bayramda calisan emekci kadinlar kulubu

arvenlena

Harley Quinn
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
686
1.026
133
merhaba sevgili kk uyeleri, yok mu benim gibi bayramda calisan? tum hafta boyunca calisacagim. belki aranizda benim gibi bayramda calisanlar vardir diye buraya konu acayim dedim, birbirimize yalniz olmadigimizi hissettiririz belki. herkes disarida sevdikleriyle gezerken, 9 gunluk tatilin tadini cikarirken sabahin korunde kalkip ise gelmek cok kotu, ama benim tercihimdi, fazla mesai odeyeceklerini soylediler, esimle benim de ekstra paraya ihtiyacimiz oldugu bir donem, o yuzden calismayi tercih ettim. umarim herkesin bayrami iyi ve mutlu gecer...

bayramın kutlu olsun canım,emegınden öpüyorum calısmıyorum evdeyım ..bayramını kutlamak ıstedım sadece..

bayramın kutlu olsun canım,emegınden öpüyorum calısmıyorum evdeyım ..bayramını kutlamak ıstedım sadece..

cok tesekkur ederim tubicik, senin de bayramin kutlu olsun.. pek bayram gibi gecmiyor benimkisi ama, sevdiklerimiz iyi olsun yeter, baska birsey istemiyorum.

merhaba sevgili kk uyeleri, yok mu benim gibi bayramda calisan? tum hafta boyunca calisacagim. belki aranizda benim gibi bayramda calisanlar vardir diye buraya konu acayim dedim, birbirimize yalniz olmadigimizi hissettiririz belki. herkes disarida sevdikleriyle gezerken, 9 gunluk tatilin tadini cikarirken sabahin korunde kalkip ise gelmek cok kotu, ama benim tercihimdi, fazla mesai odeyeceklerini soylediler, esimle benim de ekstra paraya ihtiyacimiz oldugu bir donem, o yuzden calismayi tercih ettim. umarim herkesin bayrami iyi ve mutlu gecer...
hiç olmaz olur muu? ben varım. bütün hafta günde 12saat hemde :(

iyi bayramlar:)

Bende çalışıyorum bayramda sizin gibi 2005 yılından bu yana bayram nedir bilmiyorum şükür bir işimiz var çalışıyoruz bizlerde ilerleyen Zaman'larda hem tatil hem Bayram'ı yaşarız bellide olmaz

Hepinize kolay gelsin.
Ben de zamanında bayram/yılbaşı/resmi tatil demeden çalıştım. Sizi anlıyorum.

Böyle durumlarda ben "iyi ki engelli değilim, iyi ki çalışmayıp istedğim haldr buna engel fiziksel bir rahatsızlığım yok" diye düşünüp moral bulurum.

Ya da çalışmak isteyip, bayramda bile çalışmaya razı olup mesleği olmayanlar, iş bulamayanları düşünürüm.

bende varım 24 saat nöbetteyim herkese hayırlı bayramlar:KK25:

Lena, hangi sektördesin?

Ben de çalışıyorum, evdeyim ama yine de iş.

Üzülme en azından çift mesai :)

Üzme kendini ve abla. Ben benim annem ve babam bir ara maddi sıkıntı çekmişler hatta alyanslarını satmışlar. Bayram yılbaşı demeden çalışmışlar. Şimdi yazlıkları evleri var. Borçları yok ferah ferah oturuyorlar. Sen de böyle düşün. Geçici bunlar

Lena, hangi sektördesin?

Ben de çalışıyorum, evdeyim ama yine de iş.

Üzülme en azından çift mesai :)

saglikciyim ben canim, ozelde calisiyorum. evet zaten birtakim ihtiyaclarimiz vardi, en azindan onlarin parasi cikmis oldu. napalim bu bayram da boyle olsun artik. neyse ki haftasonu calismiyorum, bugun bitince 2 is gunum kalacak :halay:

Üzme kendini ve abla. Ben benim annem ve babam bir ara maddi sıkıntı çekmişler hatta alyanslarını satmışlar. Bayram yılbaşı demeden çalışmışlar. Şimdi yazlıkları evleri var. Borçları yok ferah ferah oturuyorlar. Sen de böyle düşün. Geçici bunlar

evet tesekkur ederim canim ben de oyle dusunuyorum. birseylere sahip olmak icin calismak gerek. bizim gibi aileden zengin olmayanlar icin her daim calismak sart.

Hepinize kolay gelsin.
Ben de zamanında bayram/yılbaşı/resmi tatil demeden çalıştım. Sizi anlıyorum.

Böyle durumlarda ben "iyi ki engelli değilim, iyi ki çalışmayıp istedğim haldr buna engel fiziksel bir rahatsızlığım yok" diye düşünüp moral bulurum.

Ya da çalışmak isteyip, bayramda bile çalışmaya razı olup mesleği olmayanlar, iş bulamayanları düşünürüm.

gercekten yazdiklariniz cok dogru. ben de artik kendimi oyle motive ediyorum. en azindan kimseye muhtac olmadan kendimi gecindirebilecegim bir meslegim var diyip sukrediyorum.

Back
X