Bisküvi - Kurabiye Tarifi Bayatlamayan Tuzlu Kurabiyeler (Resimli)

yarına misafirlerim var şimdi ben de bunu yapıyorum
aslında 2 gün önce de yapmıştım çok güzel olmuştu
şimdi peynirli, sosisli, zeytinezmeli ve susamlısını yapıyorum inş güzel olur

eşim diyo tarifini nerden aldın KK dan dedim, bi yere yazsana dedi, yok dedim ne gerek var yapcağım zaman KK dan bakarım, olmaz sen yaz genede bakarsın site çöker möker kaybolur diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ben buralarada yazmışım, fırın bozulmuştu bi sene sonra anca fırın aldım, yine yapayım:1:

Şu an fırında ve enfes kokuyor :69: Tabi ben diyetteyim ve yemem orası ayrı :D Çıkınca güzel olursa koyacağım fotoğrafını ben de:16:

$16082011026.webp $16082011027.webp

Ay mis gibi oldular :65:

yaptım çokda güzel oldu..
Bu sefer içine dereotu maydanozda koyucam bakim öyle nasıl olcak..
Teşekkürler..

Stella arkadaşım tarif için çok teşekkürler. Ben de bugün denedim annemler de çok beğendi. Evde süt bitmişti ama markete de gitmeye üşenince bir çay bardağı yoğurt koydum:1: Benim gibi bir beceriksiz bile harika kurabiyeler yapabilecek sayende :9:

Stella tarif için teşekkürler.

Denedim gercekten çok güzel oldu.

İnce kenarlar biraz kıtır olmuş,o nedenle hamuru muntazam açmakta fayda var.

Yapanların ellerine sağlık,afiyetler olsun.:16:

Eşim tuzlu kurabiyeleri çok seviyor, bu akşamda misafir var tarifi denemeye karar verdim inşallah bakalım... :56:

Bu arada ben mahlepi yalnızca tatlı tariflerde kullanılıyor sanıyordum, tuzluda da kullanılıyormuş demekkk.

tereyag yerine margarin kullansak olur mu? acaba beb tereyagin kokusunu sevmiyorum yapan arkadaslar tereyag kokup kokmadigini yazarsa sevinirim

Back
X