- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 373
- 34
- Konu Sahibi salincaksevdam
-
Sağolasın canım. Var mı aklınızda güzel bir kaç film tavsiye edebileceğinizCanim cok cok gecmis olsun. Guzel filmler var nette. Film izleyebilirsin. Belgesel de olur.
Hackers, who am i, talaash, ghajini, mazisi olmayan adam surukleyici guzel filmler sıkılmazsın diye dusunuyorum. Hepsi de var nette hatta su malum siteye bak orada bile bulabilirsin.Sağolasın canım. Var mı aklınızda güzel bir kaç film tavsiye edebileceğiniz
şuanda elimde bir kitap var bitmesin diye yaprak yaprak okuyorum :)) film izleyemeyi de eh işte her filmi izleyemem çabuk sıkılıyorum. Belki komedi filmleri ya da dizi olabilir yazdıklarınıza da bakayım bi teşekkür ederim.Aslında kitap okumak çok sıkmazdı ama ondan sıkılıyorsanız eğer internette hiç sarmaz bence her yer bayram mesajlarıyla doludur. En güzeli dizi ve film izlemek. Bir güzel sıcak kahve veya çay yanına kurabiye. Hangi tarz filmler izlersiniz bilmiyorum ama gerçek hayattan alınmış yaşanmış filmler izleyebilirsiniz. En azından akıcı olur sürükleyici olur her bir sahnesi heyecanla kokar. Tarih izleyebilirsiniz. Mesela; "İçimdeki yangın" "Sorayayı taşlamak" bunları şiddetle tavsiye ederim. Eğer psikolojik olsun diyorsanız "koku parfüme" öneririm. Bunlardan daralır ve tercih etmezseniz eğer aşk filmleri izlemem izlersemde sağlam olacak aşk olarak "ingiliz hasta" yı öneririm.
Çok geçmiş olsun.
Ben de çalışıyorum bi bayram tatili gelse dedim ah bi gelse dedim çok istedim gerçekten geldi tatil ama ben şimdi gezecek halde değilim ee evde de durmayı zaten sevmiyordum bi de yatmak zorunda olunca iyice daraldım işe gider gibi erkenden uyanıyorum uykuda hak getire.Bende evdeyim hava sıcak zaten normalde çalıştığım için evde az vakit geçiriyorum o nedenle çok mutluyum
Ise nasil gideceksin canim? Goturecek getirecek biri var mi?Ben de çalışıyorum bi bayram tatili gelse dedim ah bi gelse dedim çok istedim gerçekten geldi tatil ama ben şimdi gezecek halde değilim ee evde de durmayı zaten sevmiyordum bi de yatmak zorunda olunca iyice daraldım işe gider gibi erkenden uyanıyorum uykuda hak getire.
Rapor alacağım işe gidemem servis var ama yine de olmaz. Kimse uğraşamaz benimle ayağım alçıda o yüzden 15 gün yatış sonra da kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor.Ise nasil gideceksin canim? Goturecek getirecek biri var mi?
Guzel haberlerini bekliyoruz.Rapor alacağım işe gidemem servis var ama yine de olmaz. Kimse uğraşamaz benimle ayağım alçıda o yüzden 15 gün yatış sonra da kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor.
İnşallah. Evde çatlarım 15gün zaten bi de daha da uzamasın. :))Guzel haberlerini bekliyoruz.
Netten yabanci dizi izleyebilirsin csi ny falan iyidir film izleyebilirsin gecmis olsun iyi bayramlarİnşallah. Evde çatlarım 15gün zaten bi de daha da uzamasın. :))
Sağol canım inşallah geçer size de hayırlı bayramlar. Bakayım bir şeyler izleyeceğim artıkNetten yabanci dizi izleyebilirsin csi ny falan iyidir film izleyebilirsin gecmis olsun iyi bayramlar
Amin Allah razı olsun inşallah çabuk geçer :))Konu sahibi geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?