Bazen mutlulugumuza kendimiz engel oluyoruz galiba suan yaptigim gibi

mutluolmakicin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
32
12
6
32
Arkadaslar ben kimyasal gebelik yasadim ve jinekologta muayene oldum tabi kendisi kan sekerin yuksek oldugu icin dusuk olmus olabilir dedi.daha sonra doktora gitmedim.tabi gecen aydan beri kendimi.toparlamaya calisiyorum ama artik ne doktora gidesim var ne birsey yapasim var bu donemden bikere daha gecmistim uyku duzenim.altust durumda sadece yazmak istedim.Bi yandan cocuk olsa da onunla ilgilensem derken, suan da tek dusuncem iyiki yokmus olsaydi boyle rahat yatamazdim oluveriyor.Ya kendimi kandiriyorum yada baska birsey sonuc olarak galiba yoruldum yada pes ettim herneyse kendimle bile suan ilgilenecek halim yok blki cocugum olsaydi onu da bosvercektim.belli zaman sonra ya iste boyle birgune uykusuz basladim ve bilmiyorum belki uyursam yine gerceklerden kacmak icin uyumus olucam ama birsey degismeyecek iste hayat yoruldun mu ustune butun olumsuzlugunu yukluyor boyle

Dediğin gibi uyuyarak sadece gerçeklerden kaçıyorsun.Çünkü bende de sıkıldığımda hemen uyku isteği olur.Aslında sadece erteliyoruz başka birşey değil.Olumlu düşünmeye çalış.Herkesin problemleri var. Pozitif insanlarla görüş, sıkılınca kahve iç kitap oku... Kendini mutlu et :)

Arkadaslar ben kimyasal gebelik yasadim ve jinekologta muayene oldum tabi kendisi kan sekerin yuksek oldugu icin dusuk olmus olabilir dedi.daha sonra doktora gitmedim.tabi gecen aydan beri kendimi.toparlamaya calisiyorum ama artik ne doktora gidesim var ne birsey yapasim var bu donemden bikere daha gecmistim uyku duzenim.altust durumda sadece yazmak istedim.Bi yandan cocuk olsa da onunla ilgilensem derken, suan da tek dusuncem iyiki yokmus olsaydi boyle rahat yatamazdim oluveriyor.Ya kendimi kandiriyorum yada baska birsey sonuc olarak galiba yoruldum yada pes ettim herneyse kendimle bile suan ilgilenecek halim yok blki cocugum olsaydi onu da bosvercektim.belli zaman sonra ya iste boyle birgune uykusuz basladim ve bilmiyorum belki uyursam yine gerceklerden kacmak icin uyumus olucam ama birsey degismeyecek iste hayat yoruldun mu ustune butun olumsuzlugunu yukluyor boyle

Canım seni okadar iyi anlıyorumk tazmış olsuğun tüm kelimeleri süderinden anladım içime dokundu çünkü bende sık sık aynı bu ruh halındeydim 1 yıl önce tedavilerle hamile kaldım çok mutlu olmuştum yanlızlıktan kurtulucaktım bebeğimle uğraşıcaktım hayallerim süslenmişti ama nasip plmadı erken doğumla bebeğimi kaybettim bebeğimle beraber içdünyamda büyük bir boşlukla şaşkın şakın naptığımı bilmiyordum uyumak ve herşeyi unutmak ama günlerce uyuyamıyodum bense aylarca uyumak istiyordum, aksine uyku düzenim bozuldu tamamen uyuyamaz oldum geceleri evde dolaşır oldum arAdan bir yıl gecti kendime geldim ve boşlupumu doldurmak için bebek istiyordum ve hamileydim çok seinmiştim bu sefer kucağıam alırım diye sevşniyordum ama 2 haftalık mutluluk sonunda kımyasal gebelik olduğunu öğrendim yıkımdi ben için ağladım doyasıya ama sonra gücümü toplamak şstedim ağlayarak ne deiştirebilirizki kalktım içimden gelmesede kendime evden atıcak bişeyler buldum üfiyness pilates haftanın 5 günü gidip gelmek istemeyerekte olsa başta sonradan alışıyosun kitap okuyorum bebeğe odaklanmamaya calışıyorum, çok fazla odaklanınca bu sefer şster istemez eşlerlede sorun yaşıyoruz onlarada yansıyo ve daha körü oluyo.
İnan seni anlıyorum ama salma kendini kalk sırtındakı bu karamsarlığı at kendi kendini tedavi et güzel düşün bol bol dua et inan ferahlarsın ben öle yapıyorum artık. Kendini yıpratma arkadaşım herşey güzel olacak buna inan kalben inan e gücünü topla

Back
X