bayrama yine kavgalı girecez kesin

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
arkadaşlar önceki konumu okuyanlar bilir..eşimin ailesiyle lohusalığımdan beri problemlerim vardı sonunda ipler koptu..şimdi ki derdim ise bayram geliyor...o benim aileme bayramda gider büyük ihtimal gitmese de arar diye tahmin ediyorum..ama ben onlarla değil görüşmek seslerini bile duymak istemiyorum...onların yüzünden evimi terkettim ben..lohusalığım burnumdan geldi..şimdi ararsam tekrar yüz bulacaklar..aramazsam eşim yine sorun yapacak..akıl verin lütfen..

arkadaşlar önceki konumu okuyanlar bilir..eşimin ailesiyle lohusalığımdan beri problemlerim vardı sonunda ipler koptu..şimdi ki derdim ise bayram geliyor...o benim aileme bayramda gider büyük ihtimal gitmese de arar diye tahmin ediyorum..ama ben onlarla değil görüşmek seslerini bile duymak istemiyorum...onların yüzünden evimi terkettim ben..lohusalığım burnumdan geldi..şimdi ararsam tekrar yüz bulacaklar..aramazsam eşim yine sorun yapacak..akıl verin lütfen..

lohusayken kaynanalara ne oluyosa hepsi kuduruyo kıskançlıktanmıdır nedir zaten aranızda ipleri koparmışsınız aranız bozuk arama sende.nerde oturyolar kaynananlar başka şehir mi yani

İşiniz zor ama bayramda da küslük olmaz,arasan bir türlü aramasan bir türlü.. Kendini nasıl iyi hissedersen onu yap bence..

Ararsan kesin yüz bulurlar.aramasan eşin bozulur .burnundan getirir.En iyisi ara sonra sen eşinin burnundan getirirsin ben sana demiştim .böyle olacağı belliydi diye.ve sonra eşinin bu işe bi çözüm getirmesini beklersin :31: ben şu an tam bu evredeyim ama sonumuz şöyle görünüyor.o çözüm bulamayacak ben 31: çok karışık işler.

Son düzenleme:
bayram ziyaretiiii bayram ziyaretiiiii eskiden ne kadar eglenceliydi,,, simdi nakadr stresliii:2::2::2::2:

bayram ziyaretiiii bayram ziyaretiiiii eskiden ne kadar eglenceliydi,,, simdi nakadr stresliii:2::2::2::2:

ara soğuk bir şekilde kutla kapat. yapacağın bu.hem eşin annemleri aramadın falan da diyemez.onlar da kutlayış tarzından öylesine bir kutlama olduğunu anlarlar

bence arayıp çok resmi bi şekilde kutlayın çünkü öbür türlü daha önce yapıp ettiklerini umursamadan "bi bayramımızı bile kutlamadı" diyecekler eşinize ve yine canınız sıkılacak..
onların ağzına laf vermeyin derim eşinize karşı..

Ararsan kesin yüz bulurlar.Benimkilerde öyleydiler . şuan tepemden indiremiyorum.aramasan eşin bozulur .burnundan getirir.En iyisi ara sonra sen eşinin burnundan getirirsin ben sana demiştim .böyle olacağı belliydi diye.ve sonra eşinin bu işe bi çözüm getirmesini beklersin :31: ben şu an tam bu evredeyim ama sonumuz şöyle görünüyor.o çözüm bulamayacak ben çözüm olarak annemin evine gidicem :31: çok karışık işler.

canlarım ne bu yaaa hemen pes ediyorsunuz

öyle annemin evine gideceğim falan

yapmayın ne olur böyle evlilik yürümez

ne yaparsanız yuvanızın mutluluğu için

yapıyorum diye kendinizi şartlandırın

yoksa olan biz kadınlara oluyor

tecrübelerime dayanarak yazdım bu mesajı haddimi aştıysam affola

bence usulende olsa ara eşinin hatrına zaten başka şehirdelermiş .. bayram bu başka bi zamanla karışmaz bence mesafelice konuş kısa kes kapat hem eşinlede sorun yaşamamış olursun:44:

canım bence aramalısın istemesende aramalısın derim ben

inanın biz ne badireler atlattık bunu söylerken yanlış anlamayın

ben çok çektim diye siz çekmek zorunda değilsiniz tabi

ama bir yuvada huzur istiyorsanız emek vereceksiniz

mutluluğunuz için söylüyorum 3 günlük dünyayı birbirinize zehir etmeyin

size mutlu bayramlar diliyorum herşey gönlünüzce olsun.

eskiden bayramda ne giyeceğimi düşünürdüm ,şimdi sorunsuz bir bayram nasıl geçireceğimi düşünüyorum ...hayat işte

öncekı konunu bılmıyorum ama bayramda gıtmen gerekmıyorsa sadece
ıyı bayramlar de ,sana da derler sonra da ıyı gunler de kapat olur mu ?
Yanı mesafelı konus kapat hemen..

Eşin eğer sorun yapacaksa ki yapacak gibi duruyor. Eşin konuşsun sonra sana versin bayramı kutla çocuk ağlıyo eşime veriyorum de çıksın aradan.
Yapabilecek başka birşey yok gibi duruyor. Herşey huzurunuz için:31:

Back
X