Bayram günü moralim bozuk

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
Merhaba hanımlar
Herkesin bayramı mübarek olsun öncelikle..

Bugün canım sıkıldı alışverişe çıkayım dedim bir bankanın önünde seyyar parfümcü vardı normalde kalitesiz parfüm kullanmam ama belki benimkine yakın bir koku vardır diye baktım biraz bakındım gerçekten güzel bir şey yoktu fiaytını sordum 30 lira dedi biraz daha bakındım bana sana ciddi bir şey soracağım alıcı mısın bakıcı mısın dedi kinayeli bir tonla bende dedim alnayacaksam neden bakayım? Sinir oldum bıraktım tamam bir tane de bedava vereyim dedi vazgeçtim dedim döndüm gidiyordum arkamdan bağırdı 5 lira olsa alcak mıydın diye hiç tınlamadım tezgahtaki kokoşlar bir kahkaha attılar adam öyle deyince duymanız gerek. Hiç cevap bile vermedim ama çok üzüldüm açıkcası bayram günü. Eğer cevap verseydim edebini bozardı adam cahille hiç tartışma der annem haklıymış...

seninde mübarek olsun canım :)

buna benzer bir olay daha geçen hafta benim başıma geldi. Bilen bilir Antalya da meşhur bir çarşamba pazarı vardı. Malum bayram diye gittik uak bir şeyler bakmaya 5 tlye çantalalr vardı inanamazsın 3 tane aldım astım omzuma neyse geziniyorum bir başka çantacıda çanta dikkatimi çekti orası biraz daha düzgün bir tezgah 40 tl falan şöyle bir bakındım sonra sapını beğenmedim tam döndüm yardımcı olalım dedi yok öyle baktım dedim arkasındaki çocuk kolundakileri nerden aldın konyalılar 5 tlye ayakkabı da satıyor diyip gülmez mi? ablam hemen azarladı kavga çıkıyordu.

maalesef günümüzde herkes esnaf sanıyor kendini ki benim ailem esnaftır. ben de pazarlama ile ilgili bir meslek okuyorum. eline mal geçen sokaklara dökülüyor. yanlış anlaşılmasın aramızda vardır dedim benim ailem de de var ama bu işin ya raconunu derler ye bileceksin yada biraz eğitimini alacaksın. ama nolursa olsun müşteriyle bu tarz olmayacaksın. bayram bayram canını hiç sıkma . görmemişliklerine verelim Allah a havale edelim :)

senin gibi öküzden zaten almayacaktim derdim ben olsam...bos ver boyle seylerle bayram gununu ziyan etme.

seninde mübarek olsun canım :)

buna benzer bir olay daha geçen hafta benim başıma geldi. Bilen bilir Antalya da meşhur bir çarşamba pazarı vardı. Malum bayram diye gittik uak bir şeyler bakmaya 5 tlye çantalalr vardı inanamazsın 3 tane aldım astım omzuma neyse geziniyorum bir başka çantacıda çanta dikkatimi çekti orası biraz daha düzgün bir tezgah 40 tl falan şöyle bir bakındım sonra sapını beğenmedim tam döndüm yardımcı olalım dedi yok öyle baktım dedim arkasındaki çocuk kolundakileri nerden aldın konyalılar 5 tlye ayakkabı da satıyor diyip gülmez mi? ablam hemen azarladı kavga çıkıyordu.

maalesef günümüzde herkes esnaf sanıyor kendini ki benim ailem esnaftır. ben de pazarlama ile ilgili bir meslek okuyorum. eline mal geçen sokaklara dökülüyor. yanlış anlaşılmasın aramızda vardır dedim benim ailem de de var ama bu işin ya raconunu derler ye bileceksin yada biraz eğitimini alacaksın. ama nolursa olsun müşteriyle bu tarz olmayacaksın. bayram bayram canını hiç sıkma . görmemişliklerine verelim Allah a havale edelim :)

Hayır yani her bakan alacak diye bir kural yok ki. Benim babamda esnaf müşteri velinimettir ama bunları zorla koymuşlar oraya gibi. insanları sevmeyen satış yapmasın ya zaten kafama takmazdım ama herkea güldü rezil etti beni manyak :(

Son düzenleme:
benim başıma da geldi bir keresinde , tezgahta elbiselere bakıyordum katlıydı elbiseler kızın biri geldi almıycaksınız elbiseleri bozmayın dedi, bende işin ne tekrar katla diye bagırdım oranın patronu geldi sorun nedir falan diye çalışanınıza sorun dedim çıktım gittim birdaha da o magazaya ugramadım , insanı sinir ediyorlar ya anlıyorum sizi :47: :ssz:

benim başıma da geldi bir keresinde , tezgahta elbiselere bakıyordum katlıydı elbiseler kızın biri geldi almıycaksınız elbiseleri bozmayın dedi, bende işin ne tekrar katla diye bagırdım oranın patronu geldi sorun nedir falan diye çalışanınıza sorun dedim çıktım gittim birdaha da o magazaya ugramadım , insanı sinir ediyorlar ya anlıyorum sizi :47: :ssz:

Bir de böylesi var kızkardeşime bluz alcaktım fiyatını soruyorum söylemiyor neyse dedim bıraktım of diyerek katlıyor satış danışmanı. işe ihtiyacı mı yoktur adam mı seçiyolardır nedir

Back
X