Bazen boşanmak o kadar yakın geliyor ki bana....

ya benim durumuma çok benziyo seninkide. çözüm bulursan bana da söle ne olur:) kira kredi kartı tel faturası market tamamını ben ödüyorum ha ısınmada bende. yani maaşımın tamamı gidiyor hatta bazen yetmiyor cep harçlığı ondan istiyorum. omu su ve elektrik parası birde 900 tl kredi ödüyor. elinde sonuçta 1000 tl den fazla kalıyor.
kredi kartını ben ödediğim için anlaşmamız kişisel harcama yasak. ama beyimiz mesela 250 tl verip kendine ceket alır savunmasıda ben sana ay başı veririm bunun parasını veriri mi peki yooo konuşması bile geçmez. geçen ay bana hediye almış kredi kartından. bir de diyoki maaş alınca varacam parasını o hediye. peki verdimi yoooooo harçlığımı bile az verdi. ay gülsem mi ağlasam mı bana hediye alıyo adam ama parasını ben ödüyorum. sonra da hediye alan düşünceli koca oluyo:))) :27:
bir ara benim eşim böyleydi habire kredi kartından bana hediye alır parasını ben öderdim.artık iş öyle bir noktaya geldiki 12bin tl limiti olan kartımın limiti tamamen doldu.ozaman akıllandı ama ne yazıkki iş işten geçti.buarada tamda bu noktada işten ayrıldı,kabak benim başıma patladı anlayacanız.boşanmayı teklif ettim.düzeltecem herşeyi diye söz verdi beklemedyim bende.yoksa kızımı alıp boşayacam onu.umrumda değil.

Peki size harcamiyor..kendi masrafi yok...sorumluluk almiyor...kenardada birikim yok diyorsunuz...ne oluyor bu para...bosann demiyorum...ama ciddi tepki koyun..bende yasadim buna benzer seyler..uc kurusun hesabini yapiyordu..ustelik ailesine gidene harcadigina karismadigim halde...hep destek oldugum halde...biraz psikolojik etkilerde vardi...babasida boyle ayrica surekli para olarak somurulmus biri ailesi tarafindan ...akli sira bana gardini aldi...ben cabaladikca o sanki yok nedir bilmeyen bir kadinmisim gibi iyice kisiyordu...sonra saldim..bana bictigi rolu oynadim:))) madem oyle kendimi hic sikamam dedim..har vurup harman savurdum..yada ona oyle gozuktum...erkek degilmisin evine bak dedim...benden bu kadar...bundan sonra yardim bekliyorsan seffaf olursun bende sana yardimci olurum...birikiminede harcamada...yoksa sen bilirsin umurumda degil dedim...hic bir konuda yardim etmedim...sen beni dusunmuyrsan bencillik oyle degil boyle olur dedim acikcasi...simdi her sey degisti..

Bende onu sordum bu para nerde açıklama yapamadı zaten bir kadın mı var diye düşünmemede onun açıklama yapamaması neden oldu. Şimdilik küsüm konuşmuyorum ama biliyorum ki bir iki ay sürer bu küslük sonra ne olur bilmiyorum. Aslında benim derdim para pul da değil ama böyle saklanması benden parayı kıskanması hep acabalar getiriyor aklıma. umursamaması beni çok incitiyior. Bi ara restimi cektim ya benimle ilgilen yada ben ilgilenecek birini bulurum diye oralı bile olmadı sanki gözden çıkartmış gbi davranıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum belki boşuna çırpınıyorum. Şeyten diyorki al akşama bilet git sinemaya ona inat çok geç eve gel görsün azıcık benim onsuzda bişiyler yapabileceğimi ama ters tepeceğinden korkuyorum.

hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim dert ortağı oldunuz bana. Vaktiniz ayırıp birşeyler yazdınız hepiniz saolun. Peki akıl verin kızlar bana ne yapayım boşanamam oğlum var boşanmak enson çare olmalı. Şu anda küsüz konuşmuyoruz. Zaten özür dileme yada geri adım atma huyu yoktur pek eşimin. Sanki ben hatalıymışım gibi bana surat yapıyor. Ne olur akıl verin bana yol gösterin

son çare olarak herhalde oturur ona mektup yazardım bencilliğinede vurgu yapardım alt tarafı sinema parası bencil ve empatiden yoksun bir eş gerçekten zamanla çekilmez, ve sevgiyi tamamen bitirir,umarım eşin kendini düzeltir yoksa ilerisi için ayrılık kaçınılmaz,birde kesinlikle böyle adama 2 çncuğu doğurma dikkatli ol

Back
X