• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen ilgili bazende çok ilgisiz,anlayamadım

sofiapistis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
5
0
36
İstanbul
merhaba dostlar benim sorunum sizden yardım isteyeceğim uzun süreden sonra hayatıma biri girdi çok iyi çok tatlı biri tanıştığımamız bir arkadaşımızın vesilesiyle oldu ufak kaçamak bakışlar sonra telefon numaraları almamız benim sonra öğrendimki benim çok yakınımın yanında çalışıyor şu an devamlı mesajlaşıyoruz konuşuyruz ama herkezden saklamamızı istiyor sebebi nedir anlayamadım bir türlü neden korkuyormu yoksa başka birimi var örneğin geçen akşam dışarı çıktık arkadaşlarla söyleyelim dedim zarf attım ama hayır ayıp olur dedi neyin ayıbı anlamış değilim benimle iş yerinde doğru dürüst konuşmuyor bile biri görcek vs vs ama yanlız olduğumuzda şakasını yapıyor yok bizi nazlı görse ne olur falan diyip gülüyor :) ciddi olarak şu bizi görse ne olur dediğimde umrum değil diyor zamanı vard diyor ama elimi tutup sevgilim bu diyemiyor yanlız kalınca çok iyiyiz sevgisini esirgemiyr oda sadece benle cinsel ilişki kurmak olmak içinmi onuda bilmiyorum geçen gece seninle uyumak istiyorum son gecemiz dediğimde görcekler şimdi vs git odana dedi ama aramızda daha ciddi yakınlaşmalar olduğunda kim görecek vs demiyor ama sonrasında uyumak istediğimde odana git oluyor anlamadım kızlar bana bir akıl verin lütfen :(((((( ayrı illerde oturuyoruz yakında gidecek işi dolaysıyla devamlı geziyor uzak kalcaz dediğimde sende gelcen bende gelcem diyor bazen çok ilgili bazen aceyip ilgisiz anlamadım :43::43::43::43::43::43::43::43: ne olur yorumlarınızı eksik etmeyin yeni üyeyim diye:(((((

merhaba dostlar benim sorunum sizden yardım isteyeceğim uzun süreden sonra hayatıma biri girdi çok iyi çok tatlı biri tanıştığımamız bir arkadaşımızın vesilesiyle oldu ufak kaçamak bakışlar sonra telefon numaraları almamız benim sonra öğrendimki benim çok yakınımın yanında çalışıyor şu an devamlı mesajlaşıyoruz konuşuyruz ama herkezden saklamamızı istiyor sebebi nedir anlayamadım bir türlü neden korkuyormu yoksa başka birimi var örneğin geçen akşam dışarı çıktık arkadaşlarla söyleyelim dedim zarf attım ama hayır ayıp olur dedi neyin ayıbı anlamış değilim benimle iş yerinde doğru dürüst konuşmuyor bile biri görcek vs vs ama yanlız olduğumuzda şakasını yapıyor yok bizi nazlı görse ne olur falan diyip gülüyor :) ciddi olarak şu bizi görse ne olur dediğimde umrum değil diyor zamanı vard diyor ama elimi tutup sevgilim bu diyemiyor yanlız kalınca çok iyiyiz sevgisini esirgemiyr oda sadece benle cinsel ilişki kurmak olmak içinmi onuda bilmiyorum geçen gece seninle uyumak istiyorum son gecemiz dediğimde görcekler şimdi vs git odana dedi ama aramızda daha ciddi yakınlaşmalar olduğunda kim görecek vs demiyor ama sonrasında uyumak istediğimde odana git oluyor anlamadım kızlar bana bir akıl verin lütfen :(((((( ayrı illerde oturuyoruz yakında gidecek işi dolaysıyla devamlı geziyor uzak kalcaz dediğimde sende gelcen bende gelcem diyor bazen çok ilgili bazen aceyip ilgisiz anlamadım :43::43::43::43::43::43::43::43: ne olur yorumlarınızı eksik etmeyin yeni üyeyim diye:(((((

bence uygun bir zamanda konusmak istedigini soyleyip konuyu acmalisin. neden boyle yapiyor ogrenmen lazim, su an ne yorum yapacagimi bilemiyorum sebebi her sey olabilir yani...

acikca bu durumun seni mutlu etmedigini ve iliskinizin gizli kapakli olmasini neden bu kadar cok istedigini aciklamasini soylemelisin. tabi bu kisiyle hala bir iliski istiyorsan. ama bana bu kisinin tavirlarinda bir samimiyetsizlik var gibi geldi.

cinsel yakinlasma var diyorsun ama seninle uyumak istemiyor yani cok tuhaf bir durum bence buna izin vermemelisin... olan olmus gerci de en azindan bundan sonrasi icin.. seven kisinin yapacagi hareketler degil gibi geldi. ama tanimiyorum o yuzden tabi ki kesin birsey soyleyemem buna artik sen karar vereceksin :50:

ama oyle veya boyle, konusmadan bir yere varamazsin canim. cek karsina konus en kisa zamanda.

Ben olsam hemen ayrılırdım. Belki de senden utanıyordur ve bu yüzden başkalarının görmesini istemiyordur. Böyle insanlar var, düşünmek lazım.

Seni sevmediği de apaçık ortada. Seven adam tutar elinden sevdiği kadının, gururla dolaşır onunla beraber. Böyle dengesiz hareketler yapmaz, saçma sapan konuşmaz.

Biraz aç gözlerini ve uzaklaş bu insandan. Hem de başka şehirdeymiş, hiç çekilmez bir hal alır durum. Ayrıca dediğin gibi başka biri daha olabilir hayatında. Hiç sağlam birine benzemiyor anlattığın kadarıyla. Zaman harcamaya ve üzülmeye değmez. Düşüncesiz biri belli ki.

bence uygun bir zamanda konusmak istedigini soyleyip konuyu acmalisin. Neden boyle yapiyor ogrenmen lazim, su an ne yorum yapacagimi bilemiyorum sebebi her sey olabilir yani...

Acikca bu durumun seni mutlu etmedigini ve iliskinizin gizli kapakli olmasini neden bu kadar cok istedigini aciklamasini soylemelisin. Tabi bu kisiyle hala bir iliski istiyorsan. Ama bana bu kisinin tavirlarinda bir samimiyetsizlik var gibi geldi.

Cinsel yakinlasma var diyorsun ama seninle uyumak istemiyor yani cok tuhaf bir durum bence buna izin vermemelisin... Olan olmus gerci de en azindan bundan sonrasi icin.. Seven kisinin yapacagi hareketler degil gibi geldi. Ama tanimiyorum o yuzden tabi ki kesin birsey soyleyemem buna artik sen karar vereceksin :50:

Ama oyle veya boyle, konusmadan bir yere varamazsin canim. Cek karsina konus en kisa zamanda.

konuştum zamanı var diyip duruyor yada daha değil diyor:((( ne yapcağımı bilmiyorum ve sakladığı kişiler onunda benimde çok yakından tanıdığım arkadaş olduğumuz kişiler

İş cinselliğe gelince, sen de DAHA ZAMANI VAR de o zaman canım. :)

Siz görmüyor musunuz gerçekten yoksa kaçıyor musunuz gerçekleri hissetmekten.

Bir kişi seviyorsa tüm dünyaya duyuracak kadar umursamaz olur, çok özür dilerim ama bu kişi sizi kullanıyor, bu çok açık.

Kendinize olan saygınızı toplayın, asla cinsel olarak size yaklaşmasına izin vermeyin.

Ayrılmalısınız kendinizi seviyorsanız; madem insanlara söylemenin zamanı var, zamanı geldiğinde tekrar iletişime geçer sizinle.

Bu arada yalnızken herkes sevdiğini hissettirir !!

Mutlaka ayrılın,cinsel olarak yaklaşmasına izin vermeyin, ayrılamıyorum illaki diyorsanız ! siz herkese söyleyin bakalım ne olacak.

Deli oluyorum şöyle dengesiz erkeklere.
Canım hemen kurtul bu insandan senin özgüvenini yıkmaktab başka bir halta yaramayacak çünkü...
Sürekli bişiyler saklıyor baksana. Senden sakladığı da ir sürü şey vardır. İleri de de seni aldattığı zaman böyle bilmicen işte..

Sizinle birlikte olmaya utanmıyor. başkalarına ilişkinizi açıklamaya utanıyor. Kullandırmayın kendinizi. yarın bir gün ayrılıyorum derse ne yapacaksınız?????

kurtul bu adamdan omuzundan koca bi yük kalkar acabalarla yaşanırmı yok yok bu adam ya bişeyleri öğrenmeni istemeyor ya senden utanıyor yada seni kullanıyor ve bunların hiç biri normal değil.........:57:

diyebileceğim adamın peşinden koşma ulaşılmaz olan sen ol.
cinsellik yaşama kesinlikle.
sallama herifi pek. hatta sen deki daha zamanı gelmedi tanıştırma kimseyle.
bakalım nasıl davranacak.
eğer sana olan ilgisi artarsa gerçekten seninle ilgileniyor demektir ama yok gayet memnunsa seninde onu umursamamandan
demekki aklında başka bir kadın var onun senden haberi olsun istemiyor.

üstüne üslük bu adama aşık oldum ben galiba dün ağlaya ağlaya uyuya kaldım artık allahım sabrını verir inş çünkü şu 2 gündürde iyice hareketleri acayipleşti iyice uzaklaştı özledim diyorum iyi tamam falan diyor iyice dalga olayına sarmaya başladı allahım sabır ver lütfen

Daha yolun başındayken , dön bu yoldan arkadaşım.
Sonrası hep aynı gider inan bana.
Özledim dediğinde, karşılığında "ben de seni aşkımmmm" vs... cevap almayıp.
İyi, tamam, anladım,ok tarzı cevaplar alıyorsan,
Tanıştırayım, karşınızda bir hödük var demektir.
Ben bu adamı sevmedim.
Hem aşık oldum filan deme,
Her şey aşk değil. Etkilenmişsindir sadece.

Son düzenleme:
Back
X