislik var diyosun uzme kendini yarin test al yap benim dememle olcak bisiy degil tabiki ben bilemem sadece fikir yurutuyorum soyldklerine gore bence yap kurtull tatlim herseyon hayirlisi
Gazdir o gazıçımı rahatlattın fakat karnımın alt bölgesındekı şişlik ve kıpırtılar korkutuyo benı gun geçtıkçe
yok korkmaıçımı rahatlattın fakat karnımın alt bölgesındekı şişlik ve kıpırtılar korkutuyo benı gun geçtıkçe
umarım öyledir teşekkürleryok korkma
o belirtiler kesin hamilelik belirtisi değil, herkeste olabiliyor
Pardon tatli. Ya ozaman degilsindir canim gene doktoro git bi muayne ol istersen rahatsiz oldugun bir durum varsacanım 2 aydır adet görüyorum
saol canım dusundugun ıçınPardon tatli. Ya ozaman degilsindir canim gene doktoro git bi muayne ol istersen rahatsiz oldugun bir durum varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?