Off bayramlardan nefret ediyorum. Ben de geçen bayram babamla küstüm annem zorla öptürdü. Öptüm ve direkt odama geçtim. Yarın da anneannemlere gideceğim orda tüm sülalenin elini öpeceğim. İstemiyorum ama işte bu saçma örf ve adetlerKoşacak anlatacağım zaten depremde evimiz yıkıldı dört aydır zor durumdayız her neyse bir sebepten ailemi görmek istedim annemle tartışınca babam Allah senin belanı versin dedi zaten aramız soğuktu .. bunun üzerine ben ipleri kopardım … şimdi yarın bayram . Bana illa ki git ellerini öp çocuğuna örnek ol dedi iki arkadaşım . Bende örf adet takıntısısınız yani sırf yaşı fazla diye neden birinin her yaptığını sineye çekiyorum dedim .. bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum yanş bu mudur, anne baba her istediğini söyler ama bayramda gidilip el öpülür hiçbişey olmamış gibi devam mıdır …
Tartışmada suçu olan taraf ben olsam gitmezdim herhalde ya. Ama annem babamdır yarın bir gün yine onlar var olacak diye düşünürseniz gidin. Yoksa sadece telefondan bayramlaşınKoşacak anlatacağım zaten depremde evimiz yıkıldı dört aydır zor durumdayız her neyse bir sebepten ailemi görmek istedim annemle tartışınca babam Allah senin belanı versin dedi zaten aramız soğuktu .. bunun üzerine ben ipleri kopardım … şimdi yarın bayram . Bana illa ki git ellerini öp çocuğuna örnek ol dedi iki arkadaşım . Bende örf adet takıntısısınız yani sırf yaşı fazla diye neden birinin her yaptığını sineye çekiyorum dedim .. bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum yanş bu mudur, anne baba her istediğini söyler ama bayramda gidilip el öpülür hiçbişey olmamış gibi devam mıdır …
Kimse yüzde yüz haklı değildir tabi ki ama baba da beddua etmemeli hele depremden çıkıp gelen kızına ve torununa. Zaten bir ay oldu bir daha da aramadılar hiç iletişim yoktuHayır. Bayram diye fıtı fıtı gidip el falan öpülmez.
Hatalı mıydınız kavgada peki?
Kimse yüzde yüz haklı değildir tabi ki ama baba da beddua etmemeli hele depremden çıkıp gelen kızına ve torununa
Gerek yok gitmeyin. Hiç adım atmanışlar. Gitseniz bile belki kabul etmeyecekler.Kimse yüzde yüz haklı değildir tabi ki ama baba da beddua etmemeli hele depremden çıkıp gelen kızına ve torununa. Zaten bir ay oldu bir daha da aramadılar hiç iletişim yoktu
Sineye çekme...Koşacak anlatacağım zaten depremde evimiz yıkıldı dört aydır zor durumdayız her neyse bir sebepten ailemi görmek istedim annemle tartışınca babam Allah senin belanı versin dedi zaten aramız soğuktu .. bunun üzerine ben ipleri kopardım … şimdi yarın bayram . Bana illa ki git ellerini öp çocuğuna örnek ol dedi iki arkadaşım . Bende örf adet takıntısısınız yani sırf yaşı fazla diye neden birinin her yaptığını sineye çekiyorum dedim .. bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum yanş bu mudur, anne baba her istediğini söyler ama bayramda gidilip el öpülür hiçbişey olmamış gibi devam mıdır …
Öncelikle geçmiş olsun depremden dolayı.Ben depremde canımı çocuklarimi kurtaricam babam bana beddua edecek öyle mi.Bende onunla konuşmazdim.Koşacak anlatacağım zaten depremde evimiz yıkıldı dört aydır zor durumdayız her neyse bir sebepten ailemi görmek istedim annemle tartışınca babam Allah senin belanı versin dedi zaten aramız soğuktu .. bunun üzerine ben ipleri kopardım … şimdi yarın bayram . Bana illa ki git ellerini öp çocuğuna örnek ol dedi iki arkadaşım . Bende örf adet takıntısısınız yani sırf yaşı fazla diye neden birinin her yaptığını sineye çekiyorum dedim .. bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum yanş bu mudur, anne baba her istediğini söyler ama bayramda gidilip el öpülür hiçbişey olmamış gibi devam mıdır …
Yapmak istemiyorsanız yapmayın. Bende öpmicem çünkü. Sizi çok iyi anlıyorum. Affedemiyorsunuz babanızı çünkü kırgınsınız. Ben herkese kırgınım. İnşallah sizin kırgınlığınız çabuk geçerKoşacak anlatacağım zaten depremde evimiz yıkıldı dört aydır zor durumdayız her neyse bir sebepten ailemi görmek istedim annemle tartışınca babam Allah senin belanı versin dedi zaten aramız soğuktu .. bunun üzerine ben ipleri kopardım … şimdi yarın bayram . Bana illa ki git ellerini öp çocuğuna örnek ol dedi iki arkadaşım . Bende örf adet takıntısısınız yani sırf yaşı fazla diye neden birinin her yaptığını sineye çekiyorum dedim .. bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum yanş bu mudur, anne baba her istediğini söyler ama bayramda gidilip el öpülür hiçbişey olmamış gibi devam mıdır …
Anne babada olsa yeri geldiğin de haksız ve bencil olabiliyor herkesin anne babası bir değil içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın derimKoşacak anlatacağım zaten depremde evimiz yıkıldı dört aydır zor durumdayız her neyse bir sebepten ailemi görmek istedim annemle tartışınca babam Allah senin belanı versin dedi zaten aramız soğuktu .. bunun üzerine ben ipleri kopardım … şimdi yarın bayram . Bana illa ki git ellerini öp çocuğuna örnek ol dedi iki arkadaşım . Bende örf adet takıntısısınız yani sırf yaşı fazla diye neden birinin her yaptığını sineye çekiyorum dedim .. bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum yanş bu mudur, anne baba her istediğini söyler ama bayramda gidilip el öpülür hiçbişey olmamış gibi devam mıdır …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?