bazen o kadar çok sıkılıyorum ki hayattan.. keşke benimde bir işim olsa :(

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
bunalım gibi birşey yaşıyorum aslında arkadaşlar sabah iyiyim akşam kötüyüm niye böyleyim bilmiyorum ki aşmaya çalışıyorum allahımın izni ile başarıcagım bir umudum var oda katiplik ööyle dua ediyorum olsun diye nasip kısmet diyorum belki bir işim olsa böyle bunun gibi ne kadar da güzel olurdu ..ama yok işte daha ünv. bile okumaya başlayamadım ki ben.. off off bı sıkıntılar bu bunalımlar içinde bazen sevdigim insandan bile sıkıldıgımı hissediyorum .. :( beni en son olanlar çok etkilemişti bu sene sevdigimle aynı ünv. çıkmıştı şanş işte denizli dış ticaretti bölümü ama ne ben nede o ısındık oraya insanlarına zaten ilçesiydi boş gibi geldi bize onunda içi rahat etmedi ne biliyim ben ünv. umut olarak görmüştüm ama geldikden sonra umutlarım da söndü 1 sene kaybım daha oldu ve yalnızlık sevdigim olsa bile yalnızım arkadaşlar evdeyim zaten sürekli şimdi umudum katiplik ya oda olmassa iyice kötüye gidecegm diye korkuyorum en kötüsüde sevdigim insanı kaybetmek ondanda sıkıldıgımı düşünerek bunları ona yansıtmak çok çıkmazdayım .. çok

hayırlısını dile
olursa şükret
olmazsa tevekkül et
emeğinin karşılığını alamazsan ya da duaların gerçekleşmedi sanıyorsan bil ki onlar ibadet yerine geçiyormuş
yani sen kabul olmadı diye düşünme, belki şimdi olması hayırlı değildir, ahirette o dularının karşılığı seni bekliyordur
"belki sizin hayır bildiğiniz şer, şer bildiğiniz hayırdır, Allah bilir siz bilemezsiniz" Bakara 216

Cok zor bir durum ama sabredip umudu diri tutmaya calismaktan baska care yok malesef onu da yapabilmek her yigidin harci degil... Ben de benzer ruh halindeyim.. Zor

hayırlısını dile
olursa şükret
olmazsa tevekkül et
emeğinin karşılığını alamazsan ya da duaların gerçekleşmedi sanıyorsan bil ki onlar ibadet yerine geçiyormuş
yani sen kabul olmadı diye düşünme, belki şimdi olması hayırlı değildir, ahirette o dularının karşılığı seni bekliyordur
"belki sizin hayır bildiğiniz şer, şer bildiğiniz hayırdır, Allah bilir siz bilemezsiniz" Bakara 216

ah ah ne kadar güzel yazmısın canm ama olmuyo bazen biliyormusun olmuyo bu duygu insanı maffediyor bu umutsuzluk ne yapacagım inan bilmiyorum..

bir kaç gündür iyi bir bunalımın eşiğindesiniz anlaşılan, sürekli sizin konularınızı okur oldum...
sohbet eder gibi konu açıyorsunuz..

tabi ki açabilirsiniz de;

biraz sağlam kafayla düşünmeyi deneyin. herkesin aşağı yukarı sahip olduğu problemleri yaşıyorsunuz..
isyandan önce hayatın sonu demekten önce biraz düşünmenizi tavsiye ederim...

Maalesef bende işsizim ve iş arıyorum
Ama çıkar yol elbet var
Buna inanıyorum
Olmuyorsa vardır zamanı

Katiplik, ikm ne gelirse önüme başvuracağım bende
Cuma günü ikm alımları başlıyor başvur belki gardiyan oluruz
Nasibin nerden geleceği belli olmaz

Back
X