bayram geliyor amaa hala ayni huzunnn buyuklerimin ailemin yaninda olamayacagimmm...bayramda bile yalniz issizz kalacagimmm...simdiden icimi tarifsiz bi huzun sardi...ben hep boylee yalnizmi yasayacagimmmm...ileride cocuklarim oldugunda bu yalnizliktan bayramlardaki bu kimsesizlikten kurtulacakmiyimmmm???
buyutuyormuyumm bilmiyorumm amaa boyleee isteee...
esim bayramdada calisacak zaten dogru duzgun ziyaret edecek kimsemizz bile yokk..
kendimi cok kotu hissediyorummm....
bayram geliyor amaa hala ayni huzunnn buyuklerimin ailemin yaninda olamayacagimmm...bayramda bile yalniz issizz kalacagimmm...simdiden icimi tarifsiz bi huzun sardi...ben hep boylee yalnizmi yasayacagimmmm...ileride cocuklarim oldugunda bu yalnizliktan bayramlardaki bu kimsesizlikten kurtulacakmiyimmmm???
esim bayramdada calisacak zaten dogru duzgun ziyaret edecek kimsemizz bile yokk..
cnm bende aynıyım ailemizden uzağız gurbettiyiz bu bayram burdayız memlekete gitmicez bakalım nasıl gecicekÇoluğumuz cocuğumuz olsa güzel geçer ama bnmde cocuğum yok
bizde gurbetteyizzz...dogdugun yer degil doydugun yer demisler ayni o meseleee...anneme telefonda hep derdimi anlatinca annem derki...kizimmm koyun sehir olacaginaa evin sehir olsunnn...yanii sen evinde huzurlu ol gerisi onemli degilll...amaa ne bileyimm icimm hic rahat degillll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?