bayram alışverişim fikirlerinizi almak istiyorum(resimli)

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
herkese merhaba aklımda olan bir kıyafet tarzı vardı bayram için onları almak istiyordum,renkli pantolon ve gömlek ama 20 gündür rahatsızlıktan pek gezemedim yinede o halime rağmen içime sine sine 2-3 günde yavaş yavaş birşeyler aldım ama aklıma takılan yerler var sizlere sorayım dedim önce resimleri yükleyim sonra sorularım geliyor:34:

gömleğim $Fotoğraf0712.webp
pantolonum $Fotoğraf0718.webp
ayakkabılarım $Fotoğraf0710.webp
çantam $Fotoğraf0708.webp
bu toplu halleri $Fotoğraf0706.webp

bunlarda kıyafeti giymiş halim çantamı hangi haliyle diye sizlere sorucam
1. $Fotoğraf0715.webp
2. $Fotoğraf0714.webp
3. $Fotoğraf0713.webp

1)şimdi sorularım şu şekilde kıyafet uyumlu olmuş mu ?yoksa çok yeşil pembe yeşil pembe gibi mi olmuş ?ben çok öyle olmasın diye çantayı özellikle farkklı renklerde denedim gömleğin çiçekleri içinde hafif turuncu ve mor vardı ama deneyince çok sırıttı ,bende o yüzden birebir aynı olmasın diye aynı rengin farklı tonlarını kullanmak istedim iyi olmuş mu yoksa çanta da yada ayakkabıda ne gibi renkler önerir siniz?

2)çantayı gösterdiğim 3 şekilden hangi şekilde ki gibi takayım?

şimdiden sağolun:71:

not:etiketler falan görünmüş ama değiştirme falan olur diye kesmedim fiyatta görünmüş saklamayı unutmuşum k.bakmayın:17:

Son düzenleme:
Merhaba, güle güle giy hepsini. Ben de bu renk pantolon arıyorum nereden ne kadara aldığını öğrenebilir miyim? Bir de, fotoğraflardaki rengin aynısı mı yoksa daha mı yeşilimsi (ben küf yeşili gibi arıyorum da).

Son düzenleme:
Merhaba, güle güle giy hepsini. Ben de bu renk pantolon arıyorum nereden ne kadara aldığını öğrenebilir miyim? Bir de, fotoğraflardaki rengin aynısı mı yoksa daha mı yeşilimsi (ben küf yeşili gibi arıyorum da).

teşekkür ederim defactodan 45 e aldım :) aynı gibi renk biraz daha tatlı ve pastel normalde

Son düzenleme:
papilerin çok güzel ya,ayy bu kk kadınları ne zevkli lan.ben 3 diyorum daha derli toplu mu desem daha ciddi mi desem öyle işte daha güzel 3.

gule gule kullan cicilerini tatlim :16:

caprazda takabilirsin belki...1. ya 3. fotodaki gibi tak cantani..

1- keşke daha süslü bir şeyler alsaydın biraz sade ve gündelik geldi bana
2- kombin olarak bakarsak birbirleriyle çok güzel uydurmuşsun ve çanta 1. şekilde çok yakışıyor ve de rahat

Back
X