bazı çocuklar büyümez.. ısınmaz.. güvenmez..

Keşke burada da anlatabilsen. Bir çocuğun cinsel istismara uğradığını nasıl anlayabiliriz? En çok bunu merak ediyorum. Devir öyle kötü bir devir ki herkesten şüphe duyar olduk. Anlatabilirsen eğer çok sevinirim.

yıllardır bunlarla yaşıyorum
gideceğim. araştırıp haftaya bi psikiyatristle görüşeceğim
tanıdıgım tabi.. zaten bu hayatta hangi kötülük yabancıdan gelmiş?
kuzenim. komşumuz. eski sevgilim..
Gitmek için karari vermiştiniz doktora
Eminim.bundan sonraki süreç sizin için daha iyi olacak

psikoloğun bayan olsun çünkü kadın kadını anlar ve içinden geldiği gibi konuş, mahremiyeti filan düşünme, Allah kahretsin bastırılmış toplumlarda yaşanan en vahim ve dramatik olaylar bunlar :KK43:
bende bayan düşünüyorum. daha rahat olurum sanırım
bu olay nasıl oldu canım? anltmanı isterim hem içini dök hemde annelere bilinçlenme şansı ver diyorum. çünkü artık çocuklarımıza kimden nasıl bir kötülük gelecek kestiremiyoruz. ben 20 günlük anneyim ve bugün bebeğimi muaneye götürdüm o sırada bir erkek oğlunu (sanırım 4-5 yaşındayki çocuk) muayene ettirecekti karşısında da tanıdığı bir genç erkekle konuşuyordu sonra bu erkek çocuğu çağırdı babasıda git diye oğlunu itti 2 adım ötedeki genç adamın kucağına gitti erkek çocuğu ve adam onu öptü ve benim kafamda paranoyalar başladı belki herşey masumcaydı ama ben ya kızım olsaydı elin adamına öptürmezdim diye düşünmeye başladım sonra ya ben yokken biri öpmek istese dedim ya kucağına almak istese böyle sorular sıramız gelince bitti taki senin bu konunu görünceye kadar. kafayı yememek mümkün değil.

Nasıl acı çektiğini anlıyorum, sana kocaman sarılıyorum kızkardeşim.
teşkkür ederim:KK43:

Keşke burada da anlatabilsen. Bir çocuğun cinsel istismara uğradığını nasıl anlayabiliriz? En çok bunu merak ediyorum. Devir öyle kötü bir devir ki herkesten şüphe duyar olduk. Anlatabilirsen eğer çok sevinirim.

Aslında sorun da bu sanırım. anlayamazsınız
benim gibi içine kapanıksa kimse anlayamaz
nasıl oldugunu sormuşsunuz anneler var aranızda..
ben küçükken komsumuza bilgisayar oynamaya giderdim
oglu büyüktü sanırm 17 18 falan ben 7 8 imdir belki daha küçük hatırlamıyorum
bana oyun acar arkama gecerdi..
dokunurdu ittirirdi
ne oldugunu anlamazdm güler ya yapma abi derdim
yapardı.
kuzenim şortlarımızı indirir oyun oyynycaz derdi sürtünürdü..
yani ben bunların ne oldugunu anlamayacak yastaydım ne derlerse yapıyordum zaten fazla da sessiz bi çocuktum hala da öyleyim

tacize ugrayan bi çocuksa o yaslarda anlasılacagını sanmıyorum. ilerde cıkar ortaya ve acısı cok olur

özellikle gururu agır basan biriysen bana bunları yapmıslar beni böyle kullanmıslar diyorsun

yalnızken kendimi cok hırpaladıgım oldu. sucu kendinde arıyorsun bi yerden sonra

bileklerimi kestim. saçlarımı yoldum. dudagımı patlattım bir kez yıumruk attım kendime

canın acımıyor ki:KK43: onları kendine değil o heriflere yapıyorsun gibi oluyor

sevgilim ilişkiye zorladı. gözü dönmmüştü o an korkudan aklıma bi anda hastayım dedim ondan olmaz..
o da üzerimde kendini tatmin etti..

bunların ne kadar aşağılayıcı şeyler oldugunu size anlatamam

abim kadın dogum doktoru

o gün aradı aglıyor. 17-18 yasında bi kaç kız kürtaja gelmiş
dikkat et kendine bak küçğk yerde yaşadık kötülükleri görmedin diyor

bende burda agladım..

bilmiyor ki hepsini gördüm yaşaddım

bunlarla baş edemiyorum artık

unutuyor gibiyidm

gecenlerde tramvayda yaşlı bi adam 50 vardır
bacagıma dokundu tuttu oksadı
o kadar benimsemişim ki sesimi çıkaramadım sadece kendimi köşeye ittim
onu ittikçe elini daha da bastırdı. hızlı hızlı nefes alıyor şerefsiz
eski sevgilimde öyle ittirdikçe hosuna gidip daha da yükleniyordu üstüme. nefesi.

o anı yaşadım
hiçbişey yapamadım
o bacagımı o kadar sıkmışım ki iki gün agrıısnı cektim
bu olaydan sonra da doktora gitmeye kesin karar verdim..

öyle işte

zavallının tekiyim

dokunurdu ittirirdi
yapardı.
yani ben bunların ne oldugunu anlamayacak yastaydım ne derlerse yapıyordum zaten fazla da sessiz bi çocuktum hala da öyleyim

tacize ugrayan bi çocuksa o yaslarda anlasılacagını sanmıyorum. ilerde cıkar ortaya ve acısı cok olur

özellikle gururu agır basan biriysen bana bunları yapmıslar beni böyle kullanmıslar diyorsun

yalnızken kendimi cok hırpaladıgım oldu. sucu kendinde arıyorsun bi yerden sonra

bileklerimi kestim. saçlarımı yoldum. dudagımı patlattım bir kez yıumruk attım kendime

sevgilim ilişkiye zorladı. gözü dönmmüştü o an korkudan aklıma bi anda hastayım dedim ondan olmaz..

abim kadın dogum doktoru

bende burda agladım..

unutuyor gibiyidm

eski sevgilimde öyle ittirdikçe hosuna gidip daha da yükleniyordu üstüme. nefesi.

o anı yaşadım
hiçbişey yapamadım

öyle işte

zavallının tekiyim

O kadar çok şey yazıp sildim ki, kesinlikle uzman birine gitmelisin. O buradakilerden daha çok yardımcı olacak. Şunu bil ki sen asla zavallının teki değilsin. ASLA!

dokunurdu ittirirdi
yapardı.

abim kadın dogum doktoru

bende burda agladım..

unutuyor gibiyidm

o anı yaşadım
hiçbişey yapamadım

öyle işte

zavallının tekiyim
Asıl zavallı onlar bir daha başına böyle bir şey gelirse bağır hiç çekinme akabinde polis çağır, bu ne ahlaksızlıktır ayrıca erkek arkadaşınıza da açıkça söyle bana bu şekilde yaklaşmanı istemiyorum de ama baktın hala seni sıkıştırıyor ayrıl gitsin dünya kimsenin üzerine kurulu değil ............................

O kadar çok şey yazıp sildim ki, kesinlikle uzman birine gitmelisin. O buradakilerden daha çok yardımcı olacak. Şunu bil ki sen asla zavallının teki değilsin. ASLA!
Gideceğim..

Asıl zavallı onlar bir daha başına böyle bir şey gelirse bağır hiç çekinme akabinde polis çağır, bu ne ahlaksızlıktır ayrıca erkek arkadaşınıza da açıkça söyle bana bu şekilde yaklaşmanı istemiyorum de ama baktın hala seni sıkıştırıyor ayrıl gitsin dünya kimsenin üzerine kurulu değil ............................
ayrıldım zaten 4 yıl oldu.. bunun üzerine devam edemezdim

Gideceğim..

ayrıldım zaten 4 yıl oldu.. bunun üzerine devam edemezdim
Buna sevindim çünkü aklı başında bir erkek böyle bir zorlamada bulunamaz, her şey bitti artık kafandan sil o tacizleri önüne bak ve dediğim gibi biri bir yanlış yapmaya kalktığında hiç çekinme avazın çıktığınca bağır, misal veriyorum biri çantanı çalmaya kalksa sessiz mi kalırsın bu sana yapılan en büyük hırsızlık ve neden sessiz kaldığını bir düşün sana yapılandan memnun musun ASLA , konuşma yetisine mi sahip değilsin HAYIR , utanılacak bir şey mi yapıyorsun MÜMKÜN DEĞİL , o zaman NEDEN ? Bunlara cevap ararsan o esnada kıyameti koparmak da hakkındır :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Back
X