Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten şu saatten sonra yapcak bi şey yok bende öyle yapmaya çalışıcam ama kolay olmuyo hergün gözümün önünde olduğu için..
Hepiniz haklısınız bunları biliyorum zaten ama herhalde bizim nesil çok film izliyor ve hayali bi aşkın olmasını istiyor hiç bitmeyecek gibi hayal ediyor :/ bende öyle istemiştim bi ihtimal belki olur oda bende denedik başkalarıyla dikiş tutturamadık diyodum ama yine de en kötü ihtimalle her bırakılan kadının beklediği gibi pişman olmasını istiyorum ve bu gerçekleşmedikçe kendimi çekemiyorum daha da inat ediyorum :/ :26:
Ne kadar arkadaşım varsa etrafımda hepsi terkedilmişti.. Ve terkedenler tıpış tıpış geri döndü.. Bi ben kaldım böyle hep arafta hep ortalarda.. Sevdiğni bilipte yine de böyle kalan bi ben oldum :S Onunda ağırlığı var biraz..
Klasik olacak ama bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için, yada daha iyisi olacağı için olmuyordur.Kesinlikle haklısınız sizde yok kızmıyorum zaten yorum almak için açtım buraya.. Üzülüyorum sadece bu istediğim olmadğı için.. Eksik kaldı bi yanım öyle hissediyorum.. İnat ettiğim içindir belki de![]()
Hep kendimize ediyoruz zaten.. :/ İnşallah güzel haberleri de yazarım buraya..![]()