- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
herkese merhaba aklımda olan bir kıyafet tarzı vardı bayram için onları almak istiyordum,renkli pantolon ve gömlek ama 20 gündür rahatsızlıktan pek gezemedim yinede o halime rağmen içime sine sine 2-3 günde yavaş yavaş birşeyler aldım ama aklıma takılan yerler var sizlere sorayım dedim önce resimleri yükleyim sonra sorularım geliyor
gömleğim
pantolonum
ayakkabılarım
çantam
bu toplu halleri
bunlarda kıyafeti giymiş halim çantamı hangi haliyle diye sizlere sorucam
1.
2.
3.
1)şimdi sorularım şu şekilde kıyafet uyumlu olmuş mu ?yoksa çok yeşil pembe yeşil pembe gibi mi olmuş ?ben çok öyle olmasın diye çantayı özellikle farkklı renklerde denedim gömleğin çiçekleri içinde hafif turuncu ve mor vardı ama deneyince çok sırıttı ,bende o yüzden birebir aynı olmasın diye aynı rengin farklı tonlarını kullanmak istedim iyi olmuş mu yoksa çanta da yada ayakkabıda ne gibi renkler önerir siniz?
2)çantayı gösterdiğim 3 şekilden hangi şekilde ki gibi takayım?
şimdiden sağolun
not:etiketler falan görünmüş ama değiştirme falan olur diye kesmedim fiyatta görünmüş saklamayı unutmuşum k.bakmayın

gömleğim

pantolonum

ayakkabılarım

çantam

bu toplu halleri

bunlarda kıyafeti giymiş halim çantamı hangi haliyle diye sizlere sorucam
1.

2.

3.

1)şimdi sorularım şu şekilde kıyafet uyumlu olmuş mu ?yoksa çok yeşil pembe yeşil pembe gibi mi olmuş ?ben çok öyle olmasın diye çantayı özellikle farkklı renklerde denedim gömleğin çiçekleri içinde hafif turuncu ve mor vardı ama deneyince çok sırıttı ,bende o yüzden birebir aynı olmasın diye aynı rengin farklı tonlarını kullanmak istedim iyi olmuş mu yoksa çanta da yada ayakkabıda ne gibi renkler önerir siniz?
2)çantayı gösterdiğim 3 şekilden hangi şekilde ki gibi takayım?
şimdiden sağolun

not:etiketler falan görünmüş ama değiştirme falan olur diye kesmedim fiyatta görünmüş saklamayı unutmuşum k.bakmayın

Son düzenleme: