Aşılama Bayram günü aşı ama ne yapacağım? Lütfen yardım edin!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canisi25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
32
-2
86
Hollanda
Selam arkadaslar,

benim yazilarimi okuyanlar bilir uzun zamandir bebek istegim var. Biraz once yine doktordan geldim ve cuma gunu asilama yapilacagini soyledi. sabah esim laboratuara ... goturecek ve oglende islem gereceklesecek. Bayram gunu biz kayinvaldemde toplaniriz eltimlerle. Annemin haberi var ama yengem bilmiyor. Biz bir ara ortadan kaybolunca anlarlami diye cok korkuyorum. Yengemle biraz mesafeliyiz pek derdimizi sorunlarimiz konusmayiz. Haberi de yok. Ne olursunuz yardim edin ben ne yapacam? Asilamadan sonra yatmam falan gerekmi? o gunu nasil gecirmeliyim?
Yorumlarinizi bekliyorum stres yapmak istemiyorum herseyin hayirlisini diliyorum ama yinede dusunmeden edemiyorum.

Ne var bunda, grip olmuş evde yatıyor denilsin..
Madem duyulmasını istemiyorsunuz..
Bu bayramda toplanılmasın..Hangisi daha önemli..
Bayramda toplanmak mı?Bebeğine kavuşmak mı?

sanırım bu konuyu hamilelik bölümüne açsaydınız daha çok kişi yardımcı olurdu

Ne var bunda, grip olmuş evde yatıyor denilsin..
Madem duyulmasını istemiyorsunuz..
Bu bayramda toplanılmasın..Hangisi daha önemli..
Bayramda toplanmak mı?Bebeğine kavuşmak mı?

katılıyorum..

bayram günü illaki iş olacak.. hele ki kurban bayramında daha çok işiniz olur..

evde dinlenmelisiniz..

biyerin ağrır evde uyumak uzanmk istersn . . bundan daha doğal ne olabilrkiii!1
ılla açıklamk zorunda değilsn.

Hastayim,yatiyorum dersin olur biter vereliniortak
Evine gelip kontrol etmezler herhalde.

grıp olmusum hastayım esıne oyle dedırt.ya aksam ustu yada 2,gun gıt.ılk gun dısarda sızı goren olursa cok kotu oldum acıle gıttık atesım yukseldı falan dersın.bu kadar basıt.o da gorewn olursa...

eğer illa toplanılacaksa biraz hasta numarası yap canım biliyorum doğru değil ama mecbursun doktora gidelim desin eşin ordan gidersiniz sonra evine geç hasta yatıyo desin eşin..inşallah aşılaman tutar canım meleğine kavusursun

Aşılamadan sonra tabiki yatmalısınız. Ağır iş asla yapmamalısınız. Bolbol dinlenmelisiniz.

Duyulmasını neden istemiyorsunuz. Bilseler daha anlayışla karşılamazlarmı, tabi iç meseleleri bilemem ama:delphin:

Duyulmasını istemiyorsanız, çıkmayın evden, onlar naparsa yapsın.:hulya:

Yorumlariniz icin sagolun. Biz burda kurban kesmiyoruz su sene. Turkiyede bir yakinimiza gonderdik.
Fazla yogun olmaz burasi. Bizim bayramimiz sizlerinki gibi gecmiyor. Asilamadan sonra yatmak sartmi?
Benim doktorum yarim saat yeterli diyor.

canım yeterli yarım saat o da hastanede olur zaten çok az leke gelir ama bazen aşılama ağrılı geçebilir benim ilki çok rahattı muayene gibi 2. si çok ağrılıydı ister istemez yatma ihtiyacı hissedebilrisin inşallah hafif olur kasıklarında ağrımazsa ağır iş yapmamak kaydıyla normal hayatına dönersin.doktorun söyler ama ilk gün ilişki önerilmez ama ondan sonra mutlaka düzenli ilişki aşılama için gerekli ilaçlar ve çatlatma iğnesinin etkisiyle daha sonraki günlerde yumurta olgunlaşması ve çatlaması sürerse daha garanti olur inşallah tutar canım..

Insallak 35deniz. Bu bizim ilk denememiz olacak. Gecen ay yumurta coklugu yuzunden doktor asilamaya izin vermedi. Hollanda da 2 den fazla yumurta olunca izin vermiyorlar. 3ucuz ve daha fazlasini riskli buluyorlar. Kismet herseyin hayirlisi olsun, rabbim nasipse zamani geldiyse kismet etsin.

inşallah canım rahat ol
moralini bozma ve dediğimi unutma kesinlikle birlikteliklerinize dikkat edin tüp bebekte yasak ama aşılamada önemli rabbim yazdıysa olucak..

Yarin son kez gidecem doktora 35 deniz. Persembe catlama ignesi vuracam ve cuma asilama. yarinden sonra bir gun aralikli iliski tavsiye etti doktor. Eger ozel olmazsa siz ne yaptiniz sorabilirmiyim?
Sormaya cekiniyorum ama asilama tuttu mu sizde? Insallah ya hamile yada bebegin vardir!

Back
X