• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bazen hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor....

sultan1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
20
1
36
Ankara
samimiyetsiz bir annem ilgisiz bir babam ve kendilerine göre şekillendirmek istedikleri ben tablo bu :((

23 yaşındayım okul bitti kpss ye hazırlanıyorum.ve hayatıma girmek isteyen ciddi düşünün 25 yaşında hali vakti yerinde bi çocuk var biz 5 aydır görüşüyoruz fikirleri fikirlerime beklentileri beklentilerime uyan öyle biri.ancak ailem bilmiyo ben bu yaşıma kadar kimseyle çıkmadım.kolay beğenen ve çabuk ısınan biri değilim.ama bu çocuğa karşı boş olmadığımı biliyorum.çocukla ailemden habersizde görüşmek istemiyorum.ona da dedim ben bu şekilde sürdüremem onalrın bilmesi gerek dedim ee iyi söyle o zaman hem beni böyle daha çok sevindirirsin dedi neyse sorun benim bunu aileme söyleyemem.baştada dediğim gibi annemin samimiyetine inanmıyorum bi öyle bi böyle babam deseniz ben hiç evlenmiyecekmişim gibi üzerimden planlar yapıyo yok atanırsan iyi para biriktiririz yok ben emekli olunca köye bir ev yaparız falan filan.

yani ben napıcağımı şaşırdım ben arkamda duran beni destekleyen bir ailem olsun istedim en azından annemle bişileri paylaşmak istedim çok mu şey istedim.daha nereye kadar böyle devam edicek beni robot gibi yönlendirecekler çok doldum kızlar çokkk sizle paylaşmak istedim bu sıkıntımıda okuyan yorum yapan arkdaşlarımada şimdiden tşk ederim....

artık seninde büyüdüğünü anlamaları lazım
bence sen annene söyle, her ne kadar samimiyetliğine inanmasanda en azından bilgisi olsun

Tek çocuksun sanırım
Ciddi düşünüyosan ailene bildir,üzerinden planlar kurmaktan vazgeçsinler

Son düzenleme:
kıyamam yaaa.. üzülme bu kadar annenle konuşmaya çalış en azından bilsinler evlilik gibi bi niyetinin oldugunu.. büyüdüğünü kabul etmeliler ..

Çok zor gerçekten Allah kolaylık versin.
Bi şekilde tavrını koymalısın güzel bir dille anlatmalısın durumu

ciddi düşünüyoruz kızlar tabi 5 ay çok kısa bir zaman daha birbirimizi tanıyıcaz nasip kısmet bu işler bilemem.ama o da diyoki adı konsun benim senin hayatında bir yerim olsun diyo ki çok ta haklı ama işte ailemm yaa ailemm aslında kötü insanalr değil.bende onalra düşkünümdür ama çok ilgisizler benim yerimde başka biri olsa yemediği halt kalmaz ruhları duymaz ama ben buna rağmen kendimi bildim bu yaşıma kadar kendimi korudum.

hani birazcık annemle karşılıklı oturup konuşabilsem anlatabilsem anlayabilse hiç bişi yapmaza bile bi dinlese ama yapmaz oku oku çalış atan hep böyle hep böyle benide bi genç kızolduğum hiç akıllarına gelmiyo ne biliyim kızlarrrr aklım kalbim kendimi hiç iyi hissetmiyorum..

ya her genç kızın başına mutlaka gelmiştir ama en azından babayı geçtim annlemle bişi paylaşamıyorum ki napıcağımı şaşırdım çocuk bir yandan ısrar ediyo ya seviyorum ciddiyim ailenle tanışayım tanıştırayım ama bilmiyoki ailemin böyle olduğunu hiçbir zamanda ailem hakkında ona bişi demedim aksine ailem benim arkamdadır bana çok düşkünlerdir falan dedim ylan da söyledim ama napıyım ailemi ilgisiz bilmesin istedim:((

Benımde Annem Babam Evlen Evlen Dıye Gözümün İcine Bakıyor , Benimde Kısmetim Yok,
Guzelımde ama allah Cirkin Sansı Vermemıs , senden yasca büyügüm 30lardayım , bende bır an once bırını bulup evlenmek ıstıyorum :)
sıkma canını anlat annene her ne kadar anlamasada , boyle bır fıkrın oldugunu bılsın yanı ,
babanada soyluyebılırsın , en dogal hakkın evlenmek , cocuk sahıbı olmak :)

o zaman şimdilik söyleme tanımaya çalış kpss den sonra atanırsan söylersin

canım ben onlardan habersiz görüşmek istemiyorum gizli saklı bunalr bana hoş gelmiyo ki yanlış bişi yapmıyorum ben bunalr gayet normal şeylerken ben niye aileme açılamıyorum annemle konuşamıyorum.konuşsam bile anlamayacak beni biliyorum arkamda durmayacak ve ben hiç evlenemeyecem bu çocuğada istemiyorum ben bitsin diyecem..ve artık evlilikmiş aşkmış meşkmiş bunalr benim hayatımda olmayacak .

Benımde Annem Babam Evlen Evlen Dıye Gözümün İcine Bakıyor , Benimde Kısmetim Yok,
Guzelımde ama allah Cirkin Sansı Vermemıs , senden yasca büyügüm 30lardayım , bende bır an once bırını bulup evlenmek ıstıyorum :)
sıkma canını anlat annene her ne kadar anlamasada , boyle bır fıkrın oldugunu bılsın yanı ,
babanada soyluyebılırsın , en dogal hakkın evlenmek , cocuk sahıbı olmak :)

canım benim nasip kısmet benim de bu yaşıma kadar kimse hayatıma girmedi çok tesadüf ani bişi oldu ki ben çok uzak bi insansım kendimi bu sebeplerden dolayı kapatmıştım bu konulara ama oldu sevdim ben çocuğu ama sonrası ailem arkdamda durmayacağı için pes etmek zorunda kalıcam yine kendi dünyama çekilcem.

canım benim nasip kısmet benim de bu yaşıma kadar kimse hayatıma girmedi çok tesadüf ani bişi oldu ki ben çok uzak bi insansım kendimi bu sebeplerden dolayı kapatmıştım bu konulara ama oldu sevdim ben çocuğu ama sonrası ailem arkdamda durmayacağı için pes etmek zorunda kalıcam yine kendi dünyama çekilcem.

BakCanım Kımseyle Konusmadan , Boyle bır karar verme ,
cocuktan sakın ayrılma boyle bır sey yuzunden , topla cesaretını ya pes etme
gıt konus hatta ıkısınıde al karsına oyle konus , napıcaklar oldureceklermı senı ?
belkı basta karsı cıkarlar , sonra kabul edecekler gor bak hersey cok guzel olacak senın ıcın pozıtıf ol sıkma hıccc canını

canım çok haklısın çok iyi anlıyorum benimde başımda aynı sorun var iş bulamadığım için karşıma çıkanları ailem direkt reddediyor bana bile sormadan ,bana açılanları ise anneme zar zor söylüyorum hani tanışayım diye hemen hayır naden acele ediyorsun daha iyileri çıkar deyip kestirip atıyor.kendi ayaklarının üzerinde durduğunda belki saygı duyarlar diye düşünüyorum ama ailene açılacağın kişiyide biraz daha iyi tanı.şuanda ailen hayır derse bırakmayı düşünüyor musun ?

BakCanım Kımseyle Konusmadan , Boyle bır karar verme ,
cocuktan sakın ayrılma boyle bır sey yuzunden , topla cesaretını ya pes etme
gıt konus hatta ıkısınıde al karsına oyle konus , napıcaklar oldureceklermı senı ?
belkı basta karsı cıkarlar , sonra kabul edecekler gor bak hersey cok guzel olacak senın ıcın pozıtıf ol sıkma hıccc canını

ayrılmak istemem tabi yani ne biliyim ilk defa böyle şeyler hissediyorum sabah gözümü açtığımda aklıma gelen ilk o oluyo:))bide kafa yapılarız çok uyuşuyo bidaha böyle bir insan karşıma çıkarmı bilmiyorum.canım yani konuşmak sorun değil konuşurum tabiki ama anlamazlar anneminde babamında tutumunu biliyorum.özellikle bu konularda annenin desteği çok önemli bana göre ama annemden o desteğide alamıyorum gelen taliplerime bile bana sormadan yok istemez o atanacak çalışcak deyip yolluyolar bana sen ne hissediyosun diye sormuyo bile e böyle bir durumda ben daha ne konuşayım

canım çok haklısın çok iyi anlıyorum benimde başımda aynı sorun var iş bulamadığım için karşıma çıkanları ailem direkt reddediyor bana bile sormadan ,bana açılanları ise anneme zar zor söylüyorum hani tanışayım diye hemen hayır naden acele ediyorsun daha iyileri çıkar deyip kestirip atıyor.kendi ayaklarının üzerinde durduğunda belki saygı duyarlar diye düşünüyorum ama ailene açılacağın kişiyide biraz daha iyi tanı.şuanda ailen hayır derse bırakmayı düşünüyor musun ?

hayır derlerse evt canım bırakırım bırakmam istemem ama mecburiyetten dolayı ve ben evlenmem artık çünkü ben çok koly beğenen ısınan biri değilim.atanamazsak 2 yıl daha mı bekleyecez.bizim hayatımızı yönlendiriyolar duygularımızı düşüncelerimizi hiç önemsemiyolar.okul bitmiş sadece bi sınava göremi hareket edicez ben erken evlenmek istiyorum evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum.yaaaa offfffffffffffff çok daraldım çokk..

sen güvenip inandıktan sonra sevdiğine zamanla bişekilde ikna edersin hem zaten bu işler dışardan göründüğü gibi kolay olmuyor kimsenin her anne baba evladı için iyisini ister üzülmesinide istemez

sen güvenip inandıktan sonra sevdiğine zamanla bişekilde ikna edersin hem zaten bu işler dışardan göründüğü gibi kolay olmuyor kimsenin her anne baba evladı için iyisini ister üzülmesinide istemez

orası muhakkak öylede canım.yani bize sormadan kendi hayatımız üzerinden planalr yapmalarıda doğru değil ama.en azından kızm sen ne düşünüyosun ne hissediyosun diye bi kere sormazmı insan yok o atanacak o çalışcak evlilik sonra ya bide bana sor ama yok onalr planlarını yapmış ben atanıcam babamla birlikte ev alıcaz çitlik kuracaz saçma sapan şeyler..

hayır derlerse evt canım bırakırım bırakmam istemem ama mecburiyetten dolayı ve ben evlenmem artık çünkü ben çok koly beğenen ısınan biri değilim.atanamazsak 2 yıl daha mı bekleyecez.bizim hayatımızı yönlendiriyolar duygularımızı düşüncelerimizi hiç önemsemiyolar.okul bitmiş sadece bi sınava göremi hareket edicez ben erken evlenmek istiyorum evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum.yaaaa offfffffffffffff çok daraldım çokk..

sonuçta elbet birgün evleniceksin mantıkende uygunsa bu kadar takma kafana inş bir yol bulunur kpss olmazsa başka işte çalışırsın ne mezunusun ?

Back
X