Teyzesi tam evlere senlik bir tipmis...bir saati digerine uymuyor.beni gelinlerin sahi diye karsiladi el kizi diye ugurluyor :) esprili bir kadin aslinda, bazilarina matrak gelebilir ama ben yapi.olarak daha ciddi bir insanim.kendisi asiri rahat biri.acik sozlulugu patavatsizlikla karistiran bol.kufurlu konusan biriymis. "El kizi" galk cay koy bakim, el.kizi kahvalti hazirlanck doğru mutfağa diye konusuyor daha neler neler. Espri kisvesi altinda bolca laf sokan biri. Ama beni cok sevmis guya ondan böyle davraniyormus.kanimin isinmadigini evden atarim diyor bir de.
Iki tane kizi var evli.birinin 2 cocugu var biri 2 aylık digeri 4 yasinda. Cocuklu olan da 2 gece kaldi. Hic anlasamiyor onla da. Torunlara da tahammulu yok.bayramda gelen gidene ben hizmet ettim kizinin umrunda olmadi.bilmiyorum beni kizlari gbi gormusler guya ama evlerine ilk.kez geliyorum sonucta.yatili da olsam misafirim.bizde misafirin ustune titrenir.bana degisik geldiler.mobilden aceleyle yaziyorum daha ekleyeceklerim de var :)