Yatak süper bisey ya hayalimdeki yatak odasi :) Begenmek ne kelime BA- YIL- DIMMM :))) Evlendigimde insallah böyle bi yatak odam olur :)
Almanyada yasiyormussun :) wo gibts des zu kaufen :))
Ben Bayilirim mobilya reklamlarina mutfagindan tuttt banyoya kadar hepsine meragim var :)) Ikea felan gittigimde 2 saatden önce cikaramaz kimse beni oralardan :))
Millet shoppenlara gidiyor ben ikea gidiyom bos vaktim olursa ve canim sklinca :))
Canım yatak gerçekten güzel. Diğerleri de ayrı ayrı çok güzeller ama hepsi ayrı telden çalıyor. Yatak odasında bu kadar bağımsız mobilya bilemiyorum ki hoş durmayabilir..
tatlım yatak gerçekten güzel ama heryerinin zımbalı ve deri olması beni biraz düşündürdü çok toz birikir ve temizlerken zorlanabilirsin en azından yatağın çevresinin zımbalı olmayanı varsa bence daha kullanışlı olur ....zaten yatak örtüsünü şu zen yatak tiplerindeki, gibi kullanmıcaksan görünmücek benim ki sadece bi fikir.........
Ben geldim yine konu sahibi :))) hyr almadim yatagi cunku daha evlenmedim :))) mobilyaya merakim oldugu icin oyle ekliyorum iste :)) biri yazmis temizligi zor olur diye. Haklisiniz zaten fikrim degisti. Beyaz odun home sweet home country trzinda beyaz yataklari dusunuyorum ikeadan. :))