Salata Tarifi Bayılma Garantili Bulgur Salatası

öncelikle Ramazan-i serifiniz mübarek olsun

Salatayi dün misafirlerime yaptim.. ilk önce yaparken ben tattim tabiki gercekten lezzeti cok hosuma gitti.. sonra esime tadrirdim oda begendi.. eve gelen misafirin hanimina sundum.. " Bu salatayi cok begendim tarifini alababilirmiyim" diye soru oleyyy.
Salata praktik.. Kisira alternatif lezzeti yogurt ve mayonezden kaynaklanan rus salatatsini andiriyor ama bu daha praktik bundan sonra misafirlerimie sik sik yapacagim bir salata oldu bu..
Domates katsam mi diye düsündüm sonra en iyisi tarife uymak dedim ve domates katmadim.. iyikide katmamistim domates sulandirirdi tahminimce.. Dereotu ab ayri bir lezzet kakti salataya...
Tarifin icin tesekkürler!

öncelikle Ramazan-i serifiniz mübarek olsun

Salatayi dün misafirlerime yaptim.. ilk önce yaparken ben tattim tabiki gercekten lezzeti cok hosuma gitti.. sonra esime tadrirdim oda begendi.. eve gelen misafirin hanimina sundum.. " Bu salatayi cok begendim tarifini alababilirmiyim" diye soru oleyyy.
Salata praktik.. Kisira alternatif lezzeti yogurt ve mayonezden kaynaklanan rus salatatsini andiriyor ama bu daha praktik bundan sonra misafirlerimie sik sik yapacagim bir salata oldu bu..
Domates katsam mi diye düsündüm sonra en iyisi tarife uymak dedim ve domates katmadim.. iyikide katmamistim domates sulandirirdi tahminimce.. Dereotu ab ayri bir lezzet kakti salataya...
Tarifin icin tesekkürler!

canım salatayı begenemene aynı zamanda mısafırlerının de begenmesıne cok sevındım.kaydirigubbakcemile4

Bugun gordum ve yaptim aksama iftarda sunacagim ins begenilir.. Tesekkurler tarifiniz icin yorumlari ayrica yazarim henuz bir fikrim yok tadiyla ilgili :)

bulgurun üzerini bir parmak geçecek şekilde kaynar su koyun.bulgur suyu çekene kadar hafif ateşte haşlansın.diğer taraftan soganı kuşbaşı doğrayarak sıvı yağda kızartın.kızaran soğanları bulgurun içine karıştırın.doğradığınız kornişon turşuları dereotunu yoğurdu,arzuya göre 1 ya da 2 yemek kaşığı mayonezi tuz ve sarımsağı karıştırın.istersenız iri dövülmüş ceviz de koyabılırsınız.

bu tarıf hem cok basıt hem de cok enfes bır tadı var.sabah kahvaltılarında ya da aksam yemeklerınde de kullanabılecegınız salata turu.

afiyet olsun:)

ilk mesajda tarif görünmüyor. alıntı ile ancak okunuyor.

bende çıkmıyo tarif :((

bulgurun üzerini bir parmak geçecek şekilde kaynar su koyun.bulgur suyu çekene kadar hafif ateşte haşlansın.diğer taraftan soganı kuşbaşı doğrayarak sıvı yağda kızartın.kızaran soğanları bulgurun içine karıştırın.doğradığınız kornişon turşuları dereotunu yoğurdu,arzuya göre 1 ya da 2 yemek kaşığı mayonezi tuz ve sarımsağı karıştırın.istersenız iri dövülmüş ceviz de koyabılırsınız.

bu tarıf hem cok basıt hem de cok enfes bır tadı var.sabah kahvaltılarında ya da aksam yemeklerınde de kullanabılecegınız salata turu.

CANIM TARİF BU ALINTI YAPILDIĞINDA ÇIKIYORMUŞ BENDE DENİCEM :)

su dk itibariyle yapmis olup bayildim resmen..gebis gebis insanin canini cektirdiniz valla oturamadim pc basinda hemen denedim cok leziz:)fevkaladenin fevkinde:29:

destiny555

afiyet olsun:)

tarifler alinti yapinca gozukuyor :23::23:

bu salatayi iki sene önce misafirme yapmistim ve cok da begenilmisti.. tekrar aklima geldi, yemek tariflerini not aldigim dosyamda bulamdim tarifi hemen Laptop basina gectim ve tarifi buldum... bu kez misafirlerim bebek görmeye gelecek ;) :emir_bebek:

tekrardan paylasim icin tesekkürler

bende bugün akşama yapmayı düşünüyorum.güzel olursa (bu kadar yorumdan sonra büyük ihtimal güzel olacağini düşünüyorum ) ramazanda da misafirlerime yapmayı düşünüyorum.

Bende bu akşam denemeyi düşünüyorum. Dün akşam symt denemiş sanırım, nasıl oldu acaba yazar mısın :1:

Ayrıca dereotu yerine başka birşey kullansak olur mu, ikram etmek istediklerim arasında dereotundan nefret eden biri var da... Nane olur mu mesela?

Back
X