Bayramın zehir olma keyfisi

ezraaaa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
79
96
18
31
Kizlar iyi akşamlar bayram yaklasıyor yine esimle aramda sıkıntı çıkariyor eşim istiyorki dıdının dıdısınada gidelim tutmasam mahalleyi dolancak ben çok sıkılıyorum gittigim insani tanimiyorum bile konuscak bisey bulamiyorum geneldede akraba arasinda dedikodi cemberi var hep ayni seyleri konusyorlar ben kendimize zaman ayiralim istiyorum amca teyze hala dayi vs hariç tabiki onlari kastetmiyorum yasim kücük belki ilgimi cekmiyor konustuklari herkesdemi boyle kavga halinde degilde cözum bularak gecirmek istiyorum

Biz bayramda bir tek esimin anne babasi ve kardesleriyle biraraya geldik birde benim annem babam. Kalkip fellik fellik dolanmiyoruz. Hic yapacagim bisey degil. Insan yorulur, kafa kazan olur. Cozum gitmemek

Tam olarak degil ama bizde boyle sayiliriz ben de kimseyle gorusmeyip cekirdek aile takilmak istiyorum esim tam olarak cemiyet adami
Seneye bir cocuk bir bebek yirttim bu isi diye avunuyorum :)

Ben de hiç sevmiyorum.
Bu yüzden bayram tatillerini bir kaç gün iZinle birleştirip tatile gitmeyi tercih ediyorum.
Hele senin gittiğin ev, 2 saat sonra evdeyseniz size geliyoruz demiyor mu.
İşte o an bitiyorum.
Onun evinde kutladığımız neydi izmir in kurtuluşu sanki

Of ya bizde de var o sorun eşim aailesigil koloni gbiler resmen ! Gez gez bitmiyo bide arifeden kvgile gdip orda kalıoz peh

Sadece eşimin ailesi ve benim aileme gideriz ben hiç sevmiyorum gez gez öyle çok isterse kendi gider beni zorlamaz şükür

Kizlar dügün var bu arada herkes zaten bir arada olacak uzaktaki ksilerde konsuyorduk dügün hakkinda saydida saydi şura var bura var diye cidden konuşulan konuları anlatsam nasil gulersiniz şimdi ayri ayri ailelere gidiyoruz birbirlerinin arkasindan konusuyorlar o onu o onu kötülüyor bir baska evde denk geliyorlar Allahim bu ne samimiyet cidden o an kendimden supheleniyorum yanlismi duydum diye tatil erken yaptik ama sehir ici gezebiliriz dedim havuz piknik oyun alanlari birde bebegimiz var onada degisiklik olmuş olur olurmu oyle diyor

Ayyy ayni problem bende de var. Bir suru akrabasi var ona git buna git nevrim dönüyor ağlıyorum artik bir yere gitmek istemiyorum diye ama ayıp olurmus. Bir de esimi kullaniyorlar iyice gıcık oluyorum.
Bizim akrabamiz yoktur cekirdek aile iste babam rahatsizlaninca kimse kalmadi etrafimizda aman biz de meraklisi degiliz zaten..
Gecen bayram bulantim kusmam var diye yırttım ucundan bu bayram da bir yere gidelim desem bayramda her yer cok kalabalik oluyor nevrim dönüyor kalabalikta. Ben de dusunuyorum kara kara bu bayram nasil yirticam o 15 kapıdan

Benimde öyle 2 amcam 1 teyzem var onun dışında annem babam var bende diyorum amcana halalarina giderim zaten zaman gevirmeyi seviyorum halalarinda 2 halasindada ama tanimadigim insanlarda ne konulurki her yil degisik biri cikiyor bide isin garibi 3 yillik evliyim gittigim evin gelinleri oluyor bana diyorlarki gelinhanim sen kalk caylari sen ver tamam tanisam ve kimse olmasa zaten kalkarim ama gelinleri beni incelerken benim kalkmam cok saçma

Biz ilk evlendiğimiz yıl eşimin tanımadığı akrabalarına gitmiştik. Öyleki hepsi ay ne kadar büyünüşsün en son bebekliğini gördük pufuduk bir şeydi falan dediler kazık hadar herife:) öyle bir görgüsüzlük oluyor başlarda sonra geçiyor. Anne baba hala teyze amca dayı kuzen yeter fazla bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…