Bayrampaşa Baypark Hospital de doğum yapan var mı????

derugur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
326
9
116
Merhabalar İlk doğumumu 500 Evler Şafak Hast. de yapmıştım. Dr. dan çok memnundum ama doğum ve sonrası resmen rezaletti maalesef. Bu gebeliğimde de Baypark Hospital de devam ediyorum. Başladığım Dr. da ayrıldı Şimdi Cemile Vatansever e devam ediyorum.
Ama hastane hakkında bazı şeyler duyduk. Doğumdan sonra bebekleri yoğun bakıma alma oranı yüksekmiş galiba. Daha önce burada doğum yapıp başına bu tarz birşey gelen var mı acaba. Kafam çok karışık

merhaba ben de baypark hospitalda fahri beye gidiyorum.Fahri beyden çok memnunum fakat normal doğuma girmiyor kendisi.36. haftamdayım fahri bey normal doğum olacağını söyledi ben de başka doktora güvenemiyorum açıkcası kafam çok karıştı sizin de yorumuzunu okuyunca.Fahri beye çok güvendiğim için sezeryan olayım diyorum ama fahri bey pek keyfi sezeryana yanaşan bir doktor değil ne yapacağımı şaşırdım açıkcası

ben d e14 haftalık hamileym fahri beyin cok iyi doktor oldugunu biliyorum daha önce kendisine gidenler vardı ama sonra hastaneyi değiştidiği için ulaşamamışlardı yeni oğrendim bayparkta oldugunu bende muayne gitmek istiyorum kendisine fakat normal doğuma girmiyo diyosunuz nasıl oluyo ben eger aksi bir durum olmassa normal doğum istiyorum normal olur fahri ey girmicek mi yani ıyle şey mi olurben nasl güvenipte başka bi doktorla doğum yapayım
siz doğum yapmışsınızdr büüyük ihtimal nasıl oldu doğumunuz

merhaba ben de baypark hospitalda fahri beye gidiyorum.Fahri beyden çok memnunum fakat normal doğuma girmiyor kendisi.36. haftamdayım fahri bey normal doğum olacağını söyledi ben de başka doktora güvenemiyorum açıkcası kafam çok karıştı sizin de yorumuzunu okuyunca.Fahri beye çok güvendiğim için sezeryan olayım diyorum ama fahri bey pek keyfi sezeryana yanaşan bir doktor değil ne yapacağımı şaşırdım açıkcası

Merhaba baypark dahiliye bölümüne gittik ağrı vardı ultrason tahlil muayene etti doktor bir sorun olmadığını söylediler ertesi gün ağrı devam edince kendimi samatya devlet hastanesine acil gittik çekilen flım tahlil ler sonucunda pankreas ta intihaplanma olmuş 3 gün serum bir hafta hastanede yattım bence başka yerde doğumununu yap mesela Ermeni Hastanesi

Ben bayrampasa da otuyorum bir kere oğlumu götürdüm baypark gece horluyordu acil geniz eti ameliyatı dedi yaptırmadan tabiki daha sonra bezi aleme götürdüm oğlum ameliyat olmadı bu arada baypark tan memnun degilim

Konu eski bir konu ama yinede yazmak istedim bende suan bayparka gidiyorum varmi acaba suan oraya giden veya dogum yapan arkadaslar yorum yazarlarsa sevinirim

Back
X