- Konu Sahibi destiny555
saolun arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle Ramazan-i serifiniz mübarek olsun
Salatayi dün misafirlerime yaptim.. ilk önce yaparken ben tattim tabiki gercekten lezzeti cok hosuma gitti.. sonra esime tadrirdim oda begendi.. eve gelen misafirin hanimina sundum.. " Bu salatayi cok begendim tarifini alababilirmiyim" diye soru oleyyy.
Salata praktik.. Kisira alternatif lezzeti yogurt ve mayonezden kaynaklanan rus salatatsini andiriyor ama bu daha praktik bundan sonra misafirlerimie sik sik yapacagim bir salata oldu bu..
Domates katsam mi diye düsündüm sonra en iyisi tarife uymak dedim ve domates katmadim.. iyikide katmamistim domates sulandirirdi tahminimce.. Dereotu ab ayri bir lezzet kakti salataya...
Tarifin icin tesekkürler!
Bugun gordum ve yaptim aksama iftarda sunacagim ins begenilir.. Tesekkurler tarifiniz icin yorumlari ayrica yazarim henuz bir fikrim yok tadiyla ilgili :)
bulgurun üzerini bir parmak geçecek şekilde kaynar su koyun.bulgur suyu çekene kadar hafif ateşte haşlansın.diğer taraftan soganı kuşbaşı doğrayarak sıvı yağda kızartın.kızaran soğanları bulgurun içine karıştırın.doğradığınız kornişon turşuları dereotunu yoğurdu,arzuya göre 1 ya da 2 yemek kaşığı mayonezi tuz ve sarımsağı karıştırın.istersenız iri dövülmüş ceviz de koyabılırsınız.
bu tarıf hem cok basıt hem de cok enfes bır tadı var.sabah kahvaltılarında ya da aksam yemeklerınde de kullanabılecegınız salata turu.
afiyet olsun:)
bende çıkmıyo tarif(
ilk mesajda tarif görünmüyor. alıntı ile ancak okunuyor.
destiny555
bulgurun üzerini bir parmak geçecek şekilde kaynar su koyun.bulgur suyu çekene kadar hafif ateşte haşlansın.diğer taraftan soganı kuşbaşı doğrayarak sıvı yağda kızartın.kızaran soğanları bulgurun içine karıştırın.doğradığınız kornişon turşuları dereotunu yoğurdu,arzuya göre 1 ya da 2 yemek kaşığı mayonezi tuz ve sarımsağı karıştırın.istersenız iri dövülmüş ceviz de koyabılırsınız.
bu tarıf hem cok basıt hem de cok enfes bır tadı var.sabah kahvaltılarında ya da aksam yemeklerınde de kullanabılecegınız salata turu.
afiyet olsun:)