Bayramın 1. Günü transferim var yardımcı olur musunuz? Fikirlerinize ihtiyacım var..?

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Merhaba arkadaşlar..
Benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var..
Temmuzda yeniden tedaviye başlayacağız nasipse..
Ve taze transfer olacak..
Transferim bayramın 1. Gününe denk geliyor..
Ve tedavimizi aileler bile bilmiyor..
Bayramda onlara gitmelimiyim? Gitmesem yanlış anlaşılır.. ne yapacağım şaşırdım..?
Eşim 1. Günü tatile gidelim diyip evde kalalım kimse anlamaz evde olduğumuzu diyor ikinci günde akşam ailelere uğrar eve geliriz diyor?
Doktorum yatmamam gerektiğini söyledi normal hayatına devam et dedi...
Sizin deneyimleriniz fikirleriniz önemli benim için...?

Canım öncelikle hayırlısı olsun..
İnşallah herşey istediğinden de güzel ilerler.
Rahatsızım de gitme bir yere. İlk 2 gün için doktorlar yatıp dinlenin sonrasında evde hareketsiz kalmayın diyorlar.
Kan dolaşımı için tabi. Bende seninle aynı fikirdeyim kimseye söylememek en güzeli. Bende 2. tedaviye başlıycam 1-2 ay sonra tedaviyi bile söylemeyi düşünmüyorum. İlkinde gelişim durduğu için kürtaj oldum bu sefer allah nasip ederse kalp atışını duymadan kimseye bahsetmiycem.
Sende bir bahane bulup gitme en iyisi. Evde bol bol dinlen.

Canım öncelikle hayırlısı olsun..
İnşallah herşey istediğinden de güzel ilerler.
Rahatsızım de gitme bir yere. İlk 2 gün için doktorlar yatıp dinlenin sonrasında evde hareketsiz kalmayın diyorlar.
Kan dolaşımı için tabi. Bende seninle aynı fikirdeyim kimseye söylememek en güzeli. Bende 2. tedaviye başlıycam 1-2 ay sonra tedaviyi bile söylemeyi düşünmüyorum. İlkinde gelişim durduğu için kürtaj oldum bu sefer allah nasip ederse kalp atışını duymadan kimseye bahsetmiycem.
Sende bir bahane bulup gitme en iyisi. Evde bol bol dinlen.

Ne desek bilemedim hastayım desem onlar gelir bu kez de nasıl yapalım şaşırdım kaldım..
Fikirlere ihtiyacım var sen olsan ne derdin de gitmezdin canım???

Ne desek bilemedim hastayım desem onlar gelir bu kez de nasıl yapalım şaşırdım kaldım..
Fikirlere ihtiyacım var sen olsan ne derdin de gitmezdin canım???
Sehirdisinda bi yakının var mı? Oraya gideceğini söylersin bayramda. En kötü eşinin dediği gibi tatile gittiğinizi söyleyin.

Merhaba arkadaşlar..
Bayramda onlara gitmelimiyim? Gitmesem yanlış anlaşılır.. ne yapacağım şaşırdım..?
Eşim 1. Günü tatile gidelim diyip evde kalalım kimse anlamaz evde olduğumuzu diyor ikinci günde akşam ailelere uğrar eve geliriz diyor?
Canim sizdeki sansa bak🤗🤗bence esiniz en guzelini dusunmus..bayram bu bide..en guzeli tatil hikayesiii...insallahh tedaviniz guzel gecer..ve kaliteli kaliteli embriyolariniz olupta tutar..

Canim sizdeki sansa bak🤗🤗bence esiniz en guzelini dusunmus..bayram bu bide..en guzeli tatil hikayesiii...insallahh tedaviniz guzel gecer..ve kaliteli kaliteli embriyolariniz olupta tutar..
Inşallah canım inşallah allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.. tedirgin oldum çok kötü denk geldi.. bir yanım uğra çık bi bahane bul diyor bir yanım disim ağrıyo fazla oturmadan eve gel diyor kafam çok karışık ve tedirginim...
Fikirlerinize ihtiyacım var canım...

Inşallah canım inşallah allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.. tedirgin oldum çok kötü denk geldi.. bir yanım uğra çık bi bahane bul diyor bir yanım disim ağrıyo fazla oturmadan eve gel diyor kafam çok karışık ve tedirginim...

canim senin yerinde olsan esini dinlerdim, sadece yatmak icin degilde su an ortamda dolasan virus nedeniyle bile ben olsam bayramlasmayi dusunmezdim. tatile gidicez deyip evde gecirin...

Canim kesinliklee ozellikle 1. Gunu gitme bi yere transferden sonra en guzeli biraz dinlenmem..en azindan ilk gun icin tatile gittik diyin..simdi eger gidersen..oturmak zorundasin..en kotu surekli..o yuzden..ilk gun ozellikle tatil hikayesi en guzeli..

Kesinlikle bir bahane bulun. Söylemyin transferi. Çünkü çok kişi bilince indan daha çok stres oluyor

Merhaba arkadaşlar..
Bu isler zor benimde ailem bilmiyor bazen öyle denk geliyor yalan söylüyorum.simdi benden sana tavsiye transverin büyük ihtimal sabahtir.eve dön biraz dinlen sonra ailenle git bayramlas.merak etme bebeğe hiç bişey olmaz.ben transverden sonra direk kalktım ve öyle devam ettim tutmuştu. Evde yatmani gerektirecek bir durum yok çünkü doktorlarda böyle söylüyor.

Merhaba arkadaşlar..
Bu bayram pandemiden dolayı çok sıkıldığınızı ve tatile gitmek istediğinizi söyleyin . Evde kalmanızda fayda var bence . Gidince de huzursuz olacaksınız Çünkü

Back
X