Bisküvi - Kurabiye Tarifi Bayatlamayan butik kurabiye-Resimli

manavgat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
48
0
86
49
Antalya
üstü şeker hamuru yada royal icing ilede kaplanabilen uzun süre taze kalan ağızda dağılan bi kurabiye.

malzemelarin hepsi oda ısısnda olacak.

150 gr margarin,1 yumurta,1 su bardağı un,1çay bardağı mısır nişastası,1çay kaşığı kabrtma tozu,1 vanilya

hepsini yoğurun.bir topak yapıp streche sarın buzdolbında 30 dakika bekletin.çıkarın 1cm kalınlığında açın.istediğiniz kalıplarla kesin.öncden 180 derecede ısıtılmış fırında 20 dakika hafif pembeleşene kadar pişirin.soğuyunca üstünü ister şeker hamuru ile kaplaın,isterseniz sade yiyin.
kaynak:GÜLÜN KURABİYE EVİ
burda resimlerde var.
isterseniz eklentilerdeki resimler.

Eklentiler

• $Resim 002.webp
    $Resim 002.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 1.007
  • $Resim 004.webp
    $Resim 004.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 299
Son düzenleme:
canım bu tarıfte bı eksık yok dımı yaptım... dolapta beklıyor su an ama sankı pudra sekerı flean ısıtyor gıbı bıseyı eksık sankı daha pısrmedım cope gıtmesınden krkuyorum acıl cevap yaz senı beklıyorum:2::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:

neyse kadere teslım pısırdım ne tuzlu ne tatlı hos kıtr kıtır bı kurabıye oldu ustunede coko krem surdum bazılarının sekıllı yaptım ay dede kelebek cıcek felan cocuklar sevdı tsekuerler paylasımın ıcın baska utrlu bısey yedıremıyecegım...... su yemek tabaklarında sekıllısını mı ne ıcat etseler keske nasıl yemek yerler ozaman

Back
X