Bazen cıgrından çıkıyor

fake misin ne sin anlamadım ama
Adam o kadar takıntılıysa bu konuyu okuduktan sonra en en iyi ihtimalle rol yapmıştır yani... 2 gün sonra o bahsetmeye utandığın şiddete devam eder.

eşinizin güven problemi varsa belki önceki ilişkilerinden birinde ihanet edilmiştir kendisine ya da ailede aldatma olayları varsa insan herkese şüpheli yaklaşıyor maalesef.

eğer dışarı çıkışlarınızı haber vermiyorsanız nerde ne yaptığınızı bilmediğinden kafasında da kuruyor olabilir. gittiğiniz yerleri söylemediğinizi farz edersek diyeceğim şey ''hayatım şu arkadaşıma gidiyorum, canım pazar kuruluyormuş pazara gideceğim vs..'' gibi şeylerden haberdar etmeniz kocanızı.

belki o zaman düzelir biraz güven sorunu.

konu sahibi foto sizinse ne yakışmışsınız öyle :KK200:
ya ne bileyim, biraz sıkıyor sizi gibi ama, ilgisiz kocaları da görünce onlardan iyi sizinki diyesim geldi.

kızlar ıyıkı varsınız konuştuk saatlerce hemde ben anlattım o dinledi kabullen artık boguluyorum dedım hıc arkadaşım yok bu derdımı anneme babama anlatsam daha mı Iyı dedım once alınmıs benım laflarımla yorumlara bende dedım kı canım kadınlar sohbetı boyle bır sızı erkek sohbetı nasıl bılmıyorsak anlamıyorsak aynısı sızı ıcınde gecerlı oyle degıl mı ama. Bu sefer bagırıs cagırıs kavga olmadan cozzduk Rabbıme bır sukur merakınız Icın sagalun valla kendımı cok Iyı hıssettırdınız :* :KK70:

Açıkçası normal bir insan gibi davranmasına bu kadar sevinmenize üzüldüm. Aslında olması gereken tartışma biçimi bu. İçine şiddet karışmadan. Ayrıca sadece bu anlattıklarınıza bakarak sadece kadınlar kulübüne konu açmış olma olayını çözmüşsünüz. Peki esas problem, buraya sizi konu açtıran problem?

kızlar bundan Baska oyle aman aman bır problemımızz yok. Esımı cooook seviyorum oda benı cooook sevıyor bunu da bılıyorum. Ama sorun su kı Herseye cok karısıyor. Mutfak da kı tezgahıma dolapların ıcıne yemek yaparken bılee. Esım ısdeyken tamamen evdeyım sacımı sekıllendırırım neden yaptın ne zaman yaptın dıye yaptın. Dısarı mı çıktın sen deyıp duruyor yok dıyorum tatmın olmuyor Tam bunları yazarken ylne aynı sekılde ne yapıyorsun telefonda neden nasıl nıye... Yahu afedersınız ama lavobaya gıderken bıle karısıyor ev temızlıgıne karısıyor. Kafayla cevap verdıgım zaman tatmın olmuyor cevabı sesli verene kadar hı hı hı hı hı hı ! Iste o zaman kafayı yemek üzere oluyorum. Tek kavga çıkaran olayımız bu. Ilerıde bu kavgalar kotuye gidecek dıye korkmuyo degılım yanı :KK43:

bunu yazarken cok utanıyorum ama gecmısı unutmak Icın bahsetmedım.. Sıddete basvuruyor yanı basvuruyordu hem ruhen hem bedenen... Cok bunaldım.. Su an bıtkın ve bıtmıs hissediyorum. Yıl donumumuz Icın suprız hazırlayacaktım hatta burada konu da actım ama artık ondan da emın degılım

Eşim beni çooook seviyor ama dövüyor negzel

Çok gençmişsin, Kabardey kızı yazmışsın profiline ama 20 yaşında falan pek evlenmez bizimkiler ailen nasıl razı oldu?

Şiddet olayını biliyorlar mı? Problemimiz yok demişsin ama bildiğin şiddet uygulamış sana hem fiziksel hem psikolojik. Ki psikolojik şiddete de devam ediyor.

Ailene anlat bence, böyle sevgi olmaz ki.

kızlar yorumlarınızz Icın cok Tesekkur ederım. Dedıgınız gıbı Baska sorunumuz yok dedım cunku butun kavgalarımız esımın bu tutumundan sonra gelıyor. Sıddete basvuruyor evet ama sonrasında dızımın dıbınde ağlıyor. Canım dedıgın gıbı ben bır cerkes kızı olarak erken evlendım esımle aynı sekılde cok genc yenı yenı atılıyoruz hayata. Esımın benım geleceğim olduğuna ınanıyorum bazen pes edesım gelıyor ama Guzel gunlerı hatırlıyorum. Cogunuza sacma gecmis bu derdım ve benım tutumum. Inanıyorum kı duzelıcez Allah ın ıznıyle. Yanımda oldugunuz ve tavsıyelırınız Icın hepınıze mınnettarım.

konu sahibi foto sizinse ne yakışmışsınız öyle :KK200:
ya ne bileyim, biraz sıkıyor sizi gibi ama, ilgisiz kocaları da görünce onlardan iyi sizinki diyesim geldi.
tesekkurler canım evet bızzım fotografımız. Bebısın ve sana opucukler :*

Eşim beni çooook seviyor ama dövüyor negzel
canım keske bıraz daha anlayıslı veya ispatı kurarak okusaydın. Es bu , hayatın demek. Zannetmekı bana yapılına pısıp kalıyorum. Dur demesını elbet bılıyorum. Onunda problemler olduğunu bılıyorum. Bır evlılıgı kestırıp atamıyorsun. Kotu taraflar var ama Iyı olan bır cok yonu de var bu adamın. Konuyu acana kadar yaptıklarının benı bu denlı uzdugunu bılmıyordu. Yazdıklarımı okudu sozlu dalasmadan sonra Kafasına dank ettıgını dusunuyorum zıra Kendısı benım Icın bır cok konuda degısmeyı kabul ettı. Iyı aksamlar bu arada.

kızlar yorumlarınızz Icın cok Tesekkur ederım. Dedıgınız gıbı Baska sorunumuz yok dedım cunku butun kavgalarımız esımın bu tutumundan sonra gelıyor. Sıddete basvuruyor evet ama sonrasında dızımın dıbınde ağlıyor. Canım dedıgın gıbı ben bır cerkes kızı olarak erken evlendım esımle aynı sekılde cok genc yenı yenı atılıyoruz hayata. Esımın benım geleceğim olduğuna ınanıyorum bazen pes edesım gelıyor ama Guzel gunlerı hatırlıyorum. Cogunuza sacma gecmis bu derdım ve benım tutumum. Inanıyorum kı duzelıcez Allah ın ıznıyle. Yanımda oldugunuz ve tavsıyelırınız Icın hepınıze mınnettarım.

canım keske bıraz daha anlayıslı veya ispatı kurarak okusaydın. Es bu , hayatın demek. Zannetmekı bana yapılına pısıp kalıyorum. Dur demesını elbet bılıyorum. Onunda problemler olduğunu bılıyorum. Bır evlılıgı kestırıp atamıyorsun. Kotu taraflar var ama Iyı olan bır cok yonu de var bu adamın. Konuyu acana kadar yaptıklarının benı bu denlı uzdugunu bılmıyordu. Yazdıklarımı okudu sozlu dalasmadan sonra Kafasına dank ettıgını dusunuyorum zıra Kendısı benım Icın bır cok konuda degısmeyı kabul ettı. Iyı aksamlar bu arada.

Umut dolu düşünceleriniz dilerim pembe gözlükten ibaret değildir ve gerçek olur. O da inşallah samimidir.
Şiddet görüp de seviyorum diyebilmek soğumamak nasıl olur bilemiyorum. Ya öyle yetiştiniz, ya psikolojiniz iyi değil ya da pembe gözlükle bakıyorsunuz çok bağlısınız. Adamın samimi ve sizin bu konuda bilinçli davranarak sabrediyor olma oranınız diğer ihtimallerden çok düşük ama inşallah öyledir.
Düzeldiğinden emin olana kadar çocuk yapmayın bari.

Umut dolu düşünceleriniz dilerim pembe gözlükten ibaret değildir ve gerçek olur. O da inşallah samimidir.
Şiddet görüp de seviyorum diyebilmek soğumamak nasıl olur bilemiyorum. Ya öyle yetiştiniz, ya psikolojiniz iyi değil ya da pembe gözlükle bakıyorsunuz çok bağlısınız. Adamın samimi ve sizin bu konuda bilinçli davranarak sabrediyor olma oranınız diğer ihtimallerden çok düşük ama inşallah öyledir.
Düzeldiğinden emin olana kadar çocuk yapmayın bari.
Allah ın ıznıyle canım tesekkurler .

Annesine karşı seni seçmesiyle sana güvenmesi arasında bağ yok

Bana nasıl baktın demesi de eziklik işte, sen güzelsin ben çirkin demiş açıkça bu bu demek, saçını niye yaptın dışarı mi çıktın soruları güvenen erkek soruları mı

Ben bu tarz davranışların güvensizlik olduğunu düşünmüyorum. Psikolojik bir şey.
Benim de eski sevgilim böyleydi hatta daha fazlası..
Bana ilk geldiği anda bile daha beni tanımadan etmeden beni aldatma olur mu hiç derdi, acınası bir ses tonuyla. Daha önce aldatıldı mı biri tarafından bilmem.
Kadınlar aldatıyor derdi hep. Meğer bunun kendinden yaşça büyük bir akrabası var. Bu adam bekarken sevgilimle ikisi takılırmıs hep. Adamın evli kadınlarla ilişkisi varmış.
Kadınlar alıyormuş bu adamı eve akşam FA çıkarıyormuş. Camdan el sallıyordu kadınlar bize dedi eski sevgilim.
Herhalde bundandı o paranoyak halleri.
(Acaba onunda mı evli kadınla ilişkisi vardı!! Ben niye bunu hiç kurcalamamışım. Şimdi aklıma geldi bak. Ay ne salağım ya. )

Back
X