Bayram tatili 9 gün oldu

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Bayram tatili 9 gün oldu
16/09/2015 -

31362660.gif

Bayram tatili 9 gün oldu. Kamu çalışanları 21 eylül’den itibaren 2,5 gün idari izinli sayılacak.

Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşların en çok merak ettiği bayram tatilinin uzayıp uzamayacağı sorusu yanıt buldu. Resmi kararla bayram tatili 9 gün oldu. Kamu çalışanları 21 Eylül'den itibaren 2,5 gün idari izinli sayılacak.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamu kurumlarında Kurban Bayramı tatilini dokuz güne çıkaran yazıyı imzaladı.

BAŞBAKAN İMZALADI
Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Davutoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül'den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzalamıştır" denildi.

HANGİ GÜNLER TATİL OLACAK?
Böylelikle 24 Eylül'deki Kurban Bayramı'nın bir gün öncesindeki yarım gün izinle başlayacak olan 4.5 günlük bayram tatili, 19 Eylül Cumartesi gününden 27 Eylül Pazar tarihine kadar devam edecek.

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=30086089

Son düzenleyen: Moderatör:
herşey kamuya :)

ama bana kalırsa 9 gün izin fazla gereksiz. bildiğin yıllık izin gibi olmuş. elbet herkes tatil ister ama haftanın orasında başlayan bayram tatilini uzatmak mantıksız.

Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı belli oldu, Kurban Bayramı ne zaman?
16/09/2015 - hurriyet.com.tr/ REUTERS

31362660.gif

Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşların en çok merak ettiği bayram tatilinin uzayıp uzamayacağı sorusu yanıt buldu. Resmi kararla bayram tatili 9 gün oldu. Kamu çalışanları 21 Eylül’den itibaren 2,5 gün idari izinli sayılacak.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamu kurumlarında Kurban Bayramı tatilini dokuz güne çıkaran yazıyı imzaladı.

BAŞBAKAN İMZALADI
Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Davutoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül'den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzalamıştır" denildi.

imgholdernew.aspx

HANGİ GÜNLER TATİL OLACAK?
Böylelikle 24 Eylül'deki Kurban Bayramı'nın bir gün öncesindeki yarım gün izinle başlayacak olan 4.5 günlük bayram tatili, 19 Eylül Cumartesi gününden 27 Eylül Pazar tarihine kadar devam edecek.

imgholdernew.aspx

ASGARİ SEVİYEDE ELEMAN BULUNACAK
Başbakanlık yazısında kamu yöneticilerince gerekli tedbirlerin alınarak, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması da istendi.

Bakanlar Kurulu Ağustos ayında aldığı bir kararla okulların yeni eğitim ve öğretim yılına başlama tarihini de 14 Eylül'den, 28 Eylül'e kaydırmıştı.

OKULLAR BAYRAMDAN SONRA AÇILACAK
Belediye başkanları ve turizmciler, iç turizmin olumsuz etkilenmemesi için okulların açılış tarihinin 28 Eylül'e, yani Kurban Bayramı sonrasına bırakılmasını talep etmişti.

Başbakan Davutoğlu da konuyla ilgili bir açıklama yaparak okulların açılış tarihinin 28 Eylül'e ertelendiğini duyurdu.

mads.gif

Böylece öğrencilerin yaz tatili, 14 Eylül'den 28 Eylül'e kadar uzamış oldu.

A0411532.jpg

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=30086089

özel sektördeyim, 20 gün olsa noooluurr tatil. kocam memur güya kime göre neye göre? benim iznim olsa onun yok. yemişim tatilini. kocayla geçirilen bayram yapsınlar :KK53:
Aynen canım bana tatil ama neye yarar.Kurban kesemicez bu sene olurda bir umut eşim gelirse keseceğiz.Bayram gelmiş neyime :KK61:

Aynen canım bana tatil ama neye yarar.Kurban kesemicez bu sene olurda bir umut eşim gelirse keseceğiz.Bayram gelmiş neyime :KK61:
al bendende okadar, akşam eşim hatun gel güzel biyere yemeğe gidelim dedi, giyindik süslendik tam mekana giricez telefon; süresiz edirne görevi yarım saat içinde şubede olun. uzun vadeli plan yapmamaya alıştık da bu kadar kısa vadeli plan insanın elinde patlarmı yahu?
geçen yıl kurban bayramından döndük biliyosun izinler iptal oldu. bu sene trip atıyoruz bayramda memlekete gitmicez ;)

al bendende okadar, akşam eşim hatun gel güzel biyere yemeğe gidelim dedi, giyindik süslendik tam mekana giricez telefon; süresiz edirne görevi yarım saat içinde şubede olun. uzun vadeli plan yapmamaya alıştık da bu kadar kısa vadeli plan insanın elinde patlarmı yahu?
geçen yıl kurban bayramından döndük biliyosun izinler iptal oldu. bu sene trip atıyoruz bayramda memlekete gitmicez :KK66:

Kızlar Allah yardımcınız olsun zor bir hayatınız var..

geçen yıl kurban bayramından döndük biliyosun izinler iptal oldu. bu sene trip atıyoruz bayramda memlekete gitmicez :KK66:
2 ay olacak bizim canım bayramda kimseyi arayıp bayramlaşmayı bile düşünmüyorum.Ayy gelmedi mi yine mi yok laflarindan gına geliyor artık

bankalar dahi çoğu buna izin vermez. haklı olarak.
ben umut bile etmiyorum:) istediğim de söylenemez gerçi. ben yönetimde olsam istemezdim çünkü:))
iide heryer kapalı olunca bankalar boş oturuo müşteri bile gitmioki bilmiolar bile açık olduğunu

Tatil var var ama memurlara var...
Özel sektör bu durumdan muaf...
Gerçi askerimiz ve polisimiz tatilsiz, izinsiz canını dişine takarak çalışırken bizlerin konuşmaya bile hakkı yok.
Allah yardımcıları olsun...
Sağ salim daha çok şehit vermediğimiz bir bayram geçirmek temennisi ile...

Allah size sabır eşlerinize de güç kuvvet versin çok zor meslek.

inşallah beraber kutlayacağınız nice bayramlarınız olsun.

Tatil var var ama memurlara var...
Özel sektör bu durumdan muaf...
Gerçi askerimiz ve polisimiz tatilsiz, izinsiz canını dişine takarak çalışırken bizlerin konuşmaya bile hakkı yok.
Allah yardımcıları olsun...
Sağ salim daha çok şehit vermediğimiz bir bayram geçirmek temennisi ile...
Hayyalim yazını okuyunca gözlerim doldu amin inşallah bu bayramda akan tek kan kurbanlıkların kanı olsun inşallah

Back
X