canım öncelikle çok geçmiş olsun üzülme inşallah Allahım yeniden nasip edicekdir.
farlutala gelince zaten kendin söylüyorsun gebe kalmadan önce adet görmek için içdiğini o yüzden farlutal yapmaz bende defalarca içdim farlutaldan adet görmek için zaten adet görünce o ilaçın etkisini atmış oluyorsun bilinirki gebeyken hiçbir ilaç ve bitki kürü kullanımaz doktorlar gerek görmedikçe ayrıca 3 düşük yaşadığını belirtmişsin bu düşüklerinin herhnagi birini genetik incelemesine gönderdinmi canım yani en ice ayrıntısına kadar inceleme yapıyorlar ve neyden kaynaklandığını buluyorlar ayrıca bahsettiğin hastaneler çok iyi sonuçda araştırma hastanesi ikiside arkadaşımız belirtmiş riskli gebelik bölümüne gitmen gerek çünkü normal kadın doğum doktorlarının belirli bir seviyeden sonra hamilelikde gelişen problemleri anlayamıyorlar örnek benim gibi 6 aylık bebeğimi kaybettim. 6 ay boyunca herşey güzel dedi doktor 3 gün içinde şiddetli kanama ve rahmin açılmasıyla erken doğum yapdım ve bebeğimi kaybettim. Bulunduğum yerde riskli gebelike bakan bir doktor buldum. Hamile kalırsam inşallah ona gitmeyi düşünüyorum. İnşallah sağ salim yavruna yeniden kavuşursun canım dediğim gibi farlutaldan kaynaklandığını düşünmüyorum. birde eşinin ve senin gerekli bütün tahlillerini yaptırmanı öneririm genetik testti, kanda pıhtılaşma , kanda uyuşmazlık,kromozom bozukluğu,yada eşinin sperminden ileri gelen bir bozuklukdan dolayı bebeklerinin tutunamıyordur. Ayrıca rahim filmi çekinmediysen şiddetle tavsiye ediyorum. Bu filmde rahminle ilgili problemler ve yumurtalıkla ilgili problemler de ortaya çıkıyor
tekrardan geçmiş olsun üzülme canım herşeyde bir hayr vardır.
Canım geçmiş olsun ilaç konusunda bir fikrim yok ama hastane konusunda kesinlikle Cerrah Paşa Tıp Fakültesine gitmeni tavsiye ederim. Özellikle Kadındoğum bölüm başkanı Prof. Dr. Rıza Madazlıya muayne olmanı. Üçkere düşük yaptığını söylüyorsun bildiğim kadarıyla doktorlar üçe kadar önemsemiyor ama üçten sonra incelemeye alıyorlar yüksek riskli gebelik uzmanının takibinde olmanı tavsiye ederim. Rıza bey yüksek riskli gebelik uzmanı. Cerrahpaşadaki tüm doktorlar çok iyi biran önce gidip muayne olursan adet konusundada tedavi olursun ve söktürücü bir ilaç içmene gerek kalmaz. Umarım birdaha yaşamazsın aynı seyleri arkadaşım Allah yardımcın olsun.
teşekkür ederim kızlar hala toparlanamadım hevesim sevincim gursamda kaldı
kendim le birlikte hamile oldugunu duydugum arkadaşlarımda var
ne yapıcamı şaşırdım
inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına bu benim kaderimmallah sabır versin tatlım yaa
ablamın bir arkadaşı vardı oda 3 düşük yaptı 3 ay olmadan rahim atıyomuş bebeği
sonra 2 çocuğu oldu
allah ol deince herşey olur sıkma canını
zor tabi bende korkuyorum hep bişey olur diye ama
kısmet doğum tarihi şaşmaz cnm ne denir ki
inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına bu benim kaderimm
geçmiş olsun canım aynen benimde pisikolojim bozuldu hala cok fenayım ALLAH hepimize sabır versinselam arkadaşlar,
bende 5-6 haftalık bebeğimi arife günü kaybettim,benımde bayramım kotu gectı2 sene ıcınde aynı aylarda 2 dusuk yasadım,hep aynı haftalarda dusuyor,3 ay oncesınden coraspın kullandım faydası olmadı,doktor bu hafta sonu kan tahlılı yapacak ama canım cok acıyor,psıkolojım cok bozuldu kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
selam arkadaşlar,
bende 5-6 haftalık bebeğimi arife günü kaybettim,benımde bayramım kotu gectı2 sene ıcınde aynı aylarda 2 dusuk yasadım,hep aynı haftalarda dusuyor,3 ay oncesınden coraspın kullandım faydası olmadı,doktor bu hafta sonu kan tahlılı yapacak ama canım cok acıyor,psıkolojım cok bozuldu kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?