- Konu Sahibi elagozlum20
bunalım gibi birşey yaşıyorum aslında arkadaşlar sabah iyiyim akşam kötüyüm niye böyleyim bilmiyorum ki aşmaya çalışıyorum allahımın izni ile başarıcagım bir umudum var oda katiplik ööyle dua ediyorum olsun diye nasip kısmet diyorum belki bir işim olsa böyle bunun gibi ne kadar da güzel olurdu ..ama yok işte daha ünv. bile okumaya başlayamadım ki ben.. off off bı sıkıntılar bu bunalımlar içinde bazen sevdigim insandan bile sıkıldıgımı hissediyorum ..
beni en son olanlar çok etkilemişti bu sene sevdigimle aynı ünv. çıkmıştı şanş işte denizli dış ticaretti bölümü ama ne ben nede o ısındık oraya insanlarına zaten ilçesiydi boş gibi geldi bize onunda içi rahat etmedi ne biliyim ben ünv. umut olarak görmüştüm ama geldikden sonra umutlarım da söndü 1 sene kaybım daha oldu ve yalnızlık sevdigim olsa bile yalnızım arkadaşlar evdeyim zaten sürekli şimdi umudum katiplik ya oda olmassa iyice kötüye gidecegm diye korkuyorum en kötüsüde sevdigim insanı kaybetmek ondanda sıkıldıgımı düşünerek bunları ona yansıtmak çok çıkmazdayım .. çok