bazı çocuklar büyümez.. ısınmaz.. güvenmez..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
kabul ediyorum sağlıklı değilim
buraya onlarca konu açmışımdır
lakin bunları bi psikiyatriste nasıl anlatırım bilmiyorum
şifremi versem de girip okusa keske..

ne yaşayacağımı da bilmiyorum

bana soracak mı onu da bilmiyorum ilk defa gideceğim
ne diyecek ben ne diyeceğim
ona en mahremimi nasıl anlatacağım

ama birine anlatmaya ihtiyacım var

birşeye ihtiyacım var bu bi doktor mu ilaç mı mutluluk mu bilmiyorum

ama unutmak istiyorum

küçüklüğümde izi kalmış kocaman elleri..

en güzel yaşlarımın bileklerime bıraktığı izleri..

unutmak istiyorum işte daha net birşey var mı

sevip güvenebilmek istiyorum

herkesin bana tecavüz etmek istediği düşüncesinden kurtulmak istiyorum

kendime güvenmek kendiimi koruyabileceğimi farkına varmak istiyorum

tramvayda tacize ugradıgımda sesimi kısıp titremek yerine amca yaşından utan diyebilmek istiyorum...

ah o kadar yorgunum ki :KK43:

herkesin otel sandıgı rezidans yurdumun banyosunda köşeye çöküp dişimi sıka sıka ağlamak istemiyorum ben

harika sanılan hayatımı sanılana yakın da olsa yaşamak istiyorum artık

ben cok sey atlattım.. alkol sigara iğrenç geceler

hepsini tek başıma kimsenin hiçbirinden haberi yok

15 yasında bunlarla başa edebilmek ne demek biliyormusunuz?

ritim bozukluğu ve panik atağım var..

ama artık 19 yasındayım.harika bi okulda çok iyi bir bölüm okuyorum. sevdiğim istediğim herseye sahibim

ama ruhum paramparça

akıl sağlığımın bozuldugunu farkındayım

bunu farkında olacak kadar da sağlıklıyım

araftayım adeta..

yazamadığım o kadar cok sey var ki

o kadar güçlü ve bir o kadar da zayıfım ki

en iyisi psikolojik destek almak diye düşündüm
haftaya sınavlarm bitiyor pazartesi ilk iş gideceğim

ama ne diyeceğim bilmiyorum

belkide ağlar ağlar gelirim

sadece değişmek istiyorum

mutlu olabilmek

umutlu..

tecavuze mi ugradiniz kucukken ? Cok uzuldum yasadiklariniza. Umarim bir sekilde tamir edebilirsiniz kirilmis guveninizi ve duygulariniz.

Cok uzuldum. Gercekten. Tanidiginiz kisilerden mi ? Bir piskologla gorusme ihtimaliniz var mi ?
yıllardır bunlarla yaşıyorum
gideceğim. araştırıp haftaya bi psikiyatristle görüşeceğim
tanıdıgım tabi.. zaten bu hayatta hangi kötülük yabancıdan gelmiş?
kuzenim. komşumuz. eski sevgilim..

yıllardır bunlarla yaşıyorum
gideceğim. araştırıp haftaya bi psikiyatristle görüşeceğim
tanıdıgım tabi.. zaten bu hayatta hangi kötülük yabancıdan gelmiş?
kuzenim. komşumuz. eski sevgilim..

Boyle seyleri duydukca korkuyorum valla. Allah yardimcin olsun canim. Ailene acabilirsen ac derim. Bilmeliler diye dusunuyorum.

Yavaş yavaş anlatacaksın canım, bir anda soru bombardımanına tutmayacak seni... Seanslar ilerledikçe zaten bir dost gibi güveneceksin, yeri gelecek hıçkırıklara boğularak anlatacaksın ve rahatlayacaksın. Zamanı gelince herkesin aynı olmadığını, güvenebileceğin kişilerle güvenilmez olanları ayırabileceksin ve o zaman herşey yoluna girmeye başlayacak, bir gün seveceksin mesela ve sevdiğin adamın kollarında diyeceksin ki; Allahım sana şükürler olsun nihayet mutluyum, güvendeyim ve eşim bana şefkat duyuyor...

Yaşadığın şey azımsanacak bir şey değil elbet ama zamanla ruhunda ki o izler hafifleyecek canım.

Boyle seyleri duydukca korkuyorum valla. Allah yardimcin olsun canim. Ailene acabilirsen ac derim. Bilmeliler diye dusunuyorum.
korkmalısınız..
açamam. bu saatten sonra anlatıp üzemem
kendim hallederim alışığım...

Yavaş yavaş anlatacaksın canım, bir anda soru bombardımanına tutmayacak seni... Seanslar ilerledikçe zaten bir dost gibi güveneceksin, yeri gelecek hıçkırıklara boğularak anlatacaksın ve rahatlayacaksın. Zamanı gelince herkesin aynı olmadığını, güvenebileceğin kişilerle güvenilmez olanları ayırabileceksin ve o zaman herşey yoluna girmeye başlayacak, bir gün seveceksin mesela ve sevdiğin adamın kollarında diyeceksin ki; Allahım sana şükürler olsun nihayet mutluyum, güvendeyim ve eşim bana şefkat duyuyor...

Yaşadığın şey azımsanacak bir şey değil elbet ama zamanla ruhunda ki o izler hafifleyecek canım.
umarım...

Ama bunlari tedavi edebilmen tam olarak onlarin bilmesine de bagli. Uzulurler, ama Allahtan tecavuz olmamis, o daha da agir bir yipranma getirirdi. Umarim o kisileri gormuyorsunuzdur.
memleketteyken hemen hemen hergün görüyordum küçük bi ilçeydi zaten..
şimdi üniversitedeyim..
okul acıldıgından beri sadece bayramda gittim 1 saatlik mesafede olmama ragmen
gidesim yok lanet olsun o memlekete sokaklarına..

Çok üzüldüm gerçekten ama bir yandan da iyi bir okulunun iyi bir bölümünün olmasına sevindim.Hala çabalaman hayatını mükemmele yakın hale getirebilmen için şansın var.Yerinde olmak isteyen o kadar insan var ki hadi gel bunu da atlat,git psikoloğa her şeyi anlat kurtul yükünden.Başarabilirsin. :KK36:

memleketteyken hemen hemen hergün görüyordum küçük bi ilçeydi zaten..
şimdi üniversitedeyim..
okul acıldıgından beri sadece bayramda gittim 1 saatlik mesafede olmama ragmen
gidesim yok lanet olsun o memlekete sokaklarına..
Ailene soylemen lazim bence. Ama su an buna hazir hissetmiyor olabilirsin dogal olarak.Umarim piskologa bir an once gidersin. Sana cok yardimci olacagina eminim. Ama tek basina yuklenme bunu. Paylas.
Benim de kizim var. Allah gostermesin, ama boyle birsey olduysa uzulsem de kahrolsam da kesinlikle bilmek isterdim.

Çok üzüldüm.
Bir gün sana bunları unutturacak bir sevdiğin, hayat arkadaşın olacak inşallah..
Hafızandan silinecek üzücü tüm geçmişin..

Ama önce hayatından bu pislik tanıdıkları silmelisin.
Bir daha hiç bir şekilde görmemelisin.

Bunun için de ailenin bilgisi olmalı ki sana farklı, yepyeni bir ortam sunsunlar..

Düşün o itler yüzünden sen en sevdiklerine de hasret duyuyorsun.

Bence bilmek hakları. Bunu birlikte aşmalısınız..

Herkesin ailesi de malesef kollarini acip, destek cikmiyor evlatlarina. Umarim konu sahibinin ailesi oyledir. Degilse hic anlatmasin daha fazla uzulur yoksa.

kabul ediyorum sağlıklı değilim
buraya onlarca konu açmışımdır
lakin bunları bi psikiyatriste nasıl anlatırım bilmiyorum
şifremi versem de girip okusa keske..

ne yaşayacağımı da bilmiyorum

bana soracak mı onu da bilmiyorum ilk defa gideceğim
ne diyecek ben ne diyeceğim
ona en mahremimi nasıl anlatacağım

ama birine anlatmaya ihtiyacım var

birşeye ihtiyacım var bu bi doktor mu ilaç mı mutluluk mu bilmiyorum

ama unutmak istiyorum

küçüklüğümde izi kalmış kocaman elleri..

en güzel yaşlarımın bileklerime bıraktığı izleri..

unutmak istiyorum işte daha net birşey var mı

sevip güvenebilmek istiyorum

herkesin bana tecavüz etmek istediği düşüncesinden kurtulmak istiyorum

kendime güvenmek kendiimi koruyabileceğimi farkına varmak istiyorum

tramvayda tacize ugradıgımda sesimi kısıp titremek yerine amca yaşından utan diyebilmek istiyorum...

ah o kadar yorgunum ki :KK43:

herkesin otel sandıgı rezidans yurdumun banyosunda köşeye çöküp dişimi sıka sıka ağlamak istemiyorum ben

harika sanılan hayatımı sanılana yakın da olsa yaşamak istiyorum artık

ben cok sey atlattım.. alkol sigara iğrenç geceler

hepsini tek başıma kimsenin hiçbirinden haberi yok

15 yasında bunlarla başa edebilmek ne demek biliyormusunuz?

ritim bozukluğu ve panik atağım var..

ama artık 19 yasındayım.harika bi okulda çok iyi bir bölüm okuyorum. sevdiğim istediğim herseye sahibim

ama ruhum paramparça

akıl sağlığımın bozuldugunu farkındayım

bunu farkında olacak kadar da sağlıklıyım

araftayım adeta..

yazamadığım o kadar cok sey var ki

o kadar güçlü ve bir o kadar da zayıfım ki

en iyisi psikolojik destek almak diye düşündüm
haftaya sınavlarm bitiyor pazartesi ilk iş gideceğim

ama ne diyeceğim bilmiyorum

belkide ağlar ağlar gelirim

sadece değişmek istiyorum

mutlu olabilmek

umutlu..
psikoloğun bayan olsun çünkü kadın kadını anlar ve içinden geldiği gibi konuş, mahremiyeti filan düşünme, Allah kahretsin bastırılmış toplumlarda yaşanan en vahim ve dramatik olaylar bunlar :(

bu olay nasıl oldu canım? anltmanı isterim hem içini dök hemde annelere bilinçlenme şansı ver diyorum. çünkü artık çocuklarımıza kimden nasıl bir kötülük gelecek kestiremiyoruz. ben 20 günlük anneyim ve bugün bebeğimi muaneye götürdüm o sırada bir erkek oğlunu (sanırım 4-5 yaşındayki çocuk) muayene ettirecekti karşısında da tanıdığı bir genç erkekle konuşuyordu sonra bu erkek çocuğu çağırdı babasıda git diye oğlunu itti 2 adım ötedeki genç adamın kucağına gitti erkek çocuğu ve adam onu öptü ve benim kafamda paranoyalar başladı belki herşey masumcaydı ama ben ya kızım olsaydı elin adamına öptürmezdim diye düşünmeye başladım sonra ya ben yokken biri öpmek istese dedim ya kucağına almak istese böyle sorular sıramız gelince bitti taki senin bu konunu görünceye kadar. kafayı yememek mümkün değil.

Nasıl acı çektiğini anlıyorum, sana kocaman sarılıyorum kızkardeşim.

Back
X