- Konu Sahibi sofiapistis
merhaba dostlar benim sorunum sizden yardım isteyeceğim uzun süreden sonra hayatıma biri girdi çok iyi çok tatlı biri tanıştığımamız bir arkadaşımızın vesilesiyle oldu ufak kaçamak bakışlar sonra telefon numaraları almamız benim sonra öğrendimki benim çok yakınımın yanında çalışıyor şu an devamlı mesajlaşıyoruz konuşuyruz ama herkezden saklamamızı istiyor sebebi nedir anlayamadım bir türlü neden korkuyormu yoksa başka birimi var örneğin geçen akşam dışarı çıktık arkadaşlarla söyleyelim dedim zarf attım ama hayır ayıp olur dedi neyin ayıbı anlamış değilim benimle iş yerinde doğru dürüst konuşmuyor bile biri görcek vs vs ama yanlız olduğumuzda şakasını yapıyor yok bizi nazlı görse ne olur falan diyip gülüyor :) ciddi olarak şu bizi görse ne olur dediğimde umrum değil diyor zamanı vard diyor ama elimi tutup sevgilim bu diyemiyor yanlız kalınca çok iyiyiz sevgisini esirgemiyr oda sadece benle cinsel ilişki kurmak olmak içinmi onuda bilmiyorum geçen gece seninle uyumak istiyorum son gecemiz dediğimde görcekler şimdi vs git odana dedi ama aramızda daha ciddi yakınlaşmalar olduğunda kim görecek vs demiyor ama sonrasında uyumak istediğimde odana git oluyor anlamadım kızlar bana bir akıl verin lütfen
((((( ayrı illerde oturuyoruz yakında gidecek işi dolaysıyla devamlı geziyor uzak kalcaz dediğimde sende gelcen bende gelcem diyor bazen çok ilgili bazen aceyip ilgisiz anlamadım 

ne olur yorumlarınızı eksik etmeyin yeni üyeyim diye
((((