Bayramda evde olanlar, sıkılanlar

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.949
989
373
34
Hayırlı bayramlar kızlar. Ayağımı çatlattım iki gün önce. 15 gün alçıda kalacak. Bayramda da evdeyim daha iki günde patladım sıkıntıdan tv izleyemeyi pek sevmiyorum zaten bir şey yok bi kitap okuyorum bi facebooka bi instagrama bi kk ya giriyorum ama millet bayramda çok bi paylaşım yok daraldım yaa ne yapsam da zaman geçse ya. Benim gibi evde olan var mı?
Düzeltme konuyu buraya açtım ama taşınabilir gerekiyorsa

Film iyidir ya :)
Hangi tür hoşunuza gidiyor? Tavsiye yazayım ona göre.
Ya da madem bi süre evdesiniz, bir diziye de başlayabilirsiniz. Netten sezon sezon izlersiniz, güzel yabancı diziler var.

Aslında kitap okumak çok sıkmazdı ama ondan sıkılıyorsanız eğer internette hiç sarmaz bence her yer bayram mesajlarıyla doludur. En güzeli dizi ve film izlemek. Bir güzel sıcak kahve veya çay yanına kurabiye. Hangi tarz filmler izlersiniz bilmiyorum ama gerçek hayattan alınmış yaşanmış filmler izleyebilirsiniz. En azından akıcı olur sürükleyici olur her bir sahnesi heyecanla kokar. Tarih izleyebilirsiniz. Mesela; "İçimdeki yangın" "Sorayayı taşlamak" bunları şiddetle tavsiye ederim. Eğer psikolojik olsun diyorsanız "koku parfüme" öneririm. Bunlardan daralır ve tercih etmezseniz eğer aşk filmleri izlemem izlersemde sağlam olacak aşk olarak "ingiliz hasta" yı öneririm.

Çok geçmiş olsun.

Aslında kitap okumak çok sıkmazdı ama ondan sıkılıyorsanız eğer internette hiç sarmaz bence her yer bayram mesajlarıyla doludur. En güzeli dizi ve film izlemek. Bir güzel sıcak kahve veya çay yanına kurabiye. Hangi tarz filmler izlersiniz bilmiyorum ama gerçek hayattan alınmış yaşanmış filmler izleyebilirsiniz. En azından akıcı olur sürükleyici olur her bir sahnesi heyecanla kokar. Tarih izleyebilirsiniz. Mesela; "İçimdeki yangın" "Sorayayı taşlamak" bunları şiddetle tavsiye ederim. Eğer psikolojik olsun diyorsanız "koku parfüme" öneririm. Bunlardan daralır ve tercih etmezseniz eğer aşk filmleri izlemem izlersemde sağlam olacak aşk olarak "ingiliz hasta" yı öneririm.

Çok geçmiş olsun.
şuanda elimde bir kitap var bitmesin diye yaprak yaprak okuyorum :)) film izleyemeyi de eh işte her filmi izleyemem çabuk sıkılıyorum. Belki komedi filmleri ya da dizi olabilir yazdıklarınıza da bakayım bi teşekkür ederim.

Bende evdeyim hava sıcak zaten normalde çalıştığım için evde az vakit geçiriyorum o nedenle çok mutluyum
Ben de çalışıyorum bi bayram tatili gelse dedim ah bi gelse dedim çok istedim gerçekten geldi tatil ama ben şimdi gezecek halde değilim ee evde de durmayı zaten sevmiyordum bi de yatmak zorunda olunca iyice daraldım işe gider gibi erkenden uyanıyorum uykuda hak getire.

Ben de çalışıyorum bi bayram tatili gelse dedim ah bi gelse dedim çok istedim gerçekten geldi tatil ama ben şimdi gezecek halde değilim ee evde de durmayı zaten sevmiyordum bi de yatmak zorunda olunca iyice daraldım işe gider gibi erkenden uyanıyorum uykuda hak getire.
Ise nasil gideceksin canim? Goturecek getirecek biri var mi?

Back
X