Kızımın 29 ekim kutlamasına gitmistik daha önce okulda toplantida sene basında tanısıp selamlastigimiz bir veli var yine onunla ayak üstü selamlastık okulun bahcesinde cocuklari bekliyoruz eşim de kızımızı videoya cekiyor bando ekibiyle etrafi turlamislardi gelisini video alıyordu bizden uzakta.
14 aylık da bir bebegim var yeni yürüyor kucakta durmuyor fıldır fıldır geziyor pesinde de ben dolasiyorum biraz da cana yakın bir bebek tanımış olacak ki o arkadasin ayaklarının dibine gitti güldü, arkadas da bir hamle kucagına aldı biraz fazla girisken biri ben mesela kendi cocugumdan baskasini öyle icim kaynayip kucagima alamam herhalde yapisi öyle dedim aslinda benim de biraz garibime gitti daha önce veli toplantisinda da bebegimle hep oynamıstı güldürmüstü onu neyse eşi yaķlasti yanımiza baktım az uzaklasip esinin kucagina vermeye kalkiyor iste bakalim sana gidecek mi diyor sonra ben de yaklastim alayım cocugu dedim aldim.Esim yanima gelince cok kizdi neredeyse cocugu elin adamına verecek sen hala bakiyorsun belki adam sapıgın biri belki cocugu alıp kacıp gidecek ne malum tanimiyoruz etmiyoruz neden müsade ediyorsun haberlerde neler görüyoruz diye cıkısti esim aynisini yapmis olsa kesinlikle ayni tepkiyi verirdim ama sanki o an basiretim baglandı olay yanlıs farkediyorum ama adeta elimi agzimi bagliyorlar neden böyle oluyorum ya.Benim gibi olan var mi nasil aşılır bu durum genel olarak da sadece cocuk konusunda degil istemedigim onaylamadigim bir sey oluyor mesela sanki tepki vermemem icin agzimi bagliyorlar öyle bir his ama baskasi bir haksizliga ugrasa bir sey olsa catir catir konusuyorum is bana gelince sessizlik cok sinirlerim bozuldu kendime sinir oldum