Bayram tatili stresiiiii....:(((

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
mrb arkadaşlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.kayınpederim biraz aksi ve kaba biri.ayrıca çokta aceleci ve sinirli.dediği hemen olsun ister.3tane kızı var ve kızları babasının bu huyları yüzünden sadece anneleri ile görüşüolar.babalrının yannına uğramıolar.ama ben eşim yüzünden mecbur her bayram ve yarıyıl tatilinde görüşmk zorundayım en son bana geldiklerinde kayınpederim yine bi konuda beni yanlış anlayıp bağırdı ve gidrken hiç hoş ayrılmadık.şuan sadece kaynanamla tel de görüşüorum. ve bayram için gidip 5 gün kalacağz.şimdiden stres oldum.nasıl bi tavır takınmam gerekio.eşimle bu konuyu konuşamıorum çünkü bu konu yüzünden yeterince kavga ettik.ayrılma noktasına kadar bile geldi mesele.eşim ailesine karşı çok hassas.onlara asla olumsıuz bişi söyleyemez.zaten aşırı alınganlar.kusura bakmayın biraz uzun oldu:26: özellikle tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliorum.şimdiden teşekkürler..

Farklı konular, aynı davranışlar yüzünden bende bu tür problemler yaşıyorum canım, stres memleketime gitmeden beni de sarıyor ve ev hayatımıza da yansıyor ister istemez :( bu bayram gitmeme kararı aldık bizde ailemde aynı şehirde memleketimi de çok özledim ama sanırsam gitmeyeceğiz kavgalardan çok yorulduk tek başımıza bir bayram geçireceğiz :( benim ki bi çözüm değil yani Allah yardımcımız olsun inşallah

size nasıl bağırıyormuş ya kayınpederiniz? hadi onu geçtim, eşiniz nasıl sessiz kalıyor bu duruma?
yani bağırabilmesi için ya çok samimi, hatta laçka bir ilişkiniz olmalı ya da adamda bir sorun var ve kızlarının bile babasıyla konuşmaması adamın sorunlu olduğunu gösteriyor zaten.
gitmezseniz olmuyor mu?
bu bayram gitmeyin de o da biraz anlasın size öyle davranamayacağını.
gitmek zorunda kalırsanız da hiç muhatap olmayın. merhaba, iyi geceler. bu kadar.

Back
X