Kizlar merhaba, önceki konumda anlatmıştim kayınvaldemle olan durumları. Olabıldıgınce kısa anlatmaya calışcam.
Doğum yapalı 2 ay oldu ve doğum yaptığım 5. günü kv kavga ettik. Sorun şuydu. Ailem yurtdişinda ve ben türkiyeye evlendim. İki kiz kardeşlerimin okul durumları yüzünden malesef annem yanımda bulunamadı, bu beni sürekli üzdüğü icin ben hep ağlamaklıydım, elimde değıldı, üstüne üstelik birde yanlızlık ve lohusa piskolojisi.. neyse kv bu sürecte sürekli ineleyıcı konusup duruyordu annem gelmedi, işte eve gelince mutfakta misafırlerle fısır fısır konuşmalar vs vs.. daha neler neler ama uzatmak istemiyorum önceki konuda bahsettiğim icin. Sonra ben eşime dedim hayatim anneni tatli dile konusup şu durumda böyle yapmasın zaten üzgünüm daha kötü oluyorum gıbı bı konusma yaptım. eşim tamam ben annemle konusup hallederım dedı ve konusmaya gıttı. geldıkten sonra hayatım konustum tamam dedı yarın senınle konusmaya gelıcek dedı. bende tamam dedım. ertesi gün görümcemle bırlıkte geldıler ve görümcem lafa şöyle başladı. ( bu arada kv surat surati götürüyor) '' canım bızle ılgılı bı sorun mu var ? diyerek sordu bende aglamaklı bı şekılde anlatmaya başladım, işte yok abla allah razı olsun herşeyımı yapıyorsunuz sizle hıc bı sorun yok ama işte annem gelemedıgı ıcın cok uzgunum diye anlatıyorum bi anda kv ordan cıktı ''yok ben senin derdını bılıyorum, sen buldunda bunuyorsun '' cümlesini kurdu. ben tabı neye uğradıgımı sasırdım. sonra başladı devam konuşmaya.. Sen işte benim oglumu alıp yurtdısına gıtmeyı planlıyorsun ben herşeyin farkındayım ama annenin babanı kutlaya cevırdıgı gıbı(kendi ailemde yanı annem ve babam, annem daha cok karar verir, yanı büyük konularda tabıkı babamda söz biter ama annem daha cok babamı yönlendırır) sen oglumu oyle yapamıcaksın, beni daha tanımıyorsunuz sız, gerekırse gelırım oralara elınden o cocuguda alırım, sen nereye gıdıyorsan gıt dedi''. ben zaten annen gibi kelımesını dedıkten sonra afyonum patladı zaten iyi değılım. kalktim ayaga '' al oglunuda gıt bu evden, cıkın evımden dıye bagırdım.. eşimde yanımda bu arada. oda neye ugradığını şaşırdı. bide eşim ordan diyorkı anne ne dıyorsun sen agzından cıkanı kulagın duysun.. hala ona kücük cocuk gıbı SENN SUS SUS BAKIM SEN KONUSMA dıyıp duruyor. neyse ben öyle ayaklanınca bu sefer eşimde kalkındı, anne kalk gıt bunu yapmak icin mu geldın hanı konuscaktın, senin ne hakkın var karımı bu durumda üzmeye felan dedı. tabı ben bu arada sınır krızıne gırmiş bagrıyorumm cikin evimden diyee.. sonra kv dem kalkındı eşalarını aldı cekti kapıyı gitti... o gün bu gündür görüşmüyoruz. oglunu zorla gönderıyorum kandıllerde.. hafta sonları bak git annene sonra benden bılır felan dıye..
simdi kizlar ailem allahın izniyle arife günü burdalar, cok mutluyum ama bayramda gelıyor ve eşim kv gitmemiz gerek diyor.. aileme kalsa hic bir şekilde o kadın senden uzak dursun diyorlar.ama nasıl olcaaak =((( ben gıdemem o kadından nefret edıyorum benım en zor zamanımda bana bunu yaptı. siz olsanız ne yaparsınız bu durumda =(( yardım edın neolur, onun elini öpmeyi gözümün önüüne getirdigim zaman bile offfffff yapamammmmm diyorum... siz olsaniz ne yaparsınız ???