bende daha bişey almadım ne alsam bilmiyorum fikrimde yok.aldıklarını güle güle giy ben olsam topukluyla giyerdim.
bende daha bişey almadım ne alsam bilmiyorum fikrimde yok.aldıklarını güle güle giy ben olsam topukluyla giyerdim.
kış sert olacak gibi
hafif topuklu bi bottie almaya karar verdim :44:
aslında ceketle beraber kullanabilecegim bide elbise istiyorum.. Ama diz altı hadi diz hizasında olsun elbise bulmakta zorlanıyorum
magaza dolasamadım.. truvakar yada uzun kol belden oturtmalı kiloş etekli bi elbise istiyorum..
bu tarz bulabilecegim yer hakkında fikri olan var mı:44:
bende öyle bir elbise istiyorum bütün yaz aradım bulamadım belden oturtma diye bişey nerdeyse hiç kalmamış heryerde hamile elbisesi gibi şeyler var üstelik ya süper mini yada upuzun şeyler şöyle diz hizası falan rahat kullanabileceğim çocukla eğilip kalkarken rahat edebileceğim bişey bulamadım kışda aynı olacak gibi((
ne tarz giyiyosun.. bi kaç öneride bulunabilirim
bende aynı senin gibiyim canım
Eki Görüntüle 276727
Eki Görüntüle 276729
bende dün bu ayakkabıları aldım sizce nasıl bir çanta alsam uygun olur bunlara...
fikir verir misiniz...
genelde blue jean ve topuklu ayakkabı severim kumaş pantolonlarda chıma ve journeyden alırım genelde etek çok nadir olsa severim ama ya uzun ya da birz diz üstü ortasını sevmem öyle uçuk bir tarzım yoktur ama güzel giyindiğimi söylerler.şimdilerde kaban veya trench coat bakıyorum bi zarada begendim bide de -factoda vizon rengimi oluyor bilmiyorum fiyatıda uygun onlara bakıyorum altınada yeni model biraz kalın topuklu kısa bot ve ayakkabılar çıkmış onlara baktım bayram içinde onların içine etekli bi kombin düşünüyorum .fikirlerini bekliyorumbu arada 35 yaşındayım ama yaşımı göstermediğimi söylüyorlar.
aslında bayaramlık almayı düşünüyodum benimde dogumğünüm yakın bir zamnda oldugu için gelen hedişler işimi görüyor diyebilirim
kapli koları katlamalı spor şık bir bluz gelmişti üzeine derimont giycem oda hediye kardeşimden altına kot pantolun arkaşım saolsun almış altınada eşimin aldıgı gri renkte botiler var topuklu onun için bişey almıcamm ama eşime almayı düşünüyorum dün ona bir pantolun aldık buğün bende üzerine giyebilecegi gömlek yada svit gibi bişeyler bakcam
:)hehee ne güzel benim malesef o denli hediyem olmadı
ama ayakkabı için çıktıgımda kendime engel olmayı düşünmüyorum aradan üç-bes bişler daha cıkartasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?