Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız olmadigima çok sevindim inşallah ikimizde başarırızGünlüğün hayırlı olsun canim benim de hedefim bayrama kadar en az 15 kilo. Ben de gecen pazar başladım inşallah hedeflerimize ulaşalım
Benim de 1 ocak 73 bucuk bugün 72 bucuk1 Ocak 84.7 başlangıç
8 Ocak 82.5
İnşallah her hafta böyle devam eder![]()
HarikasınızBenim de 1 ocak 73 bucuk bugün 72 bucuk
Bi kere yaptıysan tekrar yapabilirsin. Neler yapman gerektiğini biliyorsun. En kısa zamanda istediğin kiloya inmen dileğiyleBayrama kadar 68 olmayı istiyorum daha öncede burada başka bir konu açıp 98 kilodan 68 kiloya düşmüştüm ama geçen 3 yılda bunu koruyamadim şu an 84 kiloyummotive olmak bırakmamak içinde buraya girip gelişmeleri yazicam inşallah bu sefer olur ve kilomu koruyabilirim
![]()
Teşekkür ederim güzel dileğiniz içinBi kere yaptıysan tekrar yapabilirsin. Neler yapman gerektiğini biliyorsun. En kısa zamanda istediğin kiloya inmen dileğiyle
Merhaba nasıl gidiyor diyet süreciniz? Özellikle uyguladığınız bir yöntem var mı? Ben de kilo verme sürecindeyim inşallah hedeflerimize ulaşırızTeşekkür ederim güzel dileğiniz içininşallah yapicam ve bir daha bu kadar kilo almiycam
![]()
Merhaba çok sevinirim birbirimizi gaza getirip motive edelimSelamlar bol eksiler ben de bir aydır diyetteyim Ahmet apa yapıyorum düşe kalkabenim de en az bi on kilom var bayrama kadar gitmesi gereken
müsaaden olursa eşlik etmek isterim
Kendim de açtım başlık ama kimse olmayınca yazasım gelmiyor oraya
Bana şöyle inat edecek yarışacak dişli bir rakibe lazım
Ahaha hemen düştüm bakMerhaba çok sevinirim birbirimizi gaza getirip motive edelimne kadar kilo verdiniz bir ayda
Çok güzel sonuçAhaha hemen düştüm bak
Bir ayda 4,5 civarı verdim
Bayrama en az 10 kilo daha vermem lazım
Bugün kabak detoksuna başlayacağım
Sen neler yaptın hedefin planların neler![]()
Evet spor yapsak aslında daha hızlı gider ama üşeniyor insan soğukta evde bile yapasım gelmiyor1
Çok güzel sonuçbende 2 hafta olacak nerdeyse başlayalı yarın tartilicam bakalım sonuç ne aralıklı oruç yapıyorum geç kahvaltı 12 gibi 5 gibide akşam yemeği sonra hiç birşey yemeden yatıyorum haftanın bir kaç günü de yarım saat spor yapıyorum keşke hergun yapabilsem ben spor yaptıkça kilo veriyorum yoksa hiç yemesem bile pek kilo veremiyorum
Aynen bende çok üşeniyorum üşenmesem aslında hemen incelme oluyor her gün yapınca daha fazla kilo vermişim gibi oluyor olmayan kıyafetlerim oluyorEvet spor yapsak aslında daha hızlı gider ama üşeniyor insan soğukta evde bile yapasım gelmiyor
Tartı sonucunu merak ediyorum bakalım inşallah güzel vermişsindr yağdan gitmiştir![]()
Ya evet bi tane pantolonum var ilk hedefim ona girmekAynen bende çok üşeniyorum üşenmesem aslında hemen incelme oluyor her gün yapınca daha fazla kilo vermişim gibi oluyor olmayan kıyafetlerim oluyor
Bende zayifladigim zaman aldığım ve hiç içine girmedigim iki pantolon varYa evet bi tane pantolonum var ilk hedefim ona girmekaslında girebildim de nefes almamam lazım fjdjdj
![]()