- 9 Ekim 2012
- 434
- 312
- 323
- 27
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Benim size önerim madem ailede bayılarak işler yürüyor,arada sizde bayılın anlasın eşiniz anyayı konyayı:) sevgiler.
Merhaba kizlar benim derdim klasik olarak esimin ailesi. 7 yillik evliyim esimin merhametinden faydalanan 5 ayri gorumcem ve bir kaynanam var.. esim annesinin yaninda surekli sanki bir sucluluk duygusu icerisindeymis gibi davraniyor.. annesine 5 yasindaki bir cocugun bagliligiyla bagli ve ben bunu degistiremedim. Kayinvalidem esimle beni ne zaman samimi gorse fenalik geciriyor esimle benim yanak yanaga fotografimizi gordugunde sebebinin o oldugunu soyleyemiyor tabi ama ayilip bayiliyor. Esim bana annemin yaninda beni opme bile dedi sanki ben onun dostuyum kendimi cok kotu hissettim. Gecen gun kayin validem bana ayakkabi alacaktim alip almadigimi sordu bendr evet 3, cift ayakkabi aldim dedim esim hemen ordan ama ucuzluk vardi falan filan gibi sanki bir sucu varmista onun aciklamasini yaparmis gibi konusmaya basladi .. gorumcelerim drseniz surrkli esimi arayip annemi ara bak o bayilir kotu olur soyle olur boyle olur diye bir yigin baski kuruyorlar ustunde esimde dolayisiyla surekli annem annem annem modunda yani ben orda bunu yaptiginda uzuluyormuyum bozuluyormuyum ne oluyorum onemli degil o an birinci oncelil annesini memnun etmek ve ben bundna nefrt ediyorum ki her hafta nerdeyse 2 gun orda. Bu durumdan cok biktim. Ne onerirsiniz ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?