• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen tepkilerimden dolayı pişman oluyorum

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba,
Bazen anneme haksızlık ettiğimi düşünüyorum.Gecen gün markete gidecektim.Annem de hadi ne zaman gideceksin tamam dedim üstümü giyinip gidicem dedim.Bagirdi gitmeyeceksen ben gidiyim falan diye bende sinirlendim gitmedim.Biraz laf dalaşı oldu.Sonra pişman oldum bi yandan da sinir oldum.Yani kadın oldum olası babamla anlasamaz zaten siddet bile gördü.Ustelik biz küçükken şimdi asla izin vermeyiz.Benimde psikolojim bozuk bu nedenle evlenemedim 39 yasindayim.Ustune gitmiyim diyorum bazen tutamıyorum kendimi çok pişman oluyorum.Kadina nerde şiddet görsem ağlıyorum psikolojim bozuk.Aklima siddet uyguladığı zamanlar geldikçe babama karşı öfke duyuyorum en ufak şeyde kötü tepkiler veriyorum.Annem sizin için bosanmadim diyor ama bence bosansa daha iyiydi.iste böyle dostlar bu nedenle bende sanırım eziklik duygusu oluştu.iyi bir işim var ama kendimi hep ezik görüyorum savunmasiz görüyorum.

Bir yaştan sonra aynı evde olmuyor. Sonuçta yetişkin bir insansınız, evlenmeseneniz de özel alana ihtiyaç duyuyor insan.

Sinirleriniz de gergin olduğundan tahammül azalıyor. Tartışsanız da kisa suruyordur takılmayın.

Umarım kendi evinize çıkarsınız , istediğiniz buysa umarim evlenirsiniz de.

Bir yaştan sonra aynı evde olmuyor. Sonuçta yetişkin bir insansınız, evlenmeseneniz de özel alana ihtiyaç duyuyor insan.

Sinirleriniz de gergin olduğundan tahammül azalıyor. Tartışsanız da kisa suruyordur takılmayın.

Umarım kendi evinize çıkarsınız , istediğiniz buysa umarim evlenirsiniz de.
Kendi evime çıkmama babam izin vermiyor evlenmeden olmaz diyor bilmiyorum psikolojimi aşarsam kısmet

Annem sizin için bosanmadim diyor ama
Bunu zaten kocasından ne olursa olsun bosanmayan butun kadınlar soyluyor.Bu durumdakı cocuklar gelmesın bu oltaya.Rahatım bozulmasın yer dayagımı otururum demıs iste.Bızı karıstırma dıyın.
Calısıyor musunz?Ayrı eve falan cıkma sansınız yok mu?39 yasında ebeveynlı evde cıdden zor.

Bunu zaten kocasından ne olursa olsun bosanmayan butun kadınlar soyluyor.Bu durumdakı cocuklar gelmesın bu oltaya.Rahatım bozulmasın yer dayagımı otururum demıs iste.Bızı karıstırma dıyın.
Calısıyor musunz?Ayrı eve falan cıkma sansınız yok mu?39 yasında ebeveynlı evde cıdden zor.
Yinede üzülüyorum annemin yaşadıklarıni düşününce bir yandan şu an için imkanım yok ayri eve

Bende bir sürü laf saydım kadına hakaret etmedim ama kırdım bazen çok üstüme geliyor babama kızıyor
babanla annenin arasindaki olanlarikendileri halledebilirler arada kalan sen olursun yardim isterlerse o baska ben karismazdim sahsen koca koca insanlarin birbirine nasil davranacaklarina

Gayet insani tartışmalar, vicdan azabı çekecek bir şey yok.
Asıl kendisinin vicdan azabı çekmesi gerekiyor. Kendi kendine sizin şiddetle ve ya şiddete tanık olarak büyümenizin sizin için daha yararlı olacağına karar vermiş. Herkes kendi seçimlerini yaşıyor ve çocuklarına yaşatıyor. Bunun için size vicdan azabı çektiremez. Siz de her seferinde bunları düşünmeyin. Sizin için değil, belki gidecek yeri olmadığı, belki cesareti olmadığı için boşanmadı.

babanla annenin arasindaki olanlarikendileri halledebilirler arada kalan sen olursun yardim isterlerse o baska ben karismazdim sahsen koca koca insanlarin birbirine nasil davranacaklarina
Şiddete tanık olan çocuklar böyle yapamıyorlar. Aile huzuru denen de bir şey var. Kaç yaşına gelirse gelsin dizimin dibinde olacak diyorsa ona göre davranacak. Biraz huzur verecek.

Gayet insani tartışmalar, vicdan azabı çekecek bir şey yok.
Asıl kendisinin vicdan azabı çekmesi gerekiyor. Kendi kendine sizin şiddetle ve ya şiddete tanık olarak büyümenizin sizin için daha yararlı olacağına karar vermiş. Herkes kendi seçimlerini yaşıyor ve çocuklarına yaşatıyor. Bunun için size vicdan azabı çektiremez. Siz de her seferinde bunları düşünmeyin. Sizin için değil, belki gidecek yeri olmadığı, belki cesareti olmadığı için boşanmadı.
Gidecek yerim yoktu diyor hatta küçükken ben teklif etmistim ben sana bakarim demistim

Back
X