Bayramlık Cicilerinizi Aldınız mı Bakalım?? :)

Nurgulce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
1.435
7
0
İstanbul
Yaşım 24 oldu ama hala çocuk gibi heycanlanıyorum vee bu heycanım hiç bitmicek 60 yaşında bile gidicem bayramlık almaya :21:

Arife günü hazırlayıp dolabımın en güzel köşesine yerlestiricem sonra sabah olsada giysem dicem :31:
çocuklugumdan kalan tek alışkanlığım bu ve onu terketmicem hep devam edicem :16:

kendime ipekyoldan kadife bi ceket aldım armalı cici bişe uzun kesim altınada klasik kesim lacivert kot aldım ama nasıl bi ayakkabı alacagıma karar veremedim..
bottie mi alsam babet mi alsam az topuklu bi ayakkabı mı alsam:26::26:

var mı fikirleriniz.. siz ne almayı düşünüyosunuz..:27:

Son düzenleme:
bende daha bişey almadım ne alsam bilmiyorum fikrimde yok.aldıklarını güle güle giy ben olsam topukluyla giyerdim.:3:

bende daha bişey almadım ne alsam bilmiyorum fikrimde yok.aldıklarını güle güle giy ben olsam topukluyla giyerdim.:3:

kış sert olacak gibi :53:

hafif topuklu bi bottie almaya karar verdim :44:

aslında ceketle beraber kullanabilecegim bide elbise istiyorum.. Ama diz altı hadi diz hizasında olsun elbise bulmakta zorlanıyorum :50:

magaza dolasamadım.. truvakar yada uzun kol belden oturtmalı kiloş etekli bi elbise istiyorum..
bu tarz bulabilecegim yer hakkında fikri olan var mı:44:

kış sert olacak gibi :53:

hafif topuklu bi bottie almaya karar verdim :44:

aslında ceketle beraber kullanabilecegim bide elbise istiyorum.. Ama diz altı hadi diz hizasında olsun elbise bulmakta zorlanıyorum :50:

magaza dolasamadım.. truvakar yada uzun kol belden oturtmalı kiloş etekli bi elbise istiyorum..
bu tarz bulabilecegim yer hakkında fikri olan var mı:44:

bende öyle bir elbise istiyorum bütün yaz aradım bulamadım belden oturtma diye bişey nerdeyse hiç kalmamış heryerde hamile elbisesi gibi şeyler var üstelik ya süper mini yada upuzun şeyler şöyle diz hizası falan rahat kullanabileceğim çocukla eğilip kalkarken rahat edebileceğim bişey bulamadım kışda aynı olacak gibi:(((

bende öyle bir elbise istiyorum bütün yaz aradım bulamadım belden oturtma diye bişey nerdeyse hiç kalmamış heryerde hamile elbisesi gibi şeyler var üstelik ya süper mini yada upuzun şeyler şöyle diz hizası falan rahat kullanabileceğim çocukla eğilip kalkarken rahat edebileceğim bişey bulamadım kışda aynı olacak gibi:(((

uzun boy alıp terzide kestirsemmi dedim ama çok terzi maduru oldugum içinde kıyamadım :50:
ngstyle diye bi mağaza var.. istedigim tarz var cok sade ama asla o kadar para verilmez :53:

araştırmalara devam.. buldugumuzda dürtelim birbirimizi :3:

ne tarz giyiyosun.. bi kaç öneride bulunabilirim :40:

genelde blue jean ve topuklu ayakkabı severim kumaş pantolonlarda chıma ve journeyden alırım genelde etek çok nadir olsa severim ama ya uzun ya da birz diz üstü ortasını sevmem öyle uçuk bir tarzım yoktur ama güzel giyindiğimi söylerler.şimdilerde kaban veya trench coat bakıyorum bi zarada begendim bide de -factoda vizon rengimi oluyor bilmiyorum fiyatıda uygun onlara bakıyorum altınada yeni model biraz kalın topuklu kısa bot ve ayakkabılar çıkmış onlara baktım bayram içinde onların içine etekli bi kombin düşünüyorum .fikirlerini bekliyorum:23::23::23::23::23::23: bu arada 35 yaşındayım ama yaşımı göstermediğimi söylüyorlar.

bende aynı senin gibiyim canım :1:

$Resim 1097.webp
$Resim 1094.webp
bende dün bu ayakkabıları aldım sizce nasıl bir çanta alsam uygun olur bunlara...
fikir verir misiniz...

genelde blue jean ve topuklu ayakkabı severim kumaş pantolonlarda chıma ve journeyden alırım genelde etek çok nadir olsa severim ama ya uzun ya da birz diz üstü ortasını sevmem öyle uçuk bir tarzım yoktur ama güzel giyindiğimi söylerler.şimdilerde kaban veya trench coat bakıyorum bi zarada begendim bide de -factoda vizon rengimi oluyor bilmiyorum fiyatıda uygun onlara bakıyorum altınada yeni model biraz kalın topuklu kısa bot ve ayakkabılar çıkmış onlara baktım bayram içinde onların içine etekli bi kombin düşünüyorum .fikirlerini bekliyorum:23::23::23::23::23::23: bu arada 35 yaşındayım ama yaşımı göstermediğimi söylüyorlar.

canım mango outlette cok güzel kabanlar trenckotlar var fiyatları cok cok uygun.. bakmanı tavsiye ederim..
geçen sezon 260 tl olan sisme kabanı 99 tl ye almanın mutlulugunu yasıyorum :9:

ng styl diye bi marka var.. marmara forumda magazası var.. gecenlerde baktım yeni güzel modeller gelmiş.
bide ben diz altı hafif kabarık eteklerle botieleri cok yakıştırıyorum. :40:

bende aldım sayılır
kış için kaban ve çizme aldım

bayram için ara boy kışlık siyah balon etek aldım
üzeri içinde geçen ay aldığım omuz kısımları fırfırlı düğmeli ince hırkamımı giysem diye düşünüyorum
cuma günüde çanta ve eşarbımı almaya gidicem o zaman gözüme bişey kestirirsem alırım bakalım :12:

dogumgünümde hediye gelen bi canta cicilerime cok güzel uydu bugünde gidicem cantaya uyumlu hoş bi papuç almaya :16:
havalar güzel olacakmış istanbulda bot havasına girmeme gerek kalmadı :21:

vee bi tavsiye kızlar outlet alışveriş merkezlerini bi gezin derim çok çok uygun ciciler var vee çok uygun fiyatlara :31:

aslında bayaramlık almayı düşünüyodum benimde dogumğünüm yakın bir zamnda oldugu için gelen hedişler işimi görüyor diyebilirim

kapli koları katlamalı spor şık bir bluz gelmişti üzeine derimont giycem oda hediye kardeşimden altına kot pantolun arkaşım saolsun almış altınada eşimin aldıgı gri renkte botiler var topuklu onun için bişey almıcamm ama eşime almayı düşünüyorum dün ona bir pantolun aldık buğün bende üzerine giyebilecegi gömlek yada svit gibi bişeyler bakcam:12:

aslında bayaramlık almayı düşünüyodum benimde dogumğünüm yakın bir zamnda oldugu için gelen hedişler işimi görüyor diyebilirim

kapli koları katlamalı spor şık bir bluz gelmişti üzeine derimont giycem oda hediye kardeşimden altına kot pantolun arkaşım saolsun almış altınada eşimin aldıgı gri renkte botiler var topuklu onun için bişey almıcamm ama eşime almayı düşünüyorum dün ona bir pantolun aldık buğün bende üzerine giyebilecegi gömlek yada svit gibi bişeyler bakcam:12:

hehee ne güzel benim malesef o denli hediyem olmadı :1:
ama ayakkabı için çıktıgımda kendime engel olmayı düşünmüyorum aradan üç-bes bişler daha cıkartasım var:1:

hehee ne güzel benim malesef o denli hediyem olmadı :1:
ama ayakkabı için çıktıgımda kendime engel olmayı düşünmüyorum aradan üç-bes bişler daha cıkartasım var:1:
:)

:)) olsun banada sende bir geliyorr hediyeler:) genelde kendim yada eşim alır dün alışverişe gitim eşime defocadan füme renkte kazak aldım dügmeli önden bogaza kadar 39,9 aldım ama eşim bogazı sıktı diye begenmedi:( degiştircem bayramın 2.ğünü

ben daha bisey almadm açkcasi almayi düsünmüyorum bayramn 2. günü esim gelicek cicilerimi o getirsin banane :9: :9:

Back
X