• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen uzaklaştım,bazen yakınlaştım ama unutamadım..

bitiren sensin diye intikam almak istemiş heralde, yani bi yakınlaşıp sonra başkasıyla iilişki kurması- bunun face.de gözüne sokmaya çalışması..

Gurur yapmış besbelli ki sana dengesiz tavırlar sergileyerek çektirmeye çalışıyor.
Yarın birgün biraraya gelseniz ve yine bozuşsanız,size tekrar aynı duyguları yaşatır. Kusura bakmayın ama zaten yaşınız çok genç,o yaşlarda öyle olgun sevdalar falan yaşanmıyor.
Ben 25.im, yanlış anlaşılmasın her yaşta hatalar olabilr ama 18 yaşları zaten çok değişken dönemler,hele de erkek için.
İleride birgün geriye dönüp baktığınızda güleceksiniz bu günlerinize.Uzak durun ondan,boşverin.

İlişkiniz bitmiş, daha neyin peşindesin ki sen?
Herkes kendi yoluna:15:

Canım evet çocuk gibi davranıyor uğraşmaya değmez önüne bak bu hep böyle devam eder üste düşersen. Bitmiş gitmiş fazla kurcalamayın.

Zaten şu saatten sonra yapcak bi şey yok bende öyle yapmaya çalışıcam ama kolay olmuyo hergün gözümün önünde olduğu için..

Zaten şu saatten sonra yapcak bi şey yok bende öyle yapmaya çalışıcam ama kolay olmuyo hergün gözümün önünde olduğu için..

Olur olur neden mi canımdan çok sevdiğim adam benden yarıldı ve başkasıyla evleniyor aynı meslekteyiz hem evleneceği insan hemde onla ve ben bu acıları kaldırdım. Gözünün önünden face i çekebilirsin arkadaşlarınla ilgilenip görmeyebilirsin bu daha basit çünkü zaten sen ayrılmışsın istediği kadar çocuk gibi davransın ne sinir ol ne üzül ne düşün inan hiç bir şeyi takmaya gelmiyor hayat ufak ya da büyük.. tek derdin bu olsun canım acılar yaşatanlardan uzak olda gerisi boş :))) sevgiyle kal. :71:

Ya o bunca şeyi yapıyo ve senin hzuursuz mutsuz olmanı istiyorken hiç haketmiyor ki zaten seni. Sen kendine ver hakettiğin değeri. Ne hali varsa görsün,daldan dala konuyormuş beyefendi baksana,daha ne istediğini bilmiyor ,boşver :)

Hepiniz haklısınız bunları biliyorum zaten ama herhalde bizim nesil çok film izliyor ve hayali bi aşkın olmasını istiyor hiç bitmeyecek gibi hayal ediyor :/ bende öyle istemiştim bi ihtimal belki olur oda bende denedik başkalarıyla dikiş tutturamadık diyodum ama yine de en kötü ihtimalle her bırakılan kadının beklediği gibi pişman olmasını istiyorum ve bu gerçekleşmedikçe kendimi çekemiyorum daha da inat ediyorum :/ :26:

Hepiniz haklısınız bunları biliyorum zaten ama herhalde bizim nesil çok film izliyor ve hayali bi aşkın olmasını istiyor hiç bitmeyecek gibi hayal ediyor :/ bende öyle istemiştim bi ihtimal belki olur oda bende denedik başkalarıyla dikiş tutturamadık diyodum ama yine de en kötü ihtimalle her bırakılan kadının beklediği gibi pişman olmasını istiyorum ve bu gerçekleşmedikçe kendimi çekemiyorum daha da inat ediyorum :/ :26:

tv izlemememin yararları :1: arkadasım keşke herşey oradaki kadar baasit olsa! ki onlar bile bi sahneyi kaç saatte çekiyorlar. her işin bi zorluğu var. sen kamera arkasıyla ilgilen...

Ne kadar arkadaşım varsa etrafımda hepsi terkedilmişti.. Ve terkedenler tıpış tıpış geri döndü.. Bi ben kaldım böyle hep arafta hep ortalarda.. Sevdiğni bilipte yine de böyle kalan bi ben oldum :S Onunda ağırlığı var biraz..

Ne kadar arkadaşım varsa etrafımda hepsi terkedilmişti.. Ve terkedenler tıpış tıpış geri döndü.. Bi ben kaldım böyle hep arafta hep ortalarda.. Sevdiğni bilipte yine de böyle kalan bi ben oldum :S Onunda ağırlığı var biraz..

neden kendini başkalarıyla karşılaştırıyorsun.? özel olmak, benzersiz olmak daha iyi değil midir? şuan senin yaşadıkalrını bilemem. sadece anlattığın şekilde konu üzerinden gidiyorum. sana tek bir şey söylebilirim. sadece kendinle ilgilen. o insan seninle olup hala acı cektiriyor olabilirdi. evlenebilirdin. ailene hep hasret kalacaktın. ana baba ahı almak kötüdür. ailen eşine bu sefer gıcık gidecekti vs vs böleee uzayıp giderdi. sende hep birilerine o boynunu eğmek zorunda kalırdın. kendi hayatına sahip çıktın yok ötesi! yok keşkesi meşkesi lütfen şuraya sende kocam beni çok üzüyor diye konu açmayanlardan olduğun icin şükret! ve bize kızma biz tarafsız bakıp yorum yapıyoruz. sen duygularına yenilme bak gör iyiki diyeceksin..

Kesinlikle haklısınız sizde yok kızmıyorum zaten yorum almak için açtım buraya.. Üzülüyorum sadece bu istediğim olmadğı için.. Eksik kaldı bi yanım öyle hissediyorum.. İnat ettiğim içindir belki de :59:

Kesinlikle haklısınız sizde yok kızmıyorum zaten yorum almak için açtım buraya.. Üzülüyorum sadece bu istediğim olmadğı için.. Eksik kaldı bi yanım öyle hissediyorum.. İnat ettiğim içindir belki de :59:
Klasik olacak ama bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği için, yada daha iyisi olacağı için olmuyordur.
lütfen üzme kendini.
Zamana bırak.. ah vah ile zaman geçmiyor. bende çok dert ettim kendime olan bana oldu hasta oldum çıktım. sonra dank etti ailemin arkadaslarımın varlığı iyileştirdi beni. sevgili her daim bulunur. emin ol değmiyor. eğer değseydi hemen başkasını bulmazdı... şükret ki sağlığın yerinde sen doğru olanı yaptın. yaradan bilir senin için hayırlı olanı. sadece ona dua et, sabır dile..

Back
X