Bayram gunu esimin saygisizligi ve artik bitti

Bazi yorumlar gercekten terbiyesizce ve asaglayici. Kadin sans verdi diye ezmeye calisiyorlar. Bi sans verip kaybedecek birsey yok, ha baktin olmuyo ozaman yine basarsin tekmeyi soncta kendi parani kendin kazaniyosun.
Hele bide bi yorum okudum, yok esi tabletle banyoda bilmem ne diye, cidden arkadaslar boyle yorumlar cok itici, kadinin paylastigi derdini burda boyle sekilde alay edilmemeli. Baristiysa kendi secimi yani hosunuza gitmiyorsa gitmiyo napalim?

Cookkk sukur duzeldi merak edenler icin.
Esimle terapiye gittik biz o da bende hatta beraber. Nisanliliktan gelen sorunlat maddi sikintilar vs vs evlilige alisma evresi ve esimin bekatlik aliskanligi.

Terabi cok iyi geldi. Sabirsiz olmam aileler hakkinda konusmalar kinlesmeler vs vs hep ic patlamasi o da bende zehir gibiydik esim firtina gibiysi simdi cok sukur duzeldi. Aileler duruldu. Konusuldu ve anlasildi.

Cinsel hayatimizda iyi cok sukur. Arada vir kucuk tartismalar oluyor ama cok buyutmuyoryz artik.

Degisimleri fark ettigim anda vazgectim ayrilmaktan konustuk defalarca kotu seyler yasadim. Ama az cok taniyordum esimii inandim ve sabrettim. Simdi iyiyiz. Gelecek ne gosterir bilemem kader. Yarinimizi bilemeyiz. Ama devam etseydi esim kesinlikle ayrilirdim net.

Perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş. Anneniz de uyarmış ama dinlememiş evlenmişsiniz. Hatanın neresinden dönülse kârdır. Böyle bir saygısız, terbiyesiz, hadsizle inanın ömür geçmez. Hemen açın davanızı. Anneniz de kardeşiniz de sizi el üstünde tutarlar.

Ben olsam annemin evine gelmişken asla geri gitmezdim. orda benim abim olsa onda kirilmadik kemik birakmazdi. siddete karsiyim ama oyle bir adma temiz bir dayak istiyordur cani...

Back
X