Bazen hiç tanımadığın birilerine anlatmak rahatlatır seni

Misypisy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
5
4
36
31
Merhaba
Aslında hiç tarzım değil, bu şekilde böyle yerlere yazmak herşeyi kolay dile getiren lafımı çekmeyen biriyim. Benim durumum yorgunluk, kırgınlık, tükenmişlik ve ümitsizlik hepsi var. Yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 15 aylık bir kızım var. Eşimle cinsel hayatımız bebek haberini alır almaz bitti ve hala yok(2 yıldan fazla) çevremde bu olayı bilen birkaç arkadaşım var bana önerileri güzel iç çamaşırları giymem, süslenmem makyaj yapmam kısacası kocamın gönlünü hoş tutmam. Ama ben bu tarz bi insan değilim! Bakıma muhtaç olan bir bebeğim olduğunu düşünerek vaktimi hep ona ayırıyorum. Pijamamı çeker gezerim hiç öyle giyinme süslenme gibi düşüncelerim olmadı bebekten sonra . Eşim sürekli seyahatte ayın 3 haftası yok yanımızda olduğu haftada sürekli tartışma didişme alıp başını gidiyor. Sevgisizlik ilgisizlik beni çok üzüyor. Bazen kendimi ağlarken buluyorum değersiz hissediyorum. Ayrılmak istiyorum bebeğimin küçük olduğu aklıma geliyor vazgeçiyorum. Sonra tek ayrılan sen misin diyorum

Merhaba
Aslında hiç tarzım değil, bu şekilde böyle yerlere yazmak herşeyi kolay dile getiren lafımı çekmeyen biriyim. Benim durumum yorgunluk, kırgınlık, tükenmişlik ve ümitsizlik hepsi var. Yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 15 aylık bir kızım var. Eşimle cinsel hayatımız bebek haberini alır almaz bitti ve hala yok(2 yıldan fazla) çevremde bu olayı bilen birkaç arkadaşım var bana önerileri güzel iç çamaşırları giymem, süslenmem makyaj yapmam kısacası kocamın gönlünü hoş tutmam. Ama ben bu tarz bi insan değilim! Bakıma muhtaç olan bir bebeğim olduğunu düşünerek vaktimi hep ona ayırıyorum. Pijamamı çeker gezerim hiç öyle giyinme süslenme gibi düşüncelerim olmadı bebekten sonra . Eşim sürekli seyahatte ayın 3 haftası yok yanımızda olduğu haftada sürekli tartışma didişme alıp başını gidiyor. Sevgisizlik ilgisizlik beni çok üzüyor. Bazen kendimi ağlarken buluyorum değersiz hissediyorum. Ayrılmak istiyorum bebeğimin küçük olduğu aklıma geliyor vazgeçiyorum. Sonra tek ayrılan sen misin diyorum
Ayın 3 haftası eşiniz yanınızda yoksa cinsellik nasıl olsun? Eşiniz bu duruma bir çözüm bulmuyorsa siz ne yapabilirsiniz ki
Adamla 1 yılda toplasan görüştüğünüz 3 ay.. çocuğunuz büyüdüğünde babasını bukadar az mı görecek, bence cinsellik dışında daha büyük sorunlar da var evliliginizde, resmen ayrı yaşıyorsunuz.

Eşiniz ne iş yapıyor merak ettim

Bence ayın 3 haftası dışarda olan bir adam, eve geldiğinde karısına yanaşıp sokumuyorsa,üzerine birde kavga ediyorsa ; %80 başka biri vardır..😔
Paçalı don bile giyse duramazdı heralde 3 haftadan sonra.bence burda problem giyinip süslenmesi değil , başkası vardır dediğiniz gibi.

Ayın üç haftası uzakta olan,dönünce de sana saldırmayan adamdan hayır gelmez bence, yakın markaja bir al. Belki de sevgilisine sadakatinden sana yanasmiyordur.
Ayrıca çocuk dogurdunuz da evliliğe dinamit olsun diye dogurmadiniz ya neden hamilelik haberi ile bıraktınız bu işleri?

Adam zaten 3 hafta yok 1 hafta da senin regl donemine denk gelse, burda bunları sorgulaması gereken kişi siz değilsiniz bence.

Adam eve geldiğinde çocuguyla vakit geçirecegi vakti de sizle tartışmaya harcıyor.

Bence siz de ne olduğunu biliyorsunuz ama netleştirmek için yazdınız heralde

Sevdiğini söyler sevgisinden şüphe etmememi ister. Ama eksikler var farkındayım sorun onda mı bende mi bilmiyorum

Adam zaten 3 hafta yok bir hafta esinizle ilgilenebilirsiniz bakis aciniz cok yanlis ne demek ben oyle biri degilim oyle olanlar ne? Esin icin suslenip ona ilgi gostermeyeceksen neden evlendiniz? Siz anne olunca esi boslayan unutam kadinlardansiniz adam demekki zamanla bikmistir sizin surekli cocuk odakli yasamanizdan. Sorunun cogunun sizde oldugunu dusunuyorum

Merhaba
Siz daha çok bir depresyon geçiriyor gibisiniz. Bunalım gibi. Sanki kendinize olan sevginiz , saygınız, kendinize verdiğini değer bitmiş gibi. İlla kocanız için kendinize bakmanız gerekmez. İnsan yeri geliyor kendini aynada güzel görmek istiyor.

Boşanma kararından önce bir psikolog ile görüşün. Kendinize zaman ayırın. Bebeğinizin ihtiyaçlarından biri kendisini seven, kendisine değer veren bir annesinin olması.

Siz daha çok bir depresyon geçiriyor gibisiniz. Bunalım gibi. Sanki kendinize olan sevginiz , saygınız, kendinize verdiğini değer bitmiş gibi. İlla kocanız için kendinize bakmanız gerekmez. İnsan yeri geliyor kendini aynada güzel görmek istiyor.

Boşanma kararından önce bir psikolog ile görüşün. Kendinize zaman ayırın. Bebeğinizin ihtiyaçlarından biri kendisini seven, kendisine değer veren bir annesinin olması.
Bu kullanıcıya %100 katılıyorum. Hem eşiniz yok, hem çocuğunuzla 2 senedir tek başınızasınız. Artık hayattan kopma gibi bir durumun içindesiniz gibi geldi bana.

Desteksiz bunu aşmak zor olur. Eşiniz de zaten çoğunlukla olmadığı için durumunuzun farkında değildir, farkındaysa da uğraşamıyordur kendince.

Önce bi kendinizi dinleyin, destek alın, sonra eşinizle konuşmanız gerekiyorsa konuşun.

Bende cicili bicili şeyler giyinip sürpriiizz diyemiyorum. Ama altımda pijama varkende bazen cilve ediyorum. Eşinizi de bir deneyin bence. Size ne tepki verecek, ayak uyduracak mı? Ayak uydurmuyorsa zaten ya başkası vardır, ya da kafada bitirmiştir.

Duymak istediğim buydu sanki teşekkür ederim 🍀

Cinsellik yoksa o evlilik yürümez diyorum kızıyorlar
Sorun kimde derseniz anneliğinizi kadınlığınızın önünde tutmuşsunuz
Eşinizde sizin kadın değil anne kimliğinizi görüyor
Bu bazı erkeklerde oluyormuş
Cinsellik yoksa bu evlilik yürümez diyeyim

Sorunun giyinmek süslenmekte olmadığı belli fakat ne demek ben öyle biri değilim, kocamin gönlünü hoş tutmam, cekerim pijamami otururum falan? Sebep?

Zaten siz de eşinizi istemiyorsunuz bence.
Ciddi sorunlarınız var.
Bu sekilde nereye kadar gider? Güzelce konuşup bir çözüme kavusturmalisiniz.

bana önerileri güzel iç çamaşırları giymem, süslenmem makyaj yapmam kısacası kocamın gönlünü hoş tutmam. Ama ben bu tarz bi insan değilim!
Adam ayın üç haftası yok ve eve gelince gördüğü Hüseyin dayı mı.. biraz sen emek vereceksin biraz o. Senin istediğin hareketleri görmeye hakkın olduğu gibi eşinin de sevildiğini bilmeye, özenli bir kadın görmeye hakkı var. Çocuk büyütmek çok meşakkatli, evde olmayan koca da çok zor hepsini biliyorum anlıyorum yaşadım. Ama karşılıklı emek vermeden yürümüyor.

2 senedir cinselliğin olmaması büyük sıkıntı. Hani bir hastalık vs olur, mecburi bir şeyler olur, anlarsın. Normal koşullarda kabul edilebilir bir şey değil.
Hayatında biri olup olmadığını bilemem, günahını alamam. Belki siz eşinize ilgi göstermediğiniz için uzaklaşmış olabilir.
Siz eşiniz geldiği zaman cinsel anlamda yaklaşıyor musunuz ? Eşiniz ne tepki veriyor ? Yoksa hiç mi yaklaşmıyorsunuz ? Ona göre yorum yapalım 🙂

Back
X