bayram günü ağlıyorumm :(

Beyazkure

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
1.603
410
698
merhaba arkadaşlar eşimle evliliğimde bazen sorunlarımız olur geçen kurban bayramında küçük bir sebepten yinee tartışma oldu kayınvalidemin yanında baya kötü tartıştık sonra olay kapandı şimdi iyiyiz bugün kaynanamgildeyken geçen seneki bayramdan felan açılıyodu laf eltim öyle bişe söylediki onun geçen seneki kavgayı bildiğini anladım...o içeri gidince kaynanama sordum o nerden biliyo diye o da ben söylemedim dedi bende eve gelince eşimle tartştım kim söyledi diye bu arada ben eltimden pek hoşlanmıyorum yani bütün herkes duyabilir ama o duymasın isterim..bu kavga esnasında da kaynanamı uyarmıştım hani ona duyurmayın diye...eşimde eve gelince zaten annem bana bak ben söylemedim böyle sordu bana benim üstüme kalmasın demiş bunu bana eşim söylüyo bende şimdi canım çok sıkkın bayram günü bisürü ağladım sabahtan berii...çok zoruma gitti...ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Eveeet bir kere daha asla ama asla 3.sahislarin yaninda tartismayacagimizi anlamis olduk.
Her bayraminiz böyle aglamakli gececek ne yazikki. Çünkü gelecek bayram da bu bayramki tartismaniz sorun olacak.
Ne aci!!!!

Başkalarının yaninda kavga edince malesef millete malzeme oluyor.
On kere sevgi dolu anını görselerde o bir kere olan tatsizligi unutmuyorlar.
En güzeli tartışmaları insansız ortamda yaşamak. ..

Unut gitsin ya, takma kafana böyle şeyleri.Geçmiş geçmişte kaldı.Yani bu saatten sonra kimin söylediğini öğrensen ne yapıcaksın ki.Üstünden çok zaman geçmiş.Bi daha konuşursa eltin " seni ilgilendirmez " de geç.

ya herkesin sırrını saklayıp benim sırrımı söyleyen kaynanama yada eşime hangisi söylediyse ona kızıyorum ben..unutabilsem keşke...

belki kayınvalideniz kaynınıza anlatmıştır o da eşine ne biliim zaten duymaması gereken kv kp duymuş elti duysa ne olcak ki ben de pek bişi anlamadım :(

Ben de arkadaslara katiliyorum. Yani illa kv niz direk eltinize soylememis olabilir, kulaktan kulaga gitmistir belki. Ya da diyelim ki direk soyledi. Ne yapabilirsiniz ki artik? Bence en iyisi 3. Herhangi bir sahis yaninda tartismayin, hatta birbirinize laf bile carpmayin.

Canim eltisiyle arasi iyi degilmis arkadasin.ondan ozellikle onun duymasi rahatsiz etmis.
belki kayınvalideniz kaynınıza anlatmıştır o da eşine ne biliim zaten duymaması gereken kv kp duymuş elti duysa ne olcak ki ben de pek bişi anlamadım :KK43:

Önce ağlamayı birak kendini yıpratma kimsenin yaninda ağlama olaya duygusal bakarsın simdi sen anlıyorum ama fevri olma hata yaparsın biraz bekle sabret susmayi sec eğer susup sakinlesmeyi beklersin kendini daha iyi ifade edersin daha iyi anlaşılırsin

aynı hatayı simdide yapıyorsun baskaları ne düsüncek diye güzel canını sıkıyosun.neden mahvediyosun gününü.bir daha kimsenin yanında tartısmazsın insanlar konusurki bazen milletin yanında ne yazıkki cok canımız sıkkın olsakta yalancı gülüşler yapıyoruz herkes sanıyo bunlar ne keyifli halbuki:KK57:.bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...yine bayramını heder etme:KK64:

Bir daha kimsenin yaninda kavga etmeyin sizde
Baskalarinin duymasindan bu kadar rahatsız oluyorsaniz

birdakine bir problemiz olduğunda ufakta olsa...tartışmanızı eve gelince evinizde eşinizle yapın...böylece kimden laf çıktığıda belli olur...yazınızdan pek anlayamadım ama biraz sabredip evde probleminizi çözün...bir bayramda tartışma olmuş..her bayramda hortluyor...bundan sonra önleminizi alın...kaynananızın yanındada olsun tartışma yapmayın...çünkü bende yaşadım....

Buda size ders olsun birdaha asla ucuncu sahislarin yaninda tartismayin..

Kim soylemisse soylemis artik bir onemide yok , bundan sonra daha dikkatli davranirsin..

Aglanacak bir durum yok ,bosuna moralini bozma.

valla sır diye bişey yokki eltine gıcık oluyorsa ona söyleyecek insanların ağzına laf vermiceksin başka yolu yok, ama olan olmuş bence şimdi yapman gereken hiçbişey olmamış gibi davranmak, kv ye neden söyledin diye cephe alırsan işler iyice çıkmaza girer, kv eltine söyler, ezik biri pozisyonuna düşersin, o yüzden bişeyden haberin yokmuş gibi hiç bişey olmamış gibi davranıp önüne bak derim

Back
X