dr rahatsızlığımdan dolayı beni tüp bebeğe yönlendirdi açıkcası bi anda bunu duymak bana ağır geldi bir anda kabullenemedim daha yeni yeni kabulleniyor ve kendimce araştırmalar yapıyorum eşim duyduğunda öncelik sensin senin sağlığın ama hemen diyosan elimden geleni yaparım dedi(maddi olarak yani devlet için koşullarımız uygun değil) bu konu daha taze bi hafta falan olduk öğreneli ama o gündür bugündür eşim bu konuda ilgisiz biliyorum ben merkeze karar verince bana destek olcak ama o destek sadece maddi olacak gibi geliyor çünkü durum bunu gösteriyor bundan dolayıda ben kendimi bu yolda yalnız hissediyorum korkularım ve kaygılarım artıyor sadece canım annem yanımda ve olacak bu aşamada annemin desteği beni her zaman ayakta tutar ama bu yolda en büyük destekçimin eşim olması gerekmiyor mu bu umursamaz tavırları gördükçe içimden diyorum ki belkide acele etmemen gerekiyor dün bir gazetedeki tüp bebekle ilgili yazı dizisini gösterecektim eline bile almadı kafam çok karışık çocuk istiyor biliyorum ama istiyorki ben tek başıma savaş veriyim paylaşmaya ihtiyacım vardı bu aralar kötüyüm çünkü