Ailesini kötüleme o dediğinde de yorum yapmaNişanlanacağım adam (temmuzda nişanm olacak) baZen çok basitçe konuşmaların ortasında bile ailesini savunuyor gibi cvplar veriyor bana annem yapmaz kardesim söyle diye anlam veremiyorm ve bu kötü hissetmeme sebep oluyo bşy yokken bile.. baska kişilerden bahsediyorz hmn kendi ailesi için savnma sekli.. dayamadm bi gün patladım düşman mıyım ben diye ? Saçmalama dedi snra bu sefer kendi annem bnu yapmış kardeşm bunu yapmş kendi konuşmaya basladı bu sefer bende kendmi çektim yorum yapmıyorm ya susuyorm ya doğrudr diyorum...
Bzmle alakalı olmayan bi konuda bile annem karısmaz annem iidir vs diyo sanki kötü dedik yada annesinm konusu oldu . Arkadaşmn annesinden bahsediyordm aaa benm annem karısmaz dedi dayanamadm ne alaka ben onu mu demek istedim dedimNe gibi savunmalar mesela
Yanlış anlamayın ama sanırım daha önceki bir ilişkisinde bu konuyla ilgili bir sıkıntı yaşanmış olabilir diye düşündüm. Bilemiyorum tuhaf :)Bzmle alakalı olmayan bi konuda bile annem karısmaz annem iidir vs diyo sanki kötü dedik yada annesinm konusu oldu . Arkadaşmn annesinden bahsediyordm aaa benm annem karısmaz dedi dayanamadm ne alaka ben onu mu demek istedim dedim
Ya olabilr tabi kimsede durduk yere böle bşy atlamaz demekki karışılma durumu olmuş bozulmuş.. şuan bana karsı yok mesela.. belkide daha önce oldugu için şuan bana karşı yok sorulmaz da böle bişyYanlış anlamayın ama sanırım daha önceki bir ilişkisinde bu konuyla ilgili bir sıkıntı yaşanmış olabilir diye düşündüm. Bilemiyorum tuhaf :)
Öyle sorulmaz da. Erkek arkadaşına, neden sürekli böyle konuşuyorsun diye sorabilirsin kibarca :)Ya olabilr tabi kimsede durduk yere böle bşy atlamaz demekki karışılma durumu olmuş bozulmuş.. şuan bana karsı yok mesela.. belkide daha önce oldugu için şuan bana karşı yok sorulmaz da böle bişy
Yani pek kibarca soramasamda baya delirdim sordmÖyle sorulmaz da. Erkek arkadaşına, neden sürekli böyle konuşuyorsun diye sorabilirsin kibarca :)
Neyse akışına bırak o halde :)Yani pek kibarca soramasamda baya delirdim sordmsürekli bi savnma şekli düşmanmıyım ben dedim kötü hissediyorum kendmi tamam dedim dışardayım ailenle bir tek sensn ben eşikten ayagımı atamadm dedim dış kapıyım elim anladımda düşman değilim kötülemiyorum kimseyi dedim sinirli sinirli o da saçmalama fln abartma dedi özür fln diledi ama ben genede yorum yapmycm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?